Novi Savjet MZ Gornji Grbalj broji 11 članova

0

 

Zboru građana Mjesne zajednice Gornji Grbalj koji je održan u Domu kulture u Nalježićima, prisustvovalo je  68 građana sa prebivalištem ili imovinom na području MZ Gornji Grbalj.

Zbor je, nakon usvajanja izvještaja o radu i finansijskog izvještaja prethodnog saziva Savjeta mjesne zajednice, donio doluku o broju članova novog saziva i odlučio da novi Savjet MZ Gornji Grbalj broji 11 članova.

U Savjet MZ Gornji Grbalj izabrani su: Milutin Kralj, Željko Ćetković, Blažo Ivetić, Ljubo Nikaljević, Rade Pavleža, Radosav Tujković, Milo Marinović, Božidar Tujković, Petar Vukšić, Dražen Mačić i Božidar Bujković.

U Nadzorni odbor izabrani su: Željko Zec, Nebojša Milinić i Đuro Magud.

Savjet MZ Gornji Grbalj će u narednih 8 dana održati konstitutivnu sjednicu i izabrati predsjednika i zamjenika predsjednika ove mjesne zajednice.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]