Odbornici kotorskog DPS-a donirali mjesečni paušal Nacionalnom koordinacionom timu

9

 

Klub odbornika Demokratske partije socijalista  Crne Gore u Skupštini opštine Kotor, na sjednici održanoj 20. marta 2020. godine današnjoj donio je odluku da jedan mjesečni paušal uplati Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti Vlade Crne Gore.

Na ovaj način, kaže se u saopštenju koje je potpisao predsjednik Kluba odbornika ove partije Željko Avramović, odbornici su iskazali  svoju spremnost i odlučnost da daju svoj doprinos u prevazilaženju problema sa kojim su se suočili građani Crne Gore.

9 KOMENTARI

 1. …E SAM SLUČAJNO PRESKOČIO TVOJE -“NADLJUDSKE-DOMBRANSKO LJUCKE VALOLORIZACIIE”-PA VALORIZOVAO PERA GUDINA-OD GUDINA..KOTORSKOG BLIZNIČARA-POTOMKA (KA I TI )KOPILADI BEČKIH OKUPATORSIH KONJUŠARA)-DANAS PRESTIŽNI “BRANTITELJI LIKA I DJELA KVRTETA 4M”-DOSKOČPOSOKOCI JUNAC-i KASAPINA I GROBARA SA DEDINJA-KOJEGA STE SLUŽILI I SLUŽITE-I ŽVOGA IMRTVOGA-OD 1988 GODINE-OD 20-KOLOVOZA…DO DANA DANJEGA-REČENO PAUŠAL-NO.OFRLJE…ONAKO- PO NAŠKO CETINJSKO KOČIJAŠKOM DIALEKTU(Emilfratelamerda di merda)..!!! NADAM SE DA PRIHVATAŠ MOJU iskrenu I izravnu ISPRIKU-JER TE ZNAM KA PRINCIPJELNOG ČOJKA-KOJI BI I ZARAD SUŠTINE-MORALITETA I POGIUO-JER OBRAZ TI JE DAVNO SAHRANJEN-U SPOMEN KOSRTURICU-FARAMA KRAVA NA GRUDI U KONAVLE.1991-992…1999.GODINE…
  ZATO PAMET U TABULU RAZU-CORONA-CRUNA VAM JE AD PORTAS..š!

 2. Ovu nadoknadu primaju i Demokrate i DF koji ne dolaze na zasjedanja i ne učestvuju i pripremama ….dje su oni ?

 3. ..NA NAŠKOM JEZIKU RIJEČ “PAUŠAL”…:..ĐUTURE-OFRLJE-ŠKLAPAJU LI ŠKLAPAJU-MJESEČNO-DrPiSveto SVE ŠTO NIJE ZA NEBESA SVEZANO EVO VIŠE OD 3O GODINA..JA BI REKA PAUŠAL JE,IPAK, “GLAGOL”..RABOTA..KOJA SE U POLITICI..TRETIRA KAO NEODGOVORAN-PAUŠALNI ODNOS-“PRIČAM TI PRIČU…”..KOJI NAS JE DOVEO NA OVE..GRANE?!
  OD ČEGA SE POŠTENI STIDE-ONI SE “PAUŠALCI”-TIME DIČE-KLASIFICIRAU KAO “MORALAN-HUMANI…PAUŠALNI…”?

  • Jordanizaciji nikad kraja, pa ni Jole nije zalud po Glavatičićima krstario!
   Motao si se oko Pluta i Linka, pod patronatom kneza, pa i drugog, “malog”
   Vlada iz tvoje pojate.
   Kožna torba isusovca, puna tuđih
   šoldi i nešto mletačkih dukata, u kožnim ćesama, još iz doba ćesarovine, iz tajnih veliko katoličkih slamarica, je partilo dretto za Italiju, bez pretresa dogane, za kontra-bandu
   ex bracana !
   U gornjem škafetinu sekretera ostaše
   ključevi, od odaja, đe se čuvaju
   umjetnine i stare letere !
   Jesi li štogod otvarao Jole ????

   • …PRIVATIZACIJA -INPORT I EXPORT STRUJE..MINISTARSTVA MINISTRA IZ KOTORA-(PO PRAĐEDU KNEZA IZ GLAVATIČIĆA)-U VLADI VAS-VAŠIJE “KONAVLJANA DrPiSveto-PLUS “današnji prećizi montenegrin NOVAK MIJALOV i PLANIN”-PONOSNIH NA “ISTINU DA SU”- CRNOGOCI PONOSNI NA SRBPSKO PORIJEKLO I NA CRNOGORSKU DRŽAVNOST-A OSOBITO NA SLAVNU SVOJU SRBPSKU ISTORIJU”?!!!
    PREVARI VAS NA TV POLITIKU-NA SRED TERZIJA-1990 GODINE-VAŠ SERDAR-OD SER DAREVIĆA -IZ DOLINE ZETE vilaggi -RASTOK-A…?

  • A što se denjaš Jordane?
   Zar nisi doma nosio pune škartoce
   inflatornih dinara za vrijeme Anta
   Markovića, tvoga pulena dok nisi počeo služiti kasapinu.
   Najsnalažljiviji, lijepi, mladi i pametni
   su tebe i slične odavno prešišali i
   poslali na bunjište !
   Zato nemo o časti i moralu, kad si
   podvukà repicu i kapitulira, a i ne dolaziš u grad jerbo se bojiš suočiti sa
   ćitadinima!

   • …KO STE BRE TO VI?DAL STE TO ONI STRIŽERI-KRIŽARI I SEMENJARI.-ČINBENICI(rodoskrnavteLji-nosonje) ONIJE SESTARA TI PO MATERI-JUNICA NA GRUDI-U BITCI ZA SPAS SRBSTVA I KOSOVA-NA KONAVLE I DUBROVNIK-PREDVOĐENI “CORONA SER DARIMA KVARTETOM 4M-KASAPINA I GROBARA SA DEDINJA-TVOJE-VAŠE GORE LISTOM.-NASTARDIMA….DRAGI GUDINU PERO OD DGUDINA..KAŠTIO-gurdić..KOLIKO NAS VOLIO -TAKO TI SVE ĆETALO U KAŠTIO I OKOLO-ŠTALA-KRMEDARA ćitadina-gurdića!!!!

    • Jordane mi smo Crnogorci!
     Ponosno volimo Crnu Goru!
     Zalud vardaš ođe, nema tvojeg
     vilajeta, dođi na priganice !

     • MEĆU DUGO-ĆU DA BINEM KRATAK..CRNOGRORAC MOŽE BITI SAMO ONAJ ORIGINAL-OD TATE I MAME CRNOGORACA..ILI MI OSTALI KOJE JE RODILA MAJKA CRNOGORKA-PRVENSTVENO KATUNJANKA-BREZ UMETAKA-KA TI VI..SLABOGA ŠEMENA..PROMRZLI U TRAPOVE KA GNJILA KJRTOLA..!!! OLITI GALOFAKA..POPUT VAS GOSPON PERO GUDIN)RDIĆ…!!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]