Nova lokacija u Tivtu za prijavu boravka plovnih objekata

0
Porto Montenegro

Nova lokacija za prijavu boravka plovnih objekata od 11. 07. 2018. u dijelu tzv. carinskog terminala Porto Montenegra, javljaju iz Turistička organizacija Tivat.

Ova lokacija je privremeno rješenje, koje je za ovu namjenu ustupilo Ministarstvo unutrašnjih poslova CG, odnosno pogranična policija, do dana instalacije posebnog prostora u istom dijelu koji će u buduće koristiti predstavnici TO Tivat.

Osposobljavanje te prostorije je planirano za početak sljedećeg mjeseca, u realizaciji predstavnika Porto Montenegro kompanije.

Ovom prilikom se Turistička organizacija Tivat zahvaljuje MUP-u CG i kompaniji Porto Montenegro koji su vrlo brzo pronašli adekvatno rješenje za dalje nesmetano i uspješno sprovođenje naplate boravka plovnih objekata.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.