NVO Komitski pokret pruža punu podršku Građanskoj listi Nikšića

3

NVO Komitski pokret, kao jedna od prepoznatih organizacija u Nikšiću ima čast, da na predstojećim lokalnim izborima u Nikšiću, pruži punu podršku Građanskoj listi (GL) “Grade moj”. GL “Grade moj” predstavlja personalno i ideološki najbliskiji izbor NVO Komitski pokret.

Program NVO Komitski pokret se temelji na idealima crnogorskih Komita i jednog od njihovih vođa Krsta Zrnovog. Patriotizam i odbrana časti i prava na slobodu su temeljne vrijednosti, na kojima treba da počiva i današnje društvo. To je naš identitet i neodvojivo tkivo svakog iskrenog patriote.

NVO Komitski pokret je stao rame uz rame sa građanima Nikšića, onima koji cijene i uvažavaju slobodu i dostojanstvo svakog pojedinca. Vodeći se tim idejama, postigao se širok konsenzus i formirana je i GL “Grade moj”, koja je nastala kao potreba i želja velikog broja građana Nikšića.

Kao što samo ime govori, GL “Grade moj” je posvećena gradu Nikšiću. Pored ljudskih potencijala, GL “Grade moj” promoviše prirodne, energetske, turističke, poljoprivredne, kulturne i sportskorekreativne potencijale. U programu se definiše pametna ekonomska razvojna politika, koja će biti u funkciji grada Nikšića i Crne Gore. Privredna simbioza lokalnih proizvođača, trgovaca i korisnika njihovih usluga je zamajac ekonomskog razvoja našeg grada. Velika teritorijalna raznolikost i površina grada, obavezuju nas da što bolje povezujemo lokalne proizvođače i stvaramo male biznis zone, u kojima bi svi u lancu nalazili svoje učešće, od proivođača, distributera, do potrošača. GL “Grade moj” će posebno voditi računa i biće garant u budućoj vlasti, da obezbijedi bankarske povlastice i rastereti svakog vrijednog privrednika i domaćina.

Na zdravo postavljenim osnovama i fer konkurenciji, Nikšić ima perspektivu da bude prepoznat u evropskoj Crnoj Gori. Promovišući kulturne vrijednosti, sportski duh i društvene vrijednosti GL “Grade moj” Nikšiću nudi program za istinski napredak u svim poljima.

Ključne smjernice u programu GL “Grade moj” u saglasnosti su sa dostignućima savremene civilizacije i odbijaju partijsku, nacionalnu, rodnu i svaku drugu isključivost. Jedina politika ove inicijative je usklađeni zajednički rad na razvoju Nikšića. Konačno, vizija platforme “Grade moj” jeste da zadrži stanovnike Nikšića na svojim ognjištima i da im ponudi planove i mogućnosti za prosperitet u zajednici.

Kao poštovaoci slobodarstva i načela antifašizma želimo da utemeljimo građanske vrijednosti i multietnički sklad u našem gradu heroja.

NVO Komitski pokret Nikšić podrzava GL “Grade moj”, kao organizacija sa jasno definisanim prioritetima i organizacionom strukturom. Zarad javnosti to nije politička partije u kojoj je Markan Marković i njeno rukovodstvo, već samostalan pokret koji na izbore u Nikšiću podržava listu nezavisnih kandidata. Poštujući slobodu kao ideal crnogorskog društva, vjerujemo da ona pripada svim dobronamjernim građanima Nikšića, da zajedno razvijamo svoj grad i čuvamo njegov jedinstveni duh.

Pozivamo sve građane Nikšića, kojima je Nikšić njihov grad, a Crna Gora jedina država, da nam se pridruže i stanu rame uz rame sa hiljadama građana koji nam daju podršku. Za svoj grad, za svoju državu, GRAĐANSKA LISTA GRADE MOJ!

3 KOMENTARI

  1. Kakva ste vi šačica pijanih komedijaša…NVO kafana i podmetačina. Toj listi samo štetu nanosite, a PKS-u možete samo da koristite kao protivnici.

  2. Podrska za nove snage cistog obraza . Dovoljno mi je to da ste za nastavak antifasistickog i evropskog imidza CG i Niksica . Grade moj…lijepo i posteno zvuci 👌

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].