NTC radionica u Resursnom centru “Dr. Peruta Ivanović” u Kotoru

0

 

U JU Resursni centar “Dr. Peruta Ivanović” u Kotoru sinoć je održana NTC radionica sa koautorom programa Urošem Petrovićem.

U amfiteatru Centra radionici su prisustvovala djeca i roditelji Kotora i Budve.

Naime NTC centar za Budvu PPU “Vini Pu” i NTC centar za Kotor PPU “Osmijeh” organizovali su radionicu za sve zainteresovane roditelje i djecu koja su željela više da saznaju o ovom sistemu učenja.

Podsjećam da je NTC sistem učenja dr Ranka Rajovića rasprostranjen u 22 države Evrope i da je prije svega cilj ovog sistema da djeca ne uče reproduktivno već asocijativno, logički povezujući naučena znanja i stvarajući nova.

“Radionica je trajala 90 minuta. Djeca su aktivno učestvovala i uživala učeći kroz igru, čime je dokazano da djeca, kada im je nesto zanimljivo, mogu lako pratiti čas od 45 minuta, a aktivnom pažnjom uspjela su učeatvovati 90 minuta bez znakova umora ili odsutnosti koncentracije”, kazala je za Skala radio Tanja Popović, direktorica privatnog vrtića “Osmijeh“.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]