Neven Staničić nosilac liste Cdu u Tivtu i kandidat za gradonačelnika

1
Neven Staničić

U Podgorici je juče, u sjedištu Crnogorske demokratske unije, održana sjednica Predsjedništva Cdu u proširenom sastavu.

Poslije razmatranja aktuelne političke situacije u našoj zemlji, gdje su ponovljene i potvrđene ocjene i stavovi Cdu o situaciji u crnogorskom parlamentu, Predsjedništvo je analiziralo političke i ekonomske prilike u Tivtu, u kontekstu nastupajućih lokalnih izbora.

Predsjedništvo je formulisalo Osnove za izborni nastup Cdu u Tivtu i izabralo Izborni štab Cdu, na čijem čelu će biti Rajko Čavor, predsjednik Opštinskog odbora Cdu Tivat.

Neven Staničić, potpredsjednik Cdu, predložen je za nosioca izborne liste Cdu i za kandidata Cdu za predsjednika Opštine, što treba da potvrdi Glavni odbor Cdu, koji će odlučivati i o Izbornom programu Cdu.

Na sastanku je potvrđeno da  Cdu ima sve političke, organizacione i kadrovske pretpostavke za samostalni nastup na lokalnim izborima, ali je istaknuta i spremnost i zainteresovanost naše stranke da formira predizborne koalicije sa partijama, udruženjima građana i  izbornim listama koje baštine demokratske i građanske vrijednosti i principe.

Neven Staničić je izložio osnove izbornog programa, koji će sadržati konkretne prijedloge i mjere koje će Cdu ponuditi građanima Tivta kao projekciju zaštite i razvoja potencijala Grada i Opštine u nastupajućem četvorogodišnjem periodu.

Staničić je istakao uvjerenje da će nova vlast u Tivtu biti moguća samo ukoliko bude formirana nova i šira koalicija, u kojoj će Cdu igrati značajnu ulogu, kao partija političkog centra opredijeljena da konkretnom i djelotvornom politikom unapređuje standard života svih građana Tivta.

Učesnici sastanka su bili saglasni u stavu da će izbori u Tivtu biti od posebnog značaja i u smislu prepoznavanja mogućeg i potrebnog političkog savezništva na crnogorskom političkom planu.

Predsjedništvo Cdu je izabralo Savjetodavni tim, koji će biti podrška Izbornom štabu Cdu.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].