Niđe kao u Boki brže ne sviće

4

To je Boka. Bonaca januarska. Barke kunjaju u mandraće. Sunce je počastilo zaliv. Neđeljno popodne mir je razgalio. Galebovi se sunčaju.

Njihov krik probija tišinu i spaja obale….

Niđe kao u Boki brže ne sviće.

4 KOMENTARI

  1. Znate li koliko ponti ima u Kotorskom zalivu? Brojao sam ponte u Dobroti. Od bazena do Orahovca izbrojao sam ih 265. Nevjerovatno. Kada bi im dodali ponte na Peluzici, Mulu i Prčanju došli bi do broja 500. I vjerujte, one su jedna od naših najvećih kulturnih ljepota, one su svjedoci i pokazatelji naše prošlosti, jednako kao crkve, stari palaci, kamene kuće, ograđena dvorišta. Čuvajmo ih zato i uređujmo, jer na taj način čuvamo našu tradiciju i uspomenu na prošlost.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.