Obrezivanje postojećih i sadnja novih palmi jedan od prioriteta kotorskog Komunalnog preduzeća

0
Obrezivanje palmi na kotorskoj riviž

Milan Popović

Na lokalitetu gradske rive i pijace i u užem gradskom jezgru u toku je obrezivanje palmi koje su sačuvane od surlaša.

Ovaj posao se radi prema utvrđenom programu Komunalnog preduzeća, u saradnji sa Direkcijom za uređenje i izgradnju Kotora.

Pored redovnih aktivnosti uključeno je i košenje na osnovu zahtjeva i redovnog programa sa Mjesnim zajednicama.

Košenje će se obavljati na osnovu zahtjeva mjesnih zajednica i naselja, a sve po redovnom planu i programu, kazao je za Skala radio Milan Popović, direktor kotorskog Komunalnog preduzeća.

On je podsjetio i na akciju sadnje novih palmi, posebno u Risnu, čije šetalište je ostalo pusto nakon štetočine surlaša od kojeg su najviše stradale palme na risanskoj rivi.

Sve novozasađene palme, počev od užeg jezgra grada i dijela Dobrote na tamošnjoj rivi, pa preko Perasta i Risna, su u dobrom stanju, rekao je Popović.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]