Nema Skupštine, fali odbornik (ili više njih)

6
Kotor

Nastavak XVI sjednice Skupštine opštine Kotor, zakazan za danas, odlaže se na neodređeno vrijeme.

Razlog neodržavanja je nemogućnost prisustva odbornika vladajuće koalicije zbog bolničkog liječenja.

O novom terminu održavanja nastavka sjednice Skupštine kotorske opštine, javnost će biti blagovremeno obaviještena.

Ovo je saopštenje Stručne službe SO Kotor, iz koga se ne vidi koliko je odbornika vladajuće koalicije na bolničkom liječenju. Da li je u pitanju jedan ili svih 17 odbornika vladajuće koalicije, iz saopštenje SO nijesmo uspjeli da odgonetnemo, ali je potpuno jasno da zasijedanja nema ako je otsutan samo jedan odbornik iz redova pozicije.

Kada će biti zakazana sljedeća i da li će biti obezbijenjena neophodna većina, ukoliko opozicija ne prihvati da pravi kvorum koalicionoj vlasti, teško je znati.

Ono što je sigurno, današnja politička situacija u Kotoru miriše na moguće prijevremene lokalne izbore.

Da li će do njih zaista doći, znaćemo u mjesecima koji dolaze.

6 KOMENTARI

  1. Ozdravice i na infuziju ce biti jos neko vrijeme jer ih lijece interesi.Od Luke doostalih Ranjinih preduzeća.

  2. Ranjo se uskoro definitivno povlači iz politike.
    Doživio je izbornu katastrofu na lok.izborima u Podgorici, od koje se više ne može oporaviti. Medicinski rečeno – paraplegija… Došlo na naplatu ono što je 18 godina “držao vreću”. Dakle, vraća se u Luku, koju smatra još uvijek svojom prćijom. Narediće “svojim” odbornicima da obore lokalnu vladu. Nada se da će u nekim novim izborima doći do povoljnije prekompozicije političkih snaga, i u toj papazjaniji očekuje popeti se na čelo Luke. Sve ostalo bi smatrao političkim i poslovnim porazom i poniženjem. Osim glavnog boss-a u Luci, nikakvo drugo mjesto ne bi mu “pasovalo”…
    Kalkulacije?…

    • A nije bogu mi…nego se rastrča po domovini-tražeći menadžera koji će mu čuvati SEF i brojiti PINEZE…Taze vesti- budalama radosti…Puste želje “operatora iz DrPiSveto Marović-po sistemu ideološkog prosvjećivanja -provjetravanja moždana…? Bar je time bogata naša domovina-MILA…

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].