Odgovor OO DPS Kotor Demokratama: Sumnjive potvrde vas dodatno kompromituju

7

Ne potcjenjujte inteligenciju crnogorskih građana, zamenjujući teze, svaki put kada vas uhvatimo u prevari i podvali.

Ako niste razumjeli, pitamo vas jasno: da li su vaši funkcioneri Vladimir Jokić i Mijomir Pejović u danu izbora, dakle 16. oktobra 2016. bili državljani Srbije?

Potvrde kojima mašete, ne daju odgovor na pitanje koje izbjegavate već tri mjeseca.

Štaviše suprotno, upravo te potvrde kao i način na koji ih štancujete, dodatno vas kompromituju.

Zato, ovim putem pozivamo nadležne organe da utvrde koja su lica posredovala u brzopoteznom ispisu vaših funkcionera iz srpskog državljanstva, da li je u tim radnjama bilo elemenata korupcije kao i da li su potvrde kojima mašete legalne.

Opštinski odbor DPS Kotor

7 KOMENTARI

 1. Ovi demokrate pitanjima odgovaraju pa Pitaju dps i nabrajaju koliko je njihovih sa dvojnim drzavljanstvom.Ok.neka su oni sve najgore i kriminalci itd kako im spocitavaju,ali je pitanje sto je sa njima cistuncima.,postenjacinama,sa njima bez mrlje.Dakle,dali je tzv predsjednik opstine Kotor Vlado Jokic prevario ovaj grad?

 2. Oće li više tužioci reć je li Jokić bio državljanin Srbije ili nije. Nama je jasno da je on imao državljanstvo Srbije jer se brani loše a bolje da se brani kad se neodbrani. Njega streba smijenit kad se to ustanovi jer nas je sve prevario. Ja nijesam za njega glasao a nije ni moj niko ali sam mislio da mogu nešto promijenit. A oni se samo zapošljavaju i uzimaju pare a da ništa na ovi bijeli svijet ne učine. Vala sramota.

 3. Batali Jokašu prvovjenčani iz ercegovineDosadio si i bogu i narodu. Maknite više ovoga sa portala jer ne možemo više čitat ove bljuvotine.

  • Lako je mene skinuti-no neznam kako da tebe skinem sa moga…spiska..DrPiSveto..evo brezmalo sve liši onoga te je ZA NEBESA SVEZANO-U PASNIH KVARAT I VIŠE OD VIJEKA-gospon Mitra popa Amfilohija-u jedan vakat…!

   P.S… Saša-o tebi sve najbolje-jer nikako da se navikneš-na nova staništa..gu..-vlasnika tvoje VASA VACUE MAXIME SONANT..”E moj Saša-koliko traja ta ljubav vaša..u PLJAČKI naroda u potnjih dvadest godina-“divljega braka “sa onima koji su vas “ZAMIJENILI(ka glibave čarape?)-smijenili u Kotoru kasabi( na lanjskim izborima-pod UDARIMA RUSKIH TERORISTA?)-“POLUPISMENIH POLI…TIČARA” đe sebe fatate u prevarama i podvalama-e ne umijte ni svoje kazivanje valjano prepisat( ka ono iz 6.jula(srpnja).2017.godine-sa Portala Analitike…)?!!!
   Da oćete ZAMUČATI! Vakat je više..Mitre i Saše..i ini-sa Kotorskog neba-UKLONITI VAŠE vonjove..! Jer vaša RIKA bez vašeg imena i prezimena-liči na RIKU vas ILJADE OBADALIH goveda i magaraca-iz vašeg Ablejanja kontrarevolucije-1989 godine-SA PJACA i PJACETA iz tadašnjeg GRADA-današnje kasabe..na “vašu tader srpsku staru godinu-ZA SPAS SRPSTVA I KOSOVA..”?

   • ..te gi štite ka međede onijem Zakonom o zaštiti rijetkih paših i međedskih vrsta-međedopaših..pa nam se domovina pretvorila u Međedovinu-rijetkije vrsta-koje je ukrkao Crnoj Gori onaj kasapin i grobar sa Dedinja-u onom “TREĆEM SRPSKOM USTANKU-ZA SPAS SRPASTVA I KOSOVA”-siječnja 1989 godine…?

 4. …Da ovako pišu njihova-u “ljubavnom zanosu” braća iz ČDF-ni po jada..? Ali,DPS-partija Jevropskih shvatanja i manira-od dve/dvije napisane četiri su im problematizirane,malo je čudno-pa hajmo zato izravno do Portal Analitike…:..Bijaše 6.jul.2017.u 18:00 ura pod naslovom”OO DPS Kotor:Jokić opet obmanjuje javnost”…Jokić nije DEMANTOVAO da je 12.maja.2017,dakle prije samo DVA mjeseca,još uvijek /uvek(tako se nekad zborilo u našoj KASABI?) bio DRŽAVLJANIN Republike Srbije i da je u tom statusu od 11.septembra.2013 godine,što potvrđuje zvanični dokument objavljen u crnogorskim medijima…Nesporna je i lako dokaziva činjenica da je aktuelni Prešednik Opštine Kotor UPISAN “KAO DRŽAVLJANIN(sa i brez “KAO”)” Republike Srbije pod tekućim brojem 1661 u “KNJIZI ROĐENIH”(JA BI KONSTATIRA PO DRUGI PUT-A PRVI PUT: U KOTORU 24.O1.1988),Rješenjem “MUPa-BUPa” Srbije,Beograd broj: 204-133334/10 od 1.02.2011,koje je uručeno 11.06.2011,dok je u DRŽAVLJANSTVO Republike Srbije “PRIMLJEN” 11.09.2013.godine (poslije 2 godine 7 mjeseci i 12 dana)…E ovako je napisa ISTI ovaj ORGAN iz naslova gornjeg napisa-izravno INFORMIRA široke narodne mase-ŽELJNE ISTINE u potonje bezmalo tri decenije-od planina pa do mora od Ulcinja do Novoga- …?!

  Meni ostaje..samo NADA-koja nikad ne umire-nego (na žalost) umiru-oni što su se NADALI-da će Kotoru-jopet-kao nekad-SUNCE da SJANE..Ali od toga ništa-dok Kotorom vladaju-ovi “promakli-pasali ispod žita…poslije -“u UDARU(?)”-potonjih zbora…?
  Zato ja MOLIM one koji čitaju Portal Skalu..neka uporede-OVO gore TE SAM JA PREPISA sa Portala Analitika i ono što je napisano-juče prekjuče-na ovaj Skala radio Portal..i neka nađu-kažu-pitaju..”ŠTO JE ISTINA ILI OVO ILI ONO OD JULA ŠESTOGA.2017-SA PORTALA ANALITIKE-OD ISTIJE LJUDI OD POVJERENJA-ŠIROKIH NARODNIH MASA KOTORA kasabe-“POLUPISMENIH POLITIČARA”?! Da oprostite-neko sebe “voza zaobilazeći ISTINU ŽIVU”?!!! I u toj “vožnji-vozikanju-o svome trošku” zaboraviše-da ovom “PRIMANJU”u državljanstvo Republike Srbije-fali RJEŠENJE “MUPa-BUPa” Srbije..! Uz pripomenu-da je neko od “ćata falio-nije dobro vidio-ubi ga mržnja”-da onaj broj “1661” ne pripada “PRIJEMU(bez rešenja-nema ga niđe-niti ga ko spominje-liši mene!)” u državljanstvo Republike Srbije! Već pripada onom Rješenju od 1.02.2011 godine-o upisu u knjigu rođenih-“kao” državljanina Srbije..”?
  Ne ljutite se na mene-nego na vaše učitelje iz male škole-i na VLASNIKE vaših VASA VACUA…pod čije SKUTE ležite-ka oni te su u mojoj DOMOVINI-posebnim Zakonom zaštićeni-kao vrsta-u opasnosti da nestne…
  Što bi Njegoš reka :” ….su slijepe kod očiju-vide a zaludu vide…”?!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]