Odgovor OO DPS Kotor Demokratama: Impresivan gubitnički i destruktivni potencijal Demokrata Crne Gore

1
OO DPS Kotor

Pitanje koje vam već šest mjeseci postavljamo veoma je pristojno, nimalo uličarsko, kako se vama u panici pričinjava, a tiče se prevare koju ste priredili građanima Kotora kada ste postavili stranca za predsjednika Opštine.

Ako nešto možemo ocijeniti kao uličarsko, onda je to vaše klevetanje ljudi i lažno optuživanje članova DPS (Radosava Aleksića, Gorana Davidovića i druge koje pominjete ovih dana, koji su crnogorski državljani).

Vašu nervozu i pokušaj da odgovarate na ono što vas niko nije pitao, da bujicom riječi i demagoških fraza, izbjegnete odgovor na vama neprijatno pitanje, razumijemo kao nervozu pred nove poraze.

Još se nijeste oporavili od debakla u četiri opštine, a čekaju vas novi u Beranama i Ulcinju. Koalicije u primorskim gradovima se raspadaju, a u međuvremenu ste uspjeli da rasturite i podijelite i ono  što se zvalo “građanska opozicija”.

Zaista impresivan gubitnički i destruktivni potencijal stečen za svega dvije godine postojanja, kaže se u saopštenju Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Kotor dostavljenog Skala radiju.

1 KOMENTAR

  1. Sitni , mali čovječuljci a kad lažu još a to im je glavno sredstvo ujedinjenih kravata s kojima su svezali karaktere, onda ih tek nema . Zato im ne treba odgovarati. Samo ih skenirajte ko su u Kotor.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here