Novi dušeci za ginekološko i porodiljno odjeljenje Opšte bolnice Kotor

2
stigli novi dušeci u kotorsku bolnicu

Kotor je odavno postao prepoznat po sjajnim humanitarnim akcijama, posebno kada su u pitanju zdravstvene ustanove.

Pamte se akcije nevladinih organizacija koje su svojim požrtvovanjem i samoodricanjem učinile da se bolesnici kotorske Opšte bolnice prijatnije osjećaju sa novom eloksiranom bravarijom, klima uređajima, posteljinom i mnogim drugim sredstvima koja su nabavljena zahvaljujući agilnosti posebno NVO “Šjore od mota“ i SC “Kamelija” iz Kotora.

Ovoga puta humanitarnom akcijom koja je sprovedena od novembra prošle godine do ovih dana od strane NVO “Šjore od mota“ i SC “Kamelija” prikupljena su sredstva za kupovinu 35 jogi dušeka za ginekološko i porodiljno odjeljenje Opšte bolnice Kotor.

Prilika je da se ove nevladine organizacije koje su obezbijedile radom ovu vrijednu donaciju, po sopstvenoj želji zahvale građanima koji svaki put daju podršku njihovim akcijama i konobi “Bokeški gušti” koja je takođe donirala sredstva za ovu akciju.

NVO “Šjore od mota“ i SC “Kamelija” su najavile sljedeću akciju čiji će cilj biti opremanje jogi dušecima dječijeg odjeljenja Opšte bolnice Kotor.

2 KOMENTARI

  1. Ovo je za svaku pohvalu. Šjore od mota su pravi humanitarci. Ugledajte se Kotorani na njih. Svaka pomoć je dobro došla. Kad bi svi kafići i suvenirnice Kotora imali samo malo sluha i pomagali ovakve akcije svi bi bili srećniji. Još jednom HVALA ovim divnim ženama

  2. Pohvalno, ali ipak mislim da bi bilo jednostavnije da vi isti prestanete da glasanjem držite na vlast one koji su zdravstvo doveli na prosjački štap, da bi se ostvarili uslovi da neko novo ministarstvo zdravlja radi svoj posao npr. da okreči bolnice bez donacija – čitaj prosjačenja.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]