Ni drugi put zaredom SO Kotor nema kvorum

15
sa jedne od sjednica SO Kotor

Zbog nedostatka kvoruma ni danas se nije održala sjednica kotorske opštinske skupštine koja je i prošle sedmice odložena iz istih razloga.

O novom terminu ove sjednice javnost će biti naknadno obaviještena.

Podsjećamo, na dnevnom redu su između ostalog prijedlozi odluka o izvođenju lokalnog javnog rada za pomoć i njegu starih lica u kući, uređenju grada i naselja, grobljima, radnom vremenu, o tvrđivanju lokacije za izgradnju saobraćajnice u naselju Rakite paralelno sa bujičnim kanalom Zvjerinjak, naknadi za obilazak tvrđave San Đovani.

Takođe su se na odborničkim klupama tebali  naći i programi rada Skupštine, preduzeća Vodovod i kanalizacija i kotorskog Komunalnog preduzeća, kao i izvještaji o radu i finansijskim planovima za ovu godinu Kulturnog centra “Nikola Đurković”, OJU “Muzeji” i Fondacije “Kotorski festival pozorišta za djecu”, Savjeta za brigu o licima sa invaliditetom i poslovanju iz oblasti prevencije narkomanije.

15 KOMENTARI

 1. “Sjednica Skupštine opštine Kotor prekinuta je danas u palati Bizanti nakon što su nakon nepuna tri sata rada opozicioni odbornici napustili zasijedanje revoltirani, kako su rekli, lažiranjem pri glasanju. Naime, odbornica Demokratske partije socijalista dr Edita Starović je i po odlasku ostala prijavljena što je, po riječima opozicionara, s jedne strane dalo netačnu sliku o broju prisutnih odbornika i, sa druge strane, ostavljalo mogućnost za malverzacije…”
  Ovo je istina zbog koje je sjednica prekinuta.
  Radioskala to prećutkuje?
  Zašto?

 2. Što je ova crvenokosa ukrstila gambe kao srp i čekić u ono lijepo vrijeme kad smo išli na radne akcije
  ŽIVJELO BRATSTVO I JEDINSTVO

  • ostavi se nje miloše, ne trebala ti, jer i kad treba sva je namrgođena i pritisak ti samo još više skoči

 3. Ko god da nije došao ili pošao iz opozicije ili pozicije nije bilo kvoruma i potpuno su tačno prenijeli, bilo ti krivo ili pravo bez otrova i Maje druže Dragabne ili drugarice bezimena.Jeli prekinuta sjednica jeli biko kvoruma?

 4. prsao DPS u Kotor pa sad Mirza,Vido,Nedovic i kompanija razmisljaju kojem krilu da se priklone,tj gledaju da zakuce koju funkciju i fotelju vise,po onom starom sistemu dok se dvoje svadjaju treci koristi situaciju.

 5. dakle nedostajala su dva odbornika..od toga jedan je imao moždani udar i leži u risansku bolnicu, drugi/a je imala najavljeni sastanak u ministarstvu u Pg…dakle niko nije iz hira odje odsutan, već je u pitanju neozbiljnost i politikanstvo nesretne nam opozicije..ovim činom sama sebi šteti – al neka ih!

 6. Vise nije mirno ni prijatno u Kotoru gradu.Sta je to uticalo na promjenu imidza,kakvo se to zlo uvalilo u ljude? Sve se zloupotrebljava,krivo predstavlja,ismijava,tako da covjek koji gleda i hoce sa strane da se informise,ne zna sta da misli i kome da vjeruje….

 7. Neki odbornici nemaju vremena jer imaju nekih mnogo važnijih poslova. Pušti inetres grada i građana u koji se toliko zaklinju.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]