Od Božića do Božića 2016/2017

1

NVU “Karampana“ iz Kotora u saradnji sa Turističkom organizacijom Kotor, a pod pokroviteljstvom Opštine Kotor, i ove godine organizuje program “Od Božića do Božića“.

Početak manifestacije zakazan je za 23. decembar u 10 sati, ispred glavnih gradskih vrata.

Tada će početi Dječiji novogodišnji bazar, gdje će djeca iz vrtića i škola Kotora i Tivta predstaviti radove koje su pripremali sa svojim vaspitačima i nastavnicima.

Od 18 sati, uz kuvano vino, čaj i kobasice, publiku će zabavljati Boka Bend, a od 23 sata Željko Bebek nastupa u diskoteci “Maximus“.

Za 24. decembar, Badnji dan za katoličke vjernike, od 10 sati će Kotorani i njihovi gosti moći da uživaju u priganicama ispred glavnih gradskih vrata, gdje će se ujedno i održati Novogodišnji bazar ručnih radova samostalnih preduzetnika.

U Kulturnom centru “Nikola Đurković“ 26. decembra biće održan veliki novogodišnji koncert kotorske Gradske muzike od 20 sati.

Kao i dva dana ranije, jutarnji sati rezervisani su za Novogodišnji bazar ispred glavnih vrata grada Kotora.

Koncert učenika Muzičke škole “Vida Matjan“ biće priređen 27. decembra u Crkvi Svetog Duha od 18 sati, kada će talenti još jednom pokazati svoje muzičko umjeće, poklanjajući djeci iz Dječijeg doma “Mladost“ iz Bjele ovogodišnji koncert pod nazivom “Novogodišnja muzička čarolija na vratima dječijeg doma“.

Velika humanitarna tombola, sada već tradicionalno, planirana je za 29. decembar od 18 sati na glavnom gradskom Trgu od oružja.

Za učesnike pripremamo vrlo interesantne i vrijedne nagrade, a nakon tombole zabavljaće nas poznata klapa Rišpet.

Jutarnji sati takođe su rezervisani za novogodišnji bazar ispred glavnih gradskih vrata.

Centralni događaj, velika radost za najmlađu publiku, svakako je doček dječije Nove godine, koji će biti organizovan 30. decembra od 17 sati na Trgu od oružja.

Djeda Mraz i njegov vilenjak pripremaju razna iznenađenja i veliku žurku, koja se ne smije propustiti.

Za svu djecu koja zbog narušenog zdravlja ne mogu doći na doček, biće organizovana dodjela paketića na Dječijem odjeljenju Opšte bolnice Kotor, što je ujedno nastavak akcije „Bajka za nazdravlje“ započeta prošle godine.

Bazar novogodišnjih dekoracija i rukotvorina biće ujutro ispred glavnih gradskih vrata, na kotorskoj rivi.

Na početku Nove 2017. godine, 2. januara nastupa klapa Cambi od 20 sati na Pjaci od Muzeja.

Novogodišnji bazar neka bude vaša prva stanica u jutarnjim satima ispred glavnih gradskih vrata.

Tri dana kasnije, 5. januara u Crkvi Svetog Nikole od 19 sati Božićni koncert održaće Srpsko pjevačko društvo “Jedinstvo“.

Napominjemo da će istog jutra posjetioci moći poklonima sa novogodišnjeg bazara da obraduju svoje najmilije.

U jutro 6. januara priganice su od 10 sati ispred glavnih gradskih vrata.

Program “Od Božića do Božića” biće završen 8. januara tradicionalno popularnom Papaladom a la maka od 18 sati na glavnom gradskom trgu.

Program će muzički obogatiti grupa Sinhro od 20 sati.

Iz NVU “Karampana” ističu da je svaki od pomenutih novogodišnjih bazara humanitarnog karaktera, kao i tombola, te da će se sakupljena sredstva donirati Osnovnoj školi “Njegoš“ u Kotoru.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].