OO DPS Kotor, Herceg Novi i Budva: Pozovite svoje poslanike da se u Skupštini izjasne o Predlogu Zakona

2
DPS CG

Čelnici kotorske lokalne vlasti pozvali su poslanike iz Kotora iz vladajuće koalicije “Sigurnim korakom DPS za Crnu Goru Milo Đukanović” da ne glasaju za Predlog Zakona o planiranju i uređenju prostora, međutim ostaje nejasno gdje su poslanici Demokrata i zašto njih nisu pozvali da pođu u Skupštinu Crne Gore, gdje im je i mjesto ne samo kada uzimaju novac, i da glasaju o predlogu kako im volja.

Kad su već zvali Kotorane, mogli su pozvati i Ranka vrlog Krivokapića, ali avaj – i on je u Parlamentu samo kada uzima nezarađenu platu – a prije i poslije u Skupštinu ne zalazi.

Neozbiljnost kotorskih vlastodržaca vidjela se i u broju prisutnih na skupu koji su sami organizovali. Taj skup, u organizaciji udarne trojke – Jokić, Perović i Popović Moškov zainteresovao je svega 10-tak građana, dok su ostali, odbornici i funkcioneri po članskoj knjižici Partije za udomljavanje rodbine i kumova, bili prisutni po naredbi. A tako je bilo i u Herceg Novom i Budvi, gdje su takođe pod okriljem lokalne vlasti predsjednici opština iz tabora Demokrata držali političke lekcije poslanicima drugih partija, dok se na svoje nisu osvrnuli. Toliko su popularni u gradovima gdje su privremeno na vlasti da se građani nisu ni osvrnuli na njihove partijsko-demagoške panele.

Gospodo Demagozi, pozivamo vas da se odlučite da li priznajete rezultate izbora ili ne. Ako se već obraćate legalno i legitimno izabranim poslanicima, onda se prvenstveno obratite vašima koji za svoj poslanički nerad uzimaju novac a ne dolaze na posao. Ukoliko nastavljate da se igrate demokratije i glumite uvrijeđenu mladu, onda nema potrebe da na silu organizujete skupove svojih uhljebljenika da biste poslanicima DPS-a slali poruke kako će glasati. Vas sigurno neće pitati.

Opštinski odbori Demokratske partije socijalista Kotor, Herceg Novi i Budva

 

2 KOMENTARI

  1. “OO DPS Kotor, Herceg Novi i Budva: Pozovite svoje poslanike da se u Skupštini izjasne o Predlogu Zakona” — Ovom cinizmu nema kraja. Kobajagi svoje poslanike pozivaju da se IZJASNE(!) Tih 35 DrPSovih, 2(dva) SDovca i 2(dva) BSovca su siguran glas. Oni NE SMIJU glasati drukčije od intersa Familije. Ostaje samo da se slomije po jedan predstavnik albanske i hrvatske manjine. A to, priznaćete, neće biti ni malo teško. Purin glas ne računam. Nebitan je, glasovao za ili protiv. Ili bio UZDRŽAN.
    Što se moje malenkosti tiče, mogao bih reći da me se taj zulum-zakon ni najmanje ne dotiče. Nemam parcela i zemljišta koje bi mi zulumćari mogli oteti. U meni se probudio ljudski otpor prema nepravdi i pravnom nasilju.

  2. Sada dolaze na red poznata četiri nivoa: PRIJATELJSKO UBEĐIVANJE —PODMIĆIVANJE — PRIJETNJA — i najzad: TEROR !! Pa neka se neko usudi da ne pritisne taster “ZA”. A ovo prenemaganje, natezanje, zamajavanje javnosti, perfidni su pokušaji da se nešto radi na demokratski način. Neće Pavle dati Predlog na izjašnjavanje u Skupštini, dok 41 poslanika ne “stavi u brazdu”. Pura mirno može biti “uzdržan”. Potrajaće to više dana da se, kobajagi, prikaže “demokratski kapacitet”.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]