OO DPS Kotor: Jokić politizovao “građanski” protest

7
Jokićevo slovo na protestu tišine

Predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić, politizovao je današnji tzv. “gradjanski” protest u Kotoru, i to tako što je na tom skupu držao govor  uprkos najavi organizatora da neće biti političkih obraćanja.

Iako smo od početka tvrdili da jedna politička stranka pokušava da  manipuliše građanima Kotora, ipak smo zatečeni da se u političkoj borbi ne biraju mjesto, vrijeme i povod.

Dajemo punu podršku nadležnim organima da, koristeći sva raspoloživa sredstva,  nastave rad na rasvjetljavanju svih neriješenih slučajeva kriminala, kako bi počinioce ovih nedjela stigla pravda.

Takođe, apelujemo na političare da ne koriste makijavelistički  svaku priliku za sopstvenu promociju, posebno u situacijama kada je to neprimjereno i neukusno, kaže se u saopštenju Informativne služba OO DPS Kotor.

7 KOMENTARI

 1. Ovo što se, na žalost, dešava u Kotoru nije dobro. Odavno nije dobro ni u Kotoru, ni u državi Crnoj Gori. Svi smo ugroženi, i zato treba jasno da kažemo, dosta. ALI? Bojim se da je ovo – sjaši kurta da uzjaše murta.
  Dakle, ali, treba obratiti pažnju na činjenicu da je gradonačelnik na građanskom protestu istupio kao gradonačelnik a ne kao građanin. I da ga je kao gradonačelnika oslovila g-đa čija NVO je svakako jedan od organizatora protesta. Muž ove g-đe je, da podsjetim, izabran za direktora Muzeja grada Kotora, iako je penzioner i iako nema nikakve veze sa kulturom. Pretpostavljam da u Kotoru nema niko ko bi mogao valjano obavljati ovaj posao pa je izabran (gle čuda?), baš njen muž.(URA!)
  Zato ona, da budemo jasni, pomaže Opštini da organizuju OVAKVE proteste a onda se isti pretvore u političke predstave. Dakle, da se ne lažemo, jer nije dobro da nam se ovakve stvari podmeću. Ovo je prebijanje računa između NVO i Opštine, a isto je upotrebljeno kao politička promocija nekoga ko je partijsku politiku trebalo da ostavi ispred vrata Opštine, onog dana kada je ušao u zgradu.
  Eto toliko o građanskim protestima.

  • Ljupka Ljupki ljupko ljubi pupak-evo brezmlo trideset ljeto-vanja..a ni slova o stanju u zemlji-prvo u okoviru Velja Srbija-đe bijasmo 26.region-odmag potla od Pirot…-pa jopet..potla i u okviru samo stolne-ali ne dalje od Bojane i Debelog Brda..! I morem- da se zvekne-ne dalje od 12 milja x 1852 metra = od ponte našega mora-samo u mislima-pozdrav sa vapora u Baru-koji nosi-za nekoga futur “probirača”-tomine kvake-leteće RONKETE..poznate “tomiakvake”..? A đe si sad ? Evo me ne bore u lift oliti dizalo-zaglavljen-ispala nam struja iz motora-ispred vrata od Šuranja-đe čekamo majstora-da u kratkim skokovima…skoknemo do na San Đovani..?
   Ipak treba se zadovoljiti-sa dostignutim visinama-sa kojih se vidi.. sve što se dešava-po tuđim kućama (URA-ma)..A to što je zagorelo u pinjate-prazne u kuću Ljupke-ljupke šupljake..je sekundara-sirovina? Jer ona je zaboravila na svoje prazne siromaške pinjate -od velike spreše..da bude prva na pjacete-đe jopet KOKOŠKE ČEPAJU Kotorom-kao prije 50-60 godina u ŠUFIT Doma piunira..đe su ih(piunire) učili pjesmice-razne..kao današnje PIPLIĆE..istije kokošaka-u Kotoru gradu od starina-kojim JOPET KOKOŠKE ČEPAJUl..Ljupka pinjata ti prazna dimi VASA VACUA MAXIME SONAT..rekli bi stari Latini..?

 2. …a ee,a i u tebe Ljuta muta ima dvatri metra-a uglavu pajki li pajki baba Mile iz kokošarnika SPLENDIDA..? Pa ,i pored toga,jope bižigaš po peškariji- a u dokolici dežuraš-u portik ANBelkice..nikad nije dosta eurića..da se na tuđ račun-muku..muktari puzeći od koćete pa do groba-Ljuta muta puzili li puzi borami..ka ijedna-ijedan…?!

 3. Oni prate jado. Biće da su se tebe prepali i ovoga kvarta od čoeka. Aje jado stisni petlju pa reči ko si. već si napunio gaće.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]