Od 17. maja kruzerom MSC “Armonia” iz kotorske luke

0
"Armoniom" iz kotorske luke

Gostujući u emisiji Skala radija “U žiži”, direktor turističko pomorske agencije Kotor Mar Ivan Zogović kazao je da sve veći broj kruzera posjećuje Kotor, što samo po sebi govori o kvalitetu ponude koja se pruža zahtjevnim kompanijama.

O tome najbolje govori, kazao je Zogović, mogućnost da se prvi put naši sugrađani i građani Crne Gore mogu direktno ukrcati i započeti sedmodnevno putovanje na jednom od prelijepih kruzera “Armonia” MSC-Mediteran šiping kompanije svakog četvrtka do kraja oktobra.

Do sada su naši ljudi morali da odlaze u luke drugih zemalja kako bi započeli putovanje, a sada to mogu direktno iz kotorske luke.

“Interesovanje je veliko. Preko 200 karata je prodato za kotorsku destinaciju, što je ukupna kvota dobijena za ovo putovanje”, kazao je Ivan Zogović.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]