Nižu se akcije pomoći

0

Nastavljuje se započete i organizuju nove akcije u prikupljanju novčanih sredstava neophodnih za liječenje naše male sugrađanke Anđele Petrović.

Brojnim akcijama su se odazvali đaci, studenti, sportisti, pomorci, nevladine organizacije i institucije.

Kolegijum Pomorskog muzeja Crne Gore Kotor odlučio je da umjesto novogodišnjih čestitki i poklona donira određena novčana sredstva.

U organizaciji kotorske Muzičke “Vida Matjan” i KotorArt-a “Don Brankovi dani muzike” u petak 23. decembra u 19 sati u crkvi Svetog Duha biće održan humanitarni koncert učenika ove škole pod nazivom “Svim srcem za Anđelu Petrović”.

Cijena ulaznice je 5 eura.

U organizaciji Planinarskog kluba “Vjeverica” u subotu 24. decembra od 9 do 13 sati na glavnim gradskim vratima, kod kamenog kioska, biće održana humanitarna akcija prikupljanja sredstava za liječenje i oporavak Anđele.

“Vjeverica” će kompletan prihod od prodaje zidnih kalendara i bedževa proslijediti dalje na račun naše male drugarice.

Podsjećamo:

Omladinski klub Kotor organizuje humanitarnu akciju fotografisanja pod sloganom “Budimo anđeli, pomozimo Anđeli“.

Sav novac prikupljen u ovoj akciji biće doniran za liječenje naše sugrađanke Anđele Petrović.

Akcija je u kotorskom Šoping centru “Kamelija” u petak 23. decembra od 10 do 22 sata.

Tokom ovog događaja, članovi Omladinskog kluba će fotografisati sve zainteresovane ispred tematskog platna posvećenog Anđeli, a svako može kupiti svoju fotografiju po cijeni koju sam odredi.

* * *

Teatar 303 se pridružuje akciji za prikupljanje sredstava za liječenje male Anđele i u saradnji sa kotorskim Kulturnim centrom izvešće predstavu “Na kotorskom dvoru” u utorak 27. decembra sa početkom u 20 sati.

Cijena ulaznice je 2 eura.

* * *

Studentska organizacija Fakulteta za turizam i hotelijerstvo iz Kotora, u saradnji sa Volonterskim klubom, u holu škole organizuje humanitarnu akciju za pomoć u liječenju naše sugrađanke Anđele Petrović.

Novčani prilozi se sakupljaju svakodnevno u holu Fakulteta od 10 do 12 sati.

Takođe, sav prihod od prodatih ulaznica sa Studentskih večeri koje se utorkom održavaju u diskoteci “Maximus” biće namijenjen za lijećenje Anđele.

* * *

Humanitarni turnir u basketu “3 na 3″ biće održan u sali Osnovne škole “Njegoš” na Benovu u subotu 24. decembra od 18 sati.

Sav prihod od ulaznica i dobrovoljnih priloga namijenjen je za liječenje naše mlade sugrađanke Anđele Petrović.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].