Od subote će na kotorskom Markatu opet moći svašta da se kupi

4
Kotorska pijaca

Kotorska pijaca, tzv. Markat će do sljedećeg pazarnog dana u subotu biti potpuno u funkciji.

Do tada će biti završene dogovorene aktivnosti sa inspekcijskim organima vezane za sanitarno higijenske uslove na pijaci, kazao je za Skala radio Zoran Mrdak, direktor kotorskog Komunalnog preduzeća.

To znači da će biti dozvoljena stalna prodaja proizvoda životinjskog porijekla.

Na zadovoljstvo građana, Opštine, Komunalnog preduzeća i inspekcije, 10. juna je postignut dogovor da se završe dodatni radovi kako bi kotorska pijaca bila spremna za rad punim kapacitetom.

Namirnice životinjskog porijekla će se prodavati u rashladnim vitrinama, a oni koji su izlicitirali zatvorene objekte na pijaci moraju ih privesti namjeni, objasnio je Mrdak.

Još uvijek se u dogovoru sa inspekcijom obavljaju dodatne aktivnosti.

Dio za prodaju ribe, takozvana peškarija je uređen.

Stolovi za prodaju ribe su obloženi rosvajom, a mjesto gdje je sanitarni čvor još dodatno treba odraditi, posebno lavaboe.

Definisana je i ograda.

Ostali su još neki sitniji poslovi koje treba završiti, kazao je Mrdak.

4 KOMENTARI

  1. Baš je od uplata dugogodišnjih izdvojeno. Baš?! Da su izdvojili 10 % od uplata za odrzavanje ovo bi bila svjetska pjaca,a ovako…ko te pita. Kamioni,avioni,kamenolomi,parkinzi,pjanke,dupli računi,kupovina kola crvenijeh,duplijeh…elektro vozovi,tenderi…smece…vrece…grobovi,planovi,klanovi. E pa svuđe pomalo,a ti dobri joj igraj tenis. Na pe…..
    Kako bi reko na peterac se čovjeku sve servira,a on dugogodina servira demagogiju,a može mu se podržavaju ga sudrugovi iz kafane podno Trojice.
    Zajapureni,rombun,meštri od porta,meštar iz sjenke i drugizi,svijema odgovara.
    Brao,e sad i doprinos Mirzinom jatu. Pametno ka da je njegovo sve.
    E moji dobri i išempijani pučani. Da vi nije Skale ko bi [email protected] adio.

  2. prošle subote,da mi neki nijesu rekli da je ovo stari-novi Markat ,ja sam mislio da sam u Monte Karlo. Ajde ne piz…. i ne padajte na ova muljanja.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]