Nove brošure o suvenirnicama, galerijama i istorijatu Kotora

0
Kotor

Dragana Samardžić

Dragana Samardžić

U kotorskoj Turističkoj organizaciji u toku je priprema reprint izdanja kataloga smještaja i gastro kataloga.

Izdavaocima smještaja i vlasnicima restorana, konoba i sličnih objekata je upućen poziv i do 5. marta je krajnji rok za prijavu.

Međutim, rok za dostavljanje materijala biće produžen do kraja ove sedmice, a naredne će početi izrada dizajna za oba kataloga.

Do sada se prema riječima Dragane Samardžić iz Turističke organizacije Kotor javilo nekoliko izdavaoca smještaja, koji do sada nijesu bili predstavljeni u katalogu Turističke organizacije, a ažurirani su podaci svih onih koji su se do sada nalazili u katalogu izdavaoca smještaja i gastro katalogu.

Prema posljednjim podacima evidentirana su 452 izdavaoca smještaja, od kojih je 80 odsto našlo mjesta u prošlom katalogu.

Preostali su oni koji su prošlog ljeta dobili dozvolu za rad, pa ih iz Turističke organizacije pozivaju kako bi njihovu ponudu mogli promovisati na predstojećim sajmovima i info punktovima.

Turistička organizacija Kotor priprema i dvije nove brošure.

Suvenir brošura kojom će se predstaviti sve suvenirnice u gradu, umjetničke galerije, vinoteke, specijalizovane radnje i vodič, to jest opšta brošura grada.

U njoj će biti osnovne informacije o istoriji Kotora, kulturno istorijskim spomenicima, rekreativnim sadržajima.

Turistički poslenici očekuju da pomenute brošure budu odštampane krajem maja.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].