Objavljen 8. broj časopisa “Eho”, učenika kotorske Gimnazije

0

 

Ovih dana objavljen je 8. broj časopisa “Eho”, učenika kotorske Gimnazije.

Kao i svake školske godine, u maju se listaju stranice novog broja lista “Eho”.

Riječ je o projektu koji prati zbivanja u školi i interesovanja učenika tokom čitave godine, što njegov sadržaj uvijek čini drugačijim i do kraja nepredvidivim.

Ovogodišnji broj donosi vijesti o talentovanim učenicima, njihove stvaralačke uzlete u muzici, stihovima, crtežima, fotografijama.

Bavili su se humanitarnim volonterskim radom, pravili kristale u hemijskoj laboratoriji, glumili na velikoj sceni i poručili svojim profesorima, roditeljima, drugovima iz razreda da imaju više razumijevanja za krize ličnosti i identiteta adolescenata.

“Eho” je ove godine ostvario saradnju sa časopisom “Branko” Karlovačke gimnazije koji je proglašen za najbolji srednjoškolski časopis u Srbiji, pa su se neki naši članci našli u njihovom novom broju, a njihovi u našem.

Nije izostala ni rubrika o Kotoru, ovoga puta “iz drugog ugla”.

Svoj doprinos ove godine su dali i profesori naše škole člancima iz različitih oblasti, kao i kulturni radnici iz grada, čime su dodatno obogatili sadržaj i učinili ga ozbiljnijim.

Redakcija je ove godine radila u novom, podmlađenom sastavu učenika: Ivana Lučev, glavni urednik i saradnici Martin Krivokapić, Stefan Lazarević, Franka Peruđini, Maja Vulović, Ana Kaluđerović, Nastasja Barović i Dejana Nikolić.

Glavni urednik je prof. Sonja Golub Klenak.

Časopis je štampan u 1000 primjeraka i ima 76 stranica, informišu Skala radio je iz redakcije školskog lista “Eho”.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.