OO DPS Kotor: Izvjesna izborna pobjeda DPS-a jer ima viziju, cilj, jedinstvo i kvalifikovane ljude

12

Na jučerašnjoj sjednici Izvršnog i Opštinskog odbora DPS Kotor kojima je predsjedavala predsjednica prof. dr Tatjana Stanovčić, uz prisustvo koordinatora ispred Predsjedništva Branka Čavora razmatrana je realizacija izbornog programa kao i preduzete aktivnosti u susret predstojećim izborima.

Na sjednici Opštinskog odbora konstituisan je Savjet opštinskog odbora DPS Kotor, koji će imati značajnu ulogu u budućim partijskim aktivnostima. Takođe, Opštinski odbor je upoznat sa dokumentima i procedurama za predstojeće lokalne i parlamentarne izbore.

Razmatranjem rada lokalne uprave u prethodnim mjesecima, istaknuta je činjenica da se vidno poboljšavaju  uslovi za  život u gradu, realizovan je veliki broj projekata za kratko vrijeme, što predstavlja samo uvertiru za još intezivnija ulaganja nakon ubjedljive pobjede na predstojećim izborima u Kotoru.

Opštinski odbor osudio je nasilničko ponašanje pojedinih opozicionih partija, njihovih funkcionera i aktivista širom Crne Gore, i izražava veliku zahvalnost našim sugrađanima što se nisu odazvali i što nisu dozvolili da se scene nasilja i primitivizma dogode i u Kotoru.

Pred nama je još jedna izvjesna izborna pobjeda, jer Demokratska partija socijalista ima viziju, cilj, jedinstvo i kvalifikovane ljude da i u ovim teškim vremenima za cijeli svijet vodi državu i grad Kotor sljedećih četiri godine, kaže se u saopštenju Opštinskog odbora DPS Kotor dostavljenom Skala radiju.

12 KOMENTARI

 1. Jedini primitivizam je onaj koji 30 godina u Kotoru i Crnoj Gori sprovodi Dps.
  Poslije 30.avgusta dolazi 5.oktobar.

 2. Svi oni ce glasati za DPS. Sto se tice vizije to niko i nesumnja, Pokrasti sta se moze i pravac drug Marovic.

  • ….AKO OVI POBIJEDE..SIGURNA JE REHABILITACIJA KRSTA ZRNOVA-AGENTA ZLOGLASNE TALIJANSKE FAŠISTIČKE “PRISLUŽBICE OVRE”!…A AKO DRUGI POBEDE-JOŠ SIGURNIJA JE REHABILITACIJA ČIČA DRAŽE I PAJE ĐURIŠIĆA-NAČELNIKA STOŽERA CRNOGORSKIH ČETNIKA-U BOSNI I HRVACKOJ-1944 GODINE POGLAVNIKA USTAŠKOG ČETNIKA SEKULA DRLJEVIĆA……ĆAO SLEDBENICI ANTI JEVROPSKE CIVILIZACJE!!!!KOJE SU IZNJEDRILI DVA BRACANA -KASAPINA I GROBARA SA DEDINJA I BANSKIJE DVORI ZAGREBA-DRITO OD 1989-1999 -UZ STRAH DA STE RETROAKTIVNI JOŠ ZA DUGO U JEVROPI…KOJA KLIZI “SVOJIM IDOLIMA-ADOLFU I DUĆEJU I NJIHOVIM PASTIRIMA-ČOBANIMA I BKICAMA NA PROSTORU BALKANA!!!-ĐE KORONA HARA I KAŽNJAVA…?

  • …..IZVINJAVAM SE MNOGO SE IZVINJAVAM-A JEL TE A ZAR ČETNICI I VI OSTALI ČETNJIKOVIUSTAŠIĆI PREDVOĐENI KSAPINIMA SA DEDINJA I BANSKIH DVORI ZAGREBA-UZ IZDAŠNO BEZDUŠNU POMOĆ (DANAŠNJEG)CRNOGORSKOG-ONDAŠNJEG SERBESKOG “KVARTETA 4-“M”OMIRA MILOŠEVIĆA I MILA MAROVIĆA”-I VI OSTALI STE POKOSILI NA STARU SRBVSKU GODINU-1989 NAŠU PARTIZANSKU TITOVU JUGOSLAVIJU? I PRETVRILI JE U LJUCKU KRV I PEPO-I U PERIDODU OD 1989 O 1999 GODINE VODILI KRVAVII RAT OD VARDARA DO TRIGLAVA-KOJI JE SAMO BOSNA I HRCEGOVINA GLVAMA SVOJIH GRĐANA-NJIH VIE OD 1O5 HILJADA -ODKOJIH VIŠE OD 6O POSTO BIJAŠE NEJAČ(ZVANIČNI PODTCI HAGOG SUDA!)..! A ŠTOTEK REĆI I OKRIVITIOPET VAS ZAONESTOTINEHLADALJUDI KOESTE PROTJERALI -SANJIHOVH OGNJISTA-PLJAČKAJUĆI I PALEĆI IMIMOVINIU!!! TO SU VAŠI SRAMNI USPJESI I DOMETI-SRAMNOG VAŠEG NASLEĐA-OD VAŠIH PREDAKA I DO I OD 1918 I DO 1999 GODINE-FUKARE I IDIOTI U PAŠIM ČAPRAMA!!!

 3. …KOJI U IME DPS-a CG DRŽI 1OO MILIONA DOLORA I EURA(U BIOGRADSKE BANKE-POD ŠIFROM I SA NJIMA RASPOLAŽE-I KOJIMA SVAKE ČETVRTE GODINE FINANSIRA : SVE IZBORNE POBJEDE-VIZIJE-CILJEVE-JEDINSTVO I KVALITETNO (PROVJRENE U PRAKSI) SPOSOBNE LJUDE(KADROVE RAZNIH ZANIMANJA)..KOJI OBEZBEĐUJU IZBORNE POBJEDE DPS-DILJEM CRNE GORE…

 4. Dela govore vise od bilo koje reci… treba se plasiti ovih iz dps redova, pogotovo direktora odredjenih skola…

 5. Nema sanse da cete pobjediti….Kotorani su vidjeli ko ste i sto, rasipate novac. Od 7 miliona u kasu ostalo je 0. Ajde prikazite papir stanja u kasu za kraj juna….velika 0

 6. 100% pogotovo kad vam je u izborni stab onaj tkz direktor iz doma staraca sto mlati i prijeti po FB sa 6 laznih FB profila, kao sto su petar lazarevic, sinisa markovic, stevan krivokapic, nikoleta petrovic andrija jovanovic , zamislite, i jelena arzovic, a prezime arzovic nikada nije ni postojalo na ovaj bijeli svijet. Eto ko je u taj stab.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.