Novi, 36. broj Medijskih dijaloga

0
Medijski dijalozi

Iz štampe je izašao 36. broj međunarodnog naučnog časopisa “Medijski dijalozi“ koji u kontinuitetu izlazi trinaest godina, te čiju reakciju čine maučnici oko trideset zemalja Evrope i svijeta.

Broj sadrži četrnaest naučnih radova, od kojih između ostalih izdvajamo ,,Sukobi u informacijskome prosturu“, autora dr Ivive Skoka, dr Silvane Marić Tokić i Sanje Ledić; ,,Da li je instagram putopis novih medija?“, autora mr Ivane Ralović i mr Ivane Lakovič; rad ,,Rodno senzitivni jezik u medijima“, autora dr Martine Planinić i mr Ružice Ljubičić; ,,Svejski sistem: kriza liberalne demokratije“, rad mr Zorana Jovovića; ,,Individualna metoda kao dijalog: država i crkva“, rad mr Marijane Zečević; te rad ,,Fragmentirani čovjek“ od Tahani Komarice.

Časopis Medijski dijalozi, utemeljitelj je prestižne nagrade ,,Dialogos“ koja se dodjeljuje za najbolju knjigu iz oblasti kulture i teorije medija.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]