Neurolog Ljiljana Radulović, ćerka Branka Radulovića kandidat za direktoricu Kliničkog centra

3
Ljijlana Radulović

Neurolog Ljiljana Radulović, ćerka visokog funkcionera Pokreta za promjene Branka Radulovića najozbiljniji je kandidat za direkroricu Kliničkog centra, saznaje CdM.

Doktorka Radulović je diplomirala 2000. godine na Medicinskom fakultetu u Beogradu, gdje je 2009. godine završila i specijalizaciju iz oblasti neurologije. Doktorant iz projekta pod temom “Prospektivna studija uticaja genetskih i faktora spoljašnje sredine na pojavu multiple skleroze u Crnoj Gori”.

Doktorske studije iz oblasti kliničke medicine pohađala je na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu. Od 2001. do 2002. radila je kao ljekar opšte prakse u Domu zdravlja Podgorica, a od maja 2002. zaposlena je na Klinici za neurologiju, KCCG.

Od 2010. godine angažovana i kao saradnik u nastavi na predmetu neurologija na Medicinskom fakultetu u Podgorici. Stekla je licencu za izvođenje transkranijalnog doplera na Medicinskom fakultetu u Beogradu 2016. godine. Studijski boravak na Klinici za neurologiju 2010-11.god kroz EFNS department to department fellowship.

Publikovala je radove na sci i sci exp listi, kao i radove u međunarodnim časopisima sa redovnim publikovanjem, brojna kongresna saopštenja.

Ranije se kao kandidat za direktora Kliničkog centra pominjao hirurg Vladimir Dobričanin, poslanik Ujedinjene Crne Gore.

M.Dušević, CdM

3 KOMENTARI

  1. NE TREBA TAKO GLEDATI STVARI. AKO DOKTORKA RADULOVIC IME REFERENCE POTREBNE ZA OVU VEOMA ODGOVORNU DUZNOST PO MENI JE OK! JA NIJESAM POLITISKI ISTOMISLJENIK NJENOG OCA Gosp.RADULOVICA, ALI KAO COVJEK NIKO NEMOZE RECI BILO STA LOSE O BRANKU RADULOVICU CESTIT, POSTEN,VELIKI COVJEK I PROFESOR NA SVOM MJESTU. NEPOTIZAM JE PO MENI KADA SE PREKO VEZE UBACUJU NESTRUCNI I NEKOPETETNI KADROVI SAMO ZATO STO SU NECIJI SINOVI I KCERI U OVOM SLUCAJU TO NIJE TAKO SIGURAN SAM.

  2. Zanimljivo i naravno ne ulazeći u stručnost, ali kako to da se zapošljavaju đeca od političara aktuelne vlsti.
    Ali to nije prošlost sa DPS-om.Nepotizam ništa kad su novi u pitanju. Toliko ste obećavali a šjor Branko iz petnih žila vikao da nikad više zapošljavanje po rodbinskoj liniji itd.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].