Odbornici kotorskog DPS-a odbornički paušal uplatili vatrogascima

17

Klub odbornika  DPS Kotor  donio je Odluku da se jedan odbornički paušal uplati na žiro račun sindikalne organizacije službe  zaštite Kotor.

Zbog izuzetnih napora službe zaštite tokom ljetnjih mjeseci u spašavanju imovine i lica odbornički klub je odlučio da na skroman način izrazi zahvalnost svim članovima kolektiva službe zaštite, kaže se u saopštenju koje potpisuje sekretar OO DPS-a Željko Avramović.

17 KOMENTARI

 1. ..OĆU,OĆU POITAJ ..ESAM TE PREKVALIFICIRA..I UMESTO SAMARA-NAPRAVIA SAM TI KAŠUN ZA ŠKINU..DA KAD TE BIDNEM TOVARIA-DATE MANJE NAŽULJAM-I KOMERCIALNO RAVNOMJERNO TOVARIM..ZATO POITAJ najstarije praunuče babe Mile-SP’LEDNDIDO DRAŽESNI Škaljar…SA POGLEDOM NA OVA GORE BRDA SVETA…BLAGO TEBI ZATE IMA LEKA-ŠIBENIK ZDAJ..POITAJ …!

 2. …ti Kotoranin-bože mi oprosti-sam sa sobom zboriš..kopirajući ,jope sebe..HUMCA..UNCA-Borotu-Adio Mare Capurica Ljuta..sa obala potoka Zvijer-onjak..iz palaca brez puškarnica okrenutih prema onima sa SVETIH BRDA GORE-KOJI SU KRVAO PLATI KVAVI PIR KRVAVIJE KARAĐORĐEVIĆA KRVAVE TRORUČICE -SHS …DA SE NIKAD NE ZABORAVI- DA JE PALAC OGRAĐEN BAŠ U TA DOBA ĐEDOVATI OD 1918 do 1929-1941…MAŠALA HUMAC..UNAC Ljuta Capurice..?! Ne zaboravi na koju si…razumijemo te mi “domazetovići”-jerbo je tebi ipak teže nego nama-jer nije ti lako riljati s’prijekora ženinoga,koja te rani u potonje 20 godina-ka slomljenu kravu jalovicu-a ti se izležavajući ku..i šepuriš-po Kotoru na onaj Infobiro za zapošljavanje na Benovo-jer je propala JUGOOCEANIJA koja je ukrcavala i vas diplomirane ŠPIJUNE-iz arhiva ANBelke..koji danas ne možete naći rabotu na strane BRODOVE-jer tizi strani vapori ne potrebuju špijune-nego PROVJERENE MAKINISTE…u glavu čiste-zapamti dragi POTOMČE BABE MILE-KOKOŠARNIKA SPLENDIDO…”strah je čudo”..?

 3. Samo neka naši vatrogasci dobiju ono što su im pokušali iz usta uzeti eksperti iz sadašnje kotorske vlasti.

 4. Što lažeš Ljuta džebe. Jokić je isti kao ti. Ukinuo je a danas piše u novine da će da vrati jer je pogriješio. Vidiš kako lažete. Nije vam prvi put jadovi jadni

 5. O čemu pričaš Živko? ? Jokic smanjio plate ?? On nema tu moć, ni privilegiju. Zar to nije ministarstvo Dps naredilo smanjenje plata svima pa i vatrogascima??
  Valjda ima pismenog stanovništva u Cg da to shvati!

 6. evo napisi Slavko koliko je cio dps prilozio vatrogascima pa da i mi iz Forza Mare u ime DEMOKRATA..DF..URE i ostale opozicije im prilozimo sto paze na nas KOTORANE

  • …viđi eli ti u radionici đedovoj- ostalo tocilo-trebaće ti da oštriš rogove..?

  • Ljutić,nemate vi što da priložite,najbolje je da priložite ostavke ,
   JER UZESTE POMPJERIMA I ONO ŠTO IM PRIPADA ZAR NE ?

   • kotoraninu iz stare srbije…..ja rekoh drustvo iz Forza mare…necemo platiti 2 ture i eto za vatrogasce vise no svi odbornici dpsove okg
    a sto im to pripada po zakonu a nisu dobili? Jokic je odgovorio da je poceo zakon da primjenjuje iz marta 2016 kojega ovi tvoji zemljaci nisu utjeli primjenjivati….da je katnic sdt on bi pohapsio sve bivse opstinare jer nisu sprovodili zakon ….sapiente est..

    • Ljutić ,Adio Mare, Borota, he he he, poreklom iz Crvene Hrvatske,
     Što misliš da li se crvene obrazi Jokiću i kompaniji sa crvenim kravatama (kravata inače hrvatski izum) zbod ovoga što su napravili momcima u crvenim uniformama sa crvenim vozilima i sa crvenim barjakom (turska riječ) stijegom (hrvatska) na vatrogasnu stanicu ?

     • no sto …no crvene kravate na srbima…nesto si mi poznat po tom misljenju granicara stare srbije…e kako se djedovi prevrcu …..jer su slavili svi Sv.Savu dok se ne doselise u
      Skaljare sa Mua….donjeli nam slavu te cio svijet zna za srpsko skaljare….bolje objasni sve to Jolu kad ti dodje u Trojku..meni sjutra dolaze 2 prijatelja iz Zadra da predavaju u sred Knjazevog dvora..svrati..mozda sto naucis o gasenju pozara bez vode..

    • ..IZ SPLENDIDA-DANU JADAN SJEĆAŠ LI SE ..”UDŽEBNIKA ĐEDOVIJE-NEIMARA PALAC KRVAVIJE”-JOŠ IZ DOBA KRALJEVINE TROJNE VAŠE-SHS.. karađorđevića krvavije-koji u krv ljucku i pepeo Crnu Goru pretvoriše-u vremenu 1918-1929-kad đede palac gradi-na DUKLJANSKO MORE NAŠE?! LJUBAV TVOJA KRAJA NEMA-PREMA OVIM pridošlima-PA SE ZATO Jolu javi na ovm istom “tvom” Portalu”-“Iz arhive Skala radia..”dana 10.marta.2013 u 07:16 ura-a na “temu”Radovi kasne na Luku Kotor”-zato poče “prađedovski”…”Evo javio mi se onaj sa Njeguša…što sam na njega milsio…A ovo što stalno ponavljaš ŠTO NE VOLIM…nisam sam! Kad vidimo potomke onizije što su…šljegli…E pa da ti ponovim mada vidim da ti se usjeklo duboko u SRCE..NE VOLIM OVE ŠTO SU ŠLJEGLI S’BRDA ZBOG KOJIH SU SVE PUŠKARNICE SA PALAČA BOKEŠKIJE(ali ne reče imali ih na palac ĐEDA TVOGA-JOŠ iz doba krvavije karađorđevića..?)..OKRENUTE PREMA NJIMA GORE-BRDIMA-A NE PREMA CIVILIZACIJI-MORU…”?!!! PA POČINU li POČININU NA TAČKU-USHIĆEN NASTVI LI NASTAVI DA ROKĆEŠ..”OVO NISAM “BRČKAO” NEGO NAPISAO KAKO MISLIM I KAKO SU MOJI MILSILI DA SU OKUPATORI DOLAZILI S BRDA A NE SA MORA..”?!!!
     U potpisu potomak koritara bečko rimskih..iz prve polovice XX stoljeća-a danas “srbin ispod dna od kace”-Ljuta-Mare Capurica ..Adio Humac..Đikica Ikica alijas prepoznatog vonja-po ljubavi prema ovima-“ŠLJEGLIH” sa BRDA GORE -SVETIH…na svoje milenijumsko DUKLJANSKO-CRNOGORSKO MORE…za NA VIJEK…UZ ISKENO NADANJE-DA TAKO SVI MILSIMO-KOJI SMO U LOVĆEN ZAKLETI..?!!!

     • Ko to kaže ko to laže,
      a laže zna se, Ljuta, Kapurica, Adio Mare,Borota…..itd
      velikosrpski nacionalista i kukavica brez srpskijeh gena i porijekla-podrijekla ali sa lažavim i šporkim jezikom, drži gvardiju na ovom i drugim portalima ( CDM),piše komentare…
      Ljuta podrijeklom Crven Hrvat prije nego su došli inkvizitori Nemanjići na ovim prostorima od kada ih prekrstiše u srpsku vjeru i postadoše ,gle čuda preko noći Srbi.
      Ljuta moraš biti ponosan što si podrijeklom Hrvat jer su Hrvati izumili KRAVATU pa tako da nije bilo Hrvata danas bi tvojim DEMOKRATAMA nešto drugo visilo oko vrata da ne kažem što a ne Crvene kravate .
      Jednu osobu veoma cijenim na iskrenosti i istinitosti koji je kao malo ko opisao svoj narod,mentalitet,običaje i narav,
      Ta osoba je njegovo veličanstvo Dobrica Ćosić,
      Pa tako LJUTA da te malo posjetim što je Dobrica Ćosić napisao,
      nadam se da ćeš sebe pronaći i prepoznati u tekst Dobrice Ćosića :

      Dobrica Ćosić, književnik, član SANU, bivši predsjednik države, „otac srpske nacije“, napisao je sljedeće:

      „Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“

      -„Laž je srpski državni interes.“

      -„Laž je u samom biću Srbina“.

      -„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“

      -„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…“

      P.S.Svrati u trojku na piće ako imaš m.da ,jednom sam te zvao dok si se krio iza imena Adio Mare,ali ne dođe ti, oladila se kafa ….strah je čudo.

     • Neznalici s Prčanja koji falsificira povijest

      Opet si na dopustu iz dobrotske bolnice, pa liječiš davno dobivene komplekse. Budući dopust dugo traje, upravo sam zvao hitnu da dođe po tebe, pa budi doma da te ne traže predugo.

 7. Kako su “brižni “ovi Dprsovci, 😀 .. pa zar stvarno mislite da ima još onih koji vjeruju vašim providnim forama?? Prvo ukinu pa onda “daruju”?:D

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]e.