Nove adaptacije i rekonstrukcije Doma zdravlja u Kotoru

1
kotorski Dom zdravlja

dr Igor Kumburović

U Domu zdravlja Kotor se nastavljaju aktivnosti na rekonstrukciji i adaptaciji prostora i nakon svečanog otvaranja tri nove specijalističke ambulante krajem maja ove godine, nastavlja se renoviranje prostorija izabranih doktora za odrasle.

Završene su sve potrebne pripremne radnje, kazao je za Skala radio direktor ove zdravstvene ustanove dr Igor Kumburović.

Upravo su juče objavljeni tenderi za radove na adaptaciji i sanaciji prostora Službe izabranog doktora za odrasle, glavnog ulaza sa holom i portirnicom, čekaonicom ispred prostorija Hitne medicinske pomoći, labaratorijske dijagnostike i higijensko epidemiološke  službe.

Takođe će se obnoviti drveni i metalni namještaj, a obavljen je i razgovor sa direktorom Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora Zoranom Mrdakom, oko asfaltiranja dva parkinga koja su u najlošijem stanju.

Riječ je o parkingu na glavnom ulazu u Dom zdravlja i parkingu ispred Centra za mentalno zdravlje.

Čim prođu tenderi i budu stvoreni svi zakonski uslovi, odmah će se krenuti u rekonstrukciji i adaptaciju navedenih prostora, zaključio je dr Kumburović.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]