Odgovor Tee Brajak Demokratama: Još jedna obmana samozvanih Demokrata

0
Tea Brajak

Odgovor Tee Brajak Demokratama: Još jedna obmana samozvanih Demokrata

Kako je Kotoranima dobro poznat princip i način protivpravnih zapošljavanja u Opštini Kotor o čemu postoji i zvaničan nalaz Upravne isnpekcije, lako je moguće da je broj koji smo naveli u saopštenju u ovih desetak dana prevaziđen i da ste u međuvremenu zaposlili još nekoliko “stručnjaka” iz okruženja, pa onaj broj od 75 zaokružili na 80.

Čudi kako se usuđujete da vi govorite o nepartijskom zapošljavanju, kada je svima u gradu jasno da su to samo patološke laži, u koje izgleda počinjete da vjerujete. Takva vaša retorika je ono što mi i želimo da čujemo, jer ne zaboravite, Kotorani su odavno shvatili da jedino sa čim se možete pohvaliti i čega vam ne fali jeste neznanje i obmana.

Ono što vas još više brine od naroda kog ste prevarili, i nas koji vas razotkrivamo, jesu vaši koalicioni partneri, koji podršku i dolazak na SO Kotor uslovljavaju dostavljanjem spiska svih novozaposlenih, koje ste dovodili “sa konca i konopca”.

Nemojte reći da Direktorica Centra za kulturu, gospođa Bernard nije kuma vašeg Jokića, predsjednika OO Demokrata Kotor,  nemojte reći i da v.d. Glavni administrator nije sin Vašeg Vujovića, Direktora Demokrata Crne Gore?

Službenike i namještenike ne želimo da imenujemo, ima ih poduži spisak, koji vaši koalicioni partneri željno iščekuju, ni ne sluteći ko je sve na spisku Crne Gore u malom.

O vašoj izjavi da vaši kadrovi rade samo za platu, bez obzira odakle dolaze, nećemo se složiti, osim ako je apanaža od 2.500 eura, redovna plata za nekog ko puno radno vrijeme radi u kancelariji Opštine Kotor i koristi sve kapacitete lokalne samouprave i opštinske administracije, nakon neuspjelog i protivpravnog imenovanja na poziciju koja je bila želja vašeg koalicionog partnera i onoga što su osujetili upravo naši članovi.

Odbornici DPS, pa tako i ja, smo u svakom smislu kompetentni da odgovorimo svom zadatku, napišemo saopštenje i konstatujemo ono što jesu činjenice, a činjenica je da se ne snalazite, da galamom pokušavate nadomjestiti nedostajući kapacitet i nesposobnost i da od februara od kad vodite Opštinu Kotor niste odgovorili ni na jedno konkretno pitanje.

Za nas ne brinite, spremniji nego ikada očekujemo prijevremene izbore, a možda je to slučaj i sa nekim od vaših koalicionih kolega, kaže Tea Brajak, odbornica DPS u SO Kotor u saopštenju koje integralno objavljujemo.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.