Nepodnošljiva lakoća prevare

21

Ko će kome do svoj svome.

Toliko gorčine, oštrih kritika, novih pojedinosti o nepodnošljivoj lakoći igre sa ljudima, čulo se minula dva dana iz skupštinskih klupa, ni manji ni više nego od onih koji će ipak podiću ruku za sve što su kritikovali u neograničenim količinama.

Na račun mandatara i njegovog ekspozea, kao i sastava nove Vlade Zdravka Krivokapića. odbornici vladajuće većine nijesu šteđeli riječi kritike, nezadovoljstva, razočarenja, osjećanja obmane i prevare.

Izdvajamo citate nekih od poslanika koji su kako kažu izvojevali slobodu na izborima 30. avgusta, a onda ostali šutnuti.

“Dabogda se srušio Univerzitet ako je Daka Davidović neko koga treba da prati univerzitetski profesor”, objavio je  na Twitter-u predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević, citirajući svoju partijsku koleginicu Branku Bošnjak. Naime, Bošnjak je juče u parlamentu kritikovala mandatara Zdravka Krivokapića, jer je ranije kazao da mu je čast što ga je na sadašnju poziciju “doveo Daka Davidović”.“Moje prvo razočarenje se desilo kada ste kao univerzitetski profesor rekli da vam je čast što vas je doveo Daka Davidović, ratni profiter i švercer oružjem i koji svoje grehove želi da opere kroz ktitorstvo i donacije crkvi, a otvoreno je ušao u političku arenu, privatizujući i crkvu i Vas i Vašu vladu i preko 150 profesora univerziteta i Dritana Abazovića”, kazala je Bošnjak Krivokapiću. Ona  je poručila i da je očekivala da će se mandatar ili crkva ograditi od Davidovićevih skandaloznih izjava, koji ih je ponizio. “Olako ste okrenuli leđa svojim saoborcima kojima dugujete uspjeh. I tako ste nas tako izranjavane odžeparili. Došli, uzeli nam sve i šutnuli. Ako se ne promijenite i ne shvatite greške vrijeme će pregaziti vas. Očekujem da se promijenite”, oštra je bila Bošnjak.

“Nepodnošljiva lakoća  sa kojom se igrate sa ljudima nije ako hoćete, ni hrišćanski, mandataru! Koliko god je bolno ovo što ću vam reći, bolno je  za nas. Greškom su stigla dva mejla na adresu Fronta, upućena Uri, iz čega se vidi da ste igrali na dva fronta. Vi ste nas tako izranjavane odžeparili i šutnuli. Na našoj žrtvi se uzdizali. Politički lešinari koji profitiraju na tuđoj muci brzo gube, poručila je Bošnjakova mandaratu Zdravku Krivokapiću na jučerašnjoj sjednici Skupštine Crne Gore.

Poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević je kazao da je kandidatkinja za ministarku odbrane Olivera Injac jurišnik DPS-a. Bilo je poštenije da ste ostavili Predraga Boškovića“, rekao je Knežević.

“Juče je Đukanović bio spokojan i kikotao se napadima Abazovića. Knežević se obratio glasačima DF-a da slučajno ne napadaju Abazovića. “Ispunio je cilj jer je sa tri poslanika jer je 27 poslanika koalicije Za budućnost Crne Gore i Mir je naša nacija natjerao da podrže ovakav eksperiment. Nastavlja se antisrpski narativ koji je kreiran kao držatvorna misao od referenduma”, tvrdi on.“Gore glavu jer danas imamo sastanak sa budućnošću Crne Gore. S punim pravom pitam da li je ovo ona sloboda o kojoj smo pjevali i obećali je 30. avgusta. Ili smo mi koji smo pjevali o slobodi falsirali i promašili note. Vjerujem da je sve ovo samo košmar i da ćemo se sjutra probuditi u sunčanom jutru. Ja imam relaksiranu situaciju zajedno sa kolegama iz DF”, kazao je Milan Knežević. Postavlja se pitanje zašto neki Srbi iz DF nisu bili poželjni u ovoj vladi. “Pa zato jer bi se uhvatio u koštac sa korupcijom i kriminalom. Kako vidimo sve će ovdje ostati isto, nije tako trebalo da idemo na ove izbore, rekao je Knežević.

A evo što je poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković  poručila  mandataru: “Ako  budete  premijer ne treba da ljubite ruke. “Ovo je vlada Crne Gore a vi ste pravdu i nauku dali dvijema osobama koje ne priznaju Crnu Goru. Ovo je vlada sa programom 4s. E to vam nećemo dozvoliti u sekularnoj Crnoj Gori”, poručila je Vuksanović Stanković Krivokapiću.

Ona je imala poruku i za  evropskog komesara za proširenje Oliveru Varheljija kome je kazala da se ne prči nego da pročita istoriju Crne Gore i malo više sazna  o našoj zemlji: ”Sjedite i čitjete a ne prčite se”, kazala je Vuksanović Stanković.

Skala radio

21 KOMENTARI

 1. Samo još da Jordana stave za vojnog kapelana pa da teatar bude kompletan!
  Morao je dolar oslabiti, kad Jole još čuva inflatorne dinare Anta Markovića .
  Đe su ti Reformske snage Jole ?
  Slabo si trijebio tetreba, pa se ovdje
  mitariš i jarebiš, ka ćeš prhnut malo ?

 2. Koliko li je još sotona moj brate.
  Njima su kašičice aspirini.
  Treba će im uskoro jer je mnogo bolan pad.
  Poslije 30 godina očekivano i bezbolno ali posloje 3 mjeseca muka živa.

 3. A za Kotor slede nova vremena posle transformacije kompanije”me.weldedfixtures” i novih velikih investicija cuvenog Americkog biznismena Richarda Wall – a …

 4. Prči se i Jole sa Prčanja! pa Muu
  zaludnja rabota!
  Inflatorni Jordan poteže “argumente”
  ispo tapića, pasalo je to, ne zna On ,
  ni mnogijezi što će sa “budućnošću”!

  • …ALI -OMAČE TI SE PA ZABORAVI REĆI-“druže SVEZNAJUĆI”..!!! KO I ZAŠTO UZ OGANJ-NA TREŠNJICU U KUĆU PRVOBORCA KRSTA DOBRIŠE-UBI -SLEĐA…KUKAVIČKI BLAŽA SMILJANIĆA-(VELE IMAO JE VIŠE FAKULTETA I GODINA ŠKOLE-NO SVI NJEGOVI SURADNICI-ZBIRNO?!)-VOĐE I ORGANIZATORA TRINAESTOJULSKOG USTANKA U KOTORU I BOKI?…TO TI NAMA RECI-I ZA DRUGO NE BRIGAJ (SVE JE U BOŽIJIM RUKAMA!)…ZATO NE BRIGAJ ZA JOLA DRINJAKA!!!! NJEGA ĆEŠ SE “RIEŠITI”-KAD TI BUDE-ON “ČITAO”-“USPJEHE TVOJE OBITELJI U NOB-u” OD ŠKALJARA DO TREŠNJICE..-OD TUNELA(DVA)-DO TUNELA!!!

   • Ope se prčiš Jole tuđijem mukama !
    Mi svi odenake crveni i sa Titovkama! čuli smo da bauljaš
    sa veljesrbima, okolo naokolo ?
    Nisi čuo za Pipoljevac ?

   • Ne zameći kavgu Jole, ćutiš ti odavno o obaranju eleoptera u
    Konavlima, zna se ko je dijelio bojevu municiju!
    A ko je opljačkao eliopter nakon pada?

 5. “Lijepo” je čut nepoćudne, ali nemaju što govorit Nama koji ne glasamo i
  Ateistima , to Nas ne dodiruje!
  Tajkunizovana skupština je teatar
  lutkara iz sjenke, koji povlače konce iza zavjese !

   • Gde koga svrdi tu se i cese. A gospodja je dala ruku coveku koi po njoj dobro poznatoj pravdi i zakonu stiti kriminal i kriminalce dps-a.

 6. OĆE LI DANAS KAD SE IZGLASA mandatar svih srbijanaca bit koji song o kosovskom porazu uz gusle boca rakije od usta do usta ,plać i suze za djedom koji se nije uspio popet na Lovćen i sjest u skupštinsku fotelju kod Rukoljuba da ga kašikom osvješta ha ha ha 3,14 3,14

  • A vi kukajte za onom sotonom dok ste živi koji nije virova u covid-19 da postoji nego se tamjanom relaxirao ha ha ha

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]