Nikolić: Krivična prijava Milatoviću zbog sramne klevete

0
Miloš Nikolić

Ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović je, izjavom da do sad nijesmo imali ministre koji ne kradu, izrekao brutalnu klevetu i zbog toga će odgovarati pred sudom po privatnim tužbama bivših ministara, saopštio je Miloš Nikolić, portparol DPS-a i poslanik u Skupštini Crne Gore.

“Jakov Milatović se danas, u svom prepoznatljivom stilu kukanja na naporan rad jednog ministra, požalio da mu je plata svega 1400 eura zato što ne krade i saopštio da „do sad nijesmo imali ministre koji ne kradu“. Time je Jakov Milatović izrekao brutalnu klevetu, za koju će odgovarati pred sudovima po privatnim tužbama bivših ministara iz svih ranijih sastava Vlade Crne Gore, koji su časno i profesionalno obavljali svoj posao. Milatović je današnjom izjavom, bez ikakvih dokaza, optužio desetine ljudi, tokom decenija unazad, čak i one koji više nijesu među živima, da su lopovi i time preuzeo na sebe ulogu tužioca i sudije”, napisao je Nikolić.

Naglasio je da se preko takvih optužbi više neće prelaziti.

“Milatović, ali i svi drugi koji ih tako olako budu izricali, moraće svoje tvrdnje da dokažu pred sudom. Ako nemate znanja, kao što ga nemate, sačuvajte makar trunku dostojanstva i ne ponižavajte se na ovako jadan način pred cjelokupnom javnošću.”

rtcg

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]