Nema odbornika vladajuće koalicije, nema zasijedanja SO Kotor

1
kraj sjednice SO prije početka

Kovačević i Bukilica

Kovačević – Bukilica

Dvadesetpeta sjednica Skupštine opštine Kotor, koja je trebala da se održi danas, odložena je jer vladajuća koalicija nije imala potrebnu većinu.

Opozicija nije htjela da učestvuje u radu sjednice dok se, kako je kazao odbornik Branko Kovačević ne ustanovi zbog čega nijesu odbornici pisutni današnjem zasijedanju.

Ako je stvarno u pitanju bolest, Kovačević je kazao da opozicija neće zloupotrijebiti tu činjenicu i da će ostati na sjednici.

Ali ako neko šeta sa reprezentacijom, ili poslodavac neće da pusti svoga radnika da zbog Skupštine odsustvuje, to je za opoziciju neozbiljno.

Dakle, jasan je Kovačević, opozicija oće da zna zašto odbornici ne dolaze na zasijedanje.

Većina koja vrši vlast morala je da zna prilikom imenovanja odbornika da li oni imaju vremena i da li zbog drugih obaveza mogu da prisustvuju nesmetano sjednicama Skupštine.

Dok to ne saznaju, opozicija neće da drži kvorum vladajućoj koaliciji, kategoričan je Kovačević.

Prije početka sjednice održan je neformalni sastanak predstavnika opozicije i pozicije.

Tada je dogovoreno da se sjednica odloži.

Na samom početku, predsjednik SO Kotor Nikola Bukilica je konstatovao da jedan broj odbornika neće prisustvovati današnjem zasijedanju zbog bolesti, tačnije virusa gripa i naveo ko mu se javio i opravdao odustvo.

Na sjednici je konstatovao da se radi o većem broju.

Na primjedbu opozicionog odbornika Kovačevića oko odgovornosti odbornika, Bukilica je kazao da je njegovo mišnjenje da je odgovornost podjednaka i s jedne i druge strane, kao i da se ne moraju složiti oko nekih odluka, mišljenja su često različita ali je siguran, da je svima isti cilj, a on je dobrobit Kotora i svih njegovih građana.

Nakon konstatacije da nema kvoruma, predsjednik SO Bukilica je prekinuo zasijedanje i kazao da će termin održavanja nove sjednice naknadno saopštiti.

predsjedavajući astal

1 KOMENTAR

  1. Pita učiteljica učenike šta su imali za ručak ove nedelje, kad dođe do Rajka, a Rajko će:
    – u ponedeljak pasulj, u utorak isto pasulj a i danas pasulj!
    – pa kod vas svaki dan pasulj? pita zabrinuto učiteljica
    – pa, ima se može se! reče Rajko

    Pročitajte još na strani: http://www.vicevi-dana.com/

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]