Nikola Bukilica čestitao glavnom imamu Islamske zajednice Kurban Bajram

1
Nikola Bukilica

Predsjedniku Odbora i glavnom imamu Islamske zajednice za Boku i Budvu i svim vjernicima Islamske vjeroispovjesti srdačno čestitam Kurban Bajram i želim da ga provedu sretno sa porodicom i prijateljima u dobrom zdravlju i iskrenoj radosti zbog ljubavi, dobročinstva, praštanja, pomirenja i požrtvovanosti za druge, zbog doprinosa daljem jačanju duha zajedništva uzajamne ljubavi i sloge, skladnom multietničkom i multikonfesionalnom životu na prostorima Boke Kotorske i čitave Crne Gore.

Stoji u čestitki Nikole Bukilice, predsjednika SO Kotor.

1 KOMENTAR

  1. E moj Nikola, kao i sve u zivotu, i čestitka za crkvene blagdane, ima svoju formu i pravila, koje treba da naučiš i prihvatiš, a ne i dalje da se snalaziš i upotrebljavaš socijalkomunističke forme (ne)spomenuti i (ne)čestitati, a ipak čestitati. Prvo Ti je pravilo, da se u nabrajanju čestita prvo crkvenom velikodostojniku, naravno po imenu i tituli, pa onda vjernicima. Znam da Ti je problem jer ne smiješ čestitati pravoslavnom velikodostojniku.
    Ako kažeš da je u Boki skladan multikonfesionalni život, a kažeš, onda znači prihvataš situaciju da je crnogorska sekta marginalizovana i po strani.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]