Nova saobraćajnica na lokaciji Auto kampa u Dobroti

16
novi put

Aleksandra Šušić

Aleksandra Šušić

U okviru izgradnje turističkog kompleksa “Dobrota Palazzi” na lokaciji Auto kampa, radi se i nova lokalna saobraćajnica.

Ona će povezivati donji priobalni put sa magistralnim, a postojeći put kroz nekadašnji auto kamp neće biti u funkciji.

Stoga će od utorka 12. do 24. maja doći do izmjene režima saobraćaja na dijelu koji povezuje magistralni i donji put u pravcu Kotora u dužini 100 metara, sa pratećom saobraćajnom signalizacijom.

Prije i poslije predmetnog lokaliteta saobraćaj će se odvijati ustaljenim režimom.

To znači da će magistralni put biti kompletno u funkciji, a na donjem putu saobraćaće se od predmetne dionice ka marketu “Ela” i prema Svetom Stasiju i Kavalinu, objašnjava za Skala radio inženjerka Aleksandra Šušić, iz Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora.

Radove izvodi firma “Bemax” DOO iz Podgorice.

Nova saobraćajnica imaće dvije trake i povezivaće priobalni sa magistralnim putem.

16 KOMENTARI

  • Porto za neciji spag… ali da je lijepo LIJEPO JE ne more se protivrecit !!! Ali ce neko brke omastit. Za taj projekat sam ali da bude pod strogom finanijskom kontrolom !!!

 1. koliko sharan od Japan ka Ela ili Fresno ka Kavalinu. Jeli
  To znači da će do Ele biti jednosmjerna, samo u pravcu
  Kotora, a desno isto jednosmjerna do Kavalina.

  • Mene se svidja ova maketa i ako bude odista takvo naselje na kamp to ce uljepsat Dobrotu a ne ovo do cega smo sad doveli ovaj deo nasega naselja. A st cemo sa naseljem iza kampa i dje ce taj narod ili ce ostat kao Bronx da figura ?
   Ne idu one favele koje su neki uredili teskim ynojem i mukom i malo ih docerali sa ovakvim pompeynim i otmjenim kompleksom.

 2. Nemam rjeci da ce ovako da izgleda ovaj zapusteni godinama dio Dobroiske rivijere. Konacno da se neko sjetio da napravi nesto lijepo ali da bude od kamena i da ne odudara od ambijenta i da odise starinom i da figura patinu !!!

 3. Pitam i pitaću.Čitam i pratiću jer vidim ništa ama baš ništa se ne čini osim ovo na Kampu što se gradi turističko naselje.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]