NVO CRNOGORSKE PATRIOTE: Došao nam je crni petak

0

Nakon dogovora o formiranju nove vlade koju će činiti prosrpske i proruske partije, oglasila se NVO Crnogorske patriote. U saopštenju se kaže:

GRAĐANI CRNE GORE,

Srpske stranke sa domaćim izdajnicima su sklopile pakt o formiranju nove IZDAJNIČKE VLADE, koju reba da predvodi Vojvoda Andrija Mandić sa ostalim KOJEKUDAMA iz svoje Fašističko sklepane koalicije, a sve na štetu Crne Gore I njenih građana. Tako da od izbora još 2 godine nema ništa, a Crnogorci I Crnogorke su ponovo prodati I izdati na milost I nemilost četničke okupacije.

Dogovor su sklopili po nalogu ŠKALJARSKOG klana I njihovog Generala, kom moraju da opravdaju sredstva koja su dobili od njega.

Svakome treba da bude jasno da mu je ovom koalicijom I Škaljarskom Vladom nacrtana meta direktno na čelo, a to potvrđuje hapšenje svih članova Kavačkog klana od strane Vlada Krivokapića I Abazovića, kao I podizanje optužnice Crnogorskog tužilaštva protiv Radoja Zvicera samo dva dana nakon što je to uradilo Tužilaštvo Srbije.

GRAĐANI CRNE GORE,

Dolaze nam teški dani, tačnije došao nam je crni petak,  đe niko neće smjeti se predstaviti ka Crnogorac I Crnogorka, no će sad pripremiti I popis građana đe će ga naštelovat da u Crnu Goru živi 70% Srba, ostalo su Crnogorci I nacionalne manjine.

Za nabavku kalašnjikova niko ne odgovara niti što progovara, glavno da su oružje rasporedili po gradovima svojim članovima iz raznih udruženja, iskopali su ono oružje na koje je pozvao Vojvoda Andrija Mandić.

Mi oružje nemamo, a nemamo ni zakopano I nema koji klan da nam da, ali imamo nešto što vi nikad nećete imati, ČAST, DUŠU, LJUDSKOST, PRAVO NA SLOBODU I SVOJE, JER MI TUĐE NEĆEMO, A SVOJE NE DAMO, kaže se u saopštenju NVO CRNOGORSKE PATRIOTE.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].