OO DPS Kotor: Jokić već šest mjeseci sakriva istinu od tužilaštva i građana

145
DPS CG

Šest mjeseci nakon poketanja postupka Tužilaštva o slučaju državljanstva Vladimira Jokića, građani Kotora nemaju odgovor da li su i zašto na izborima glasali za stranca, odnosno osobu koja je tada bila srpski državljanin.

Iz medija smo saznali da je Tužilaštvo utvrdilo, nakon izviđaja i provjera, da su članovi DPS-a koje su Demokrate targetirale kao “strance” – crnogorski državljani! Tako se i ovaj pokušaj Bečićeve družine da sebi stvaraju alibi i lažno optužuju, pokazao kao neuspješan.

Podsjećamo da su se u medijima još ljetos pojavili dokazi u vidu izvoda iz knjige državljana izdatih na dan 12.05. i 06.07.2017. godine iz kojih se nedvosmisleno vidi da Jokić ima državljanstvo Srbije i da ga je na osnovu svog zahtjeva iz 2011. stekao 2013. godine. Na osnovu ove činjenice Vladimir Jokić nije mogao biti kandidat na listi Demokrata na izborima u Kotoru, kao ni na listi za parlamentarne izbore. Pored Jokića još niz javnih funkcionera stranke Alekse Bečića je imalo srpsko državljanstvo i panično su pokušali od pokretanja ” afere državljanstvo” da ga se oslobode.

Ako su članovi DPS-a pred Tužilaštvom, u kratkom roku, pokazali da su državljani Crne Gore, čudi nas da je toliko komplikovano Vladimiru Jokiću da pred istim organom odgovori na pitanje da li je na dan izbora za odbornika, bio srpski državljanin, kaže se u saopštenju Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Kotor dostavljenom Skala radiju.

145 KOMENTARI

 1. Dobro je kad ovi kuka kao kukavica kad nemma sto pametno rec, kad se mozdane celije napregnu a izrodis samo kukumakanje, znajj dje ti se pamett na lestvici nalazi. Doduse bice to u naviku predje, kad kuci zboris beee beee i grok grok. Oce me ko naucit nemusti jezik da se i ja ukljucimm u razgovor?

 2. O Jokicu Care!
  ..nikad vise komentara o tebi i tvojim korenima.. …koliko te vole moj grad Prcanj…kotoranin ..skaljarin ..martin…mili mali da to prelazi u kolektivno ludilo….kukuuu

 3. Ljubooo…zna sam da ces svoju porodicu odmah prepoznati…svaka cast…okle si se ti iznjedrio ili mijenjas imena iz mog grada u kotoranina pa skaljaruna( svi skaljari su sljegli sa njegusa) kukuuu Ljubooo i to popovicu hehe?

  • Hoho ma si me zajebo sad, evo vas sam se najezio i trnci me prolazee. Ja znam da nijesi nista pametnije mogo smislit sa timm kukuruscicem u tikvu, al bar ne kradi iste doskoccice, nekako je pateticno. Mada razumijem oce patetika iz komplexa. I mogu ti rec nisi puno pogrijesio mene je djed cuvao koze i krave i bile su mi kao porodica a ja se toga ne stidim ni malo. Vidim izz proslih tvojih komentarra da se ti bas stidis sto sii poteko iz neobrazovane porodicce niskog stalezza, a nije to jadan sramota. Sramota je sto vazis za splacinuu sad i sto za razliku od moga djeda one zivotinje sto spomenuh a ti ih nacrta, ne zive kod tebe u stalu nego zajedno s tobom – pod istim krovom.

 4. Koja pamet i taktika izbija iz Ljutog DjURA! Ne okrece se on na potonje komentare. Ne gledi on dno ove stranice dje mu je licna karta jerbo ga istina “NE BOLI”! Svaka cast sada si nas sve z…a? Usplahirio se pa petlja. Kaze ima veze sa skaljarima kao djuro. Potrefi ga-eto ti jedine istine! Bice ocio rec ima veze sa Djurom…Pobrkao se. Cvrsto stoji uz Amfilohija mentora mu djaoljeg. I nabraja generacije predaka mu iz starog grada Kotora.Ha ha… Kompleksi rade li rade! Lijepo li je biti posteni siromah cistog obraza-to glupi Ljuta ne kopca. Materijalno je njemu ravno velicini ljuckosti!
  E jado kad si toliko glup trebas se samo klanjat Anfilohiju i ne pljuvat odje i zive i mrtve. Z…si se i sto loces pa se odas.Podji do Roganovicke i reci joj sto ti je ime a sto prezime da ne pobrka.

 5. “Kotoranin”-e,
  Vi ste verovatno sada izronili ispod vode kao Neptun gledajuci kako trule Kotorski zidovi ispod nivoa reke Skudre, to jest pali ste vrlo vrlo nisko idpod nule pokusacajuci da blatite moje casno prezime I ime.
  Moji naucni radovi I patenti su lako pristupacni I ne zelim da vas opterecjem sa literaturom na mnogim stranim jezicima, vama nepoznatim a I da je pisana na srpsko vi opet ne biste razumeli nista, kao sto ne razumete ni religiju niti etiku niti imate elementarno civilizacisko ponasanje.

  Sto se tice sporta gde ste vi I vasi sumnjicavi kolege navikli na dnevne lazi izrazili sumnju, moja sportska karijera je bila pre vremena internet-a I digitalizacije ali mnogi tragovi postoje. Ja nisam branio boje Gore, vec boje Jugoslavije I kluba Crvena Zvezda u atletici.
  Moja kasnija sportska postignuca u drugim sportovima iako znacajna (kao judo, plivanje I drugi) su za vas nebitna I ona su bila pareleno sa mojim naucnim radom na koji sam ja stavio akcenat.
  Vi ste takodje izrazili sumnju na vrlo prljav nacin u moj patriotizam. Da ja sam bio vojnik, kao I svi moji predaci, ali ja sam napustio otadzbinu pre 50 godina I nisam ratovao.
  Ne bih Vam preporucio da iznosite lazi I uvrede o meni dalje na Skali a svakako ne direktno u lice ako me slucajno sretnete u Boki, koju ja obilazim povremeno!

  Sto se tice moje porodice sa oceve strane ona je vrlo stara i moji predaci su ziveli u Srpkoj Vojvodini. Moj cukundeda Stefan Cenanovic je jedan of podpisnika 15 1848 u Sremskim Karlovcina. (Knjiga II Srbi u Vojvodini). KANAN je anticko ime za staru Palestinu i Izrael I palatalizovano se u ime CENAN , koje je postojalo u vreme hriscanstva pre muslimanske invazije. Moj pradeda sa majkine strane je sahranjen u sred Cetinja,
  Toliko I mozda previse za Vas!!! – Vi niste dostojni ovih informacija (ukljucujuci i 2 sportske informacije iz Medjunaronih takmicenja, Atletski Savez Jugoslavije Prag, Cehoslovacka, 1964 I takodje Crvena Zvezda, Beograd 1965,stavljene separatno na Skalu, nazalost bez fotografija). Informaciju sam stavio ne da sperem vase vulgarne lazi vec drugih radi cenjenih citatelja ovog Foruma.

  Sto se tice religije;
  -BOZIC je praznik koji je pozajmljen tek u IV veku. (Jedini pravi hriscanski praznik je USKRS!)
  -Persiski Bog Mitra , koji je rodjen takodje of “device”, se slavio za najkraci dan u godini to jest of 21 do 25 Decembra.
  -Isti praznik istog datuma se slavio u Mesopotamiju u slavu Boga po imenu Magduk.
  -Isti praznik istog datuma se kasnije slavio u Grckoj u slavu Boga vremena Hronos.
  -Isti praznik istog datuma se slkavio u Trakiji I kasnije u Rimu pod imenom SATURNALIJA u slavu planete Saturn
  To je bio festival slican paganskim Bahanalijama.
  Posle Nikejsog Sabora u IV veku (uzgred budi receno, sa kojeg je Sv, Nikola bio izbacen radi svadje I tuce sa Arije),na zahtev cara Konstantina tragalo se za datumom I godinom Hristovog rodjenja.
  Ukradeno telo Sv. Nikole iz Konstantinopolja sada lezi u gradu Bari u Italiji. Njegov kult nema nikakve veze sa Bozicem. To je dodato kasnije.
  Posle dugog traganja mnogo kasnije u IV veku Festival SATURNALIJA je pozajmljen I prihvacen kao praznik rodjenja Isusa Hrista.
  Ne bih zeleo da opterecuje Vas sa vise podataka, ali slavljenje Badnjaka je obicaj starih Druida Kelta I takodje Luzickigh Srba I starih Slovena koji su obozavali HRAST.
  TANNEBAUM ili JELKA je nemacki praznik zelenila usred zime.
  Srpski narodni obicaji su mesavina svega toga.
  To je lep praznik i drevni narodi su bazirali svoje praznike na astronomiji I znali su daleko vise o nebeskim telima nego mnogi danasnji vernici..
  Ljudska humanost nije prozvod religije, vec prethodi izumu religije.
  Filozofija pocinje gde se religija zavrsava i ako neko izabere dogmu i veru umesto naucnog istrazivanja i iskustva, je slicno izboru astrologije umesto astronomije ili alhemije unesto hemije
  Molitva ne moze da promeni takozvanog Boga, ali moze da promeni onogo koji se moli!- Nadam se da je to tako i sa Vama “Kotoranin”-u!!!

  Sa duznim postovanjem za citaoce Skala Foruma I Srecan Bocic I Nova Godina!
  Matija Cenanovic

  • Matija Čenanoviću,
   Ovaj put napisat ću samo ovo,
   Da nisam možda kakvu neistinu napisao o vama ?
   P.S.Nemojte da se sprdate sami sa sobom
   pisajući poslijednji pasus ;
   Sa duznim postovanjem za citaoce Skala Foruma I Srecan Bocic I Nova Godina!
   Matija Cenanovic

   • Nikad čovek “ne može da kaže toliko mudrosti”, koliko može “da prećuti uvreda”. ali kad vec trazite evo izvolte:
    Zavezite ” pobozni” vernice gospodine “Kotoranin” -e !

    ili kao alternativu:

    Kad vec “sarkasticno pominjete Bozic” koji je uprkos porekla ipak radostan I lep praznik (o kome prazniku ne zelite da znate nista vise nego sto vam je vas Velecasni svecenik rekao) , idite u “Medjugorje” da se molite da NATO slucajno ne optuzi Svetog Duha za seks sa malaletnom “Kraljjicom Hrvata” !?

    (Some apocryphal accounts state that at the time of her betrothal to Joseph, Mary was 12–14 years old, and he was ninety years old, but such accounts are unreliable. According to ancient Jewish custom, Mary could have been betrothed at about 12.)

    To ne znaci da ne postoji mogucnost da Amerikanci nece naknadno tuziti Boga sudu za “child molesting”, ili njegovog izaslanika Svetoga duha, sto je oplodio Devicu Mariju (“Bogorodicu”) kada je imala nekih 12 ili mozda cak I 13 godina,
    ali mislim da bi ga trebalo tuziti sto ju je posle udao za starca Josifa..od 90 godina.

    P.S. Podjite s Bogom g. “Kotoranine” I uzivajte u vasem intelektualnom miljeu. ZBOGOM!

    • Matija Čenanoviću,
     Pa vi ste za duševnu bolnicu sazreli ,
     Zaista nisam znao da je situacija takva ,da sam znao ,ne bih sa vama polemisao, sa duševnim bolesnicima ne diskutujem,
     Ima ona narodna ;Nije kriv onaj koji se Lud rodio (kao vi )
     nego onaj ko polemiše i raspravlja se sa ludim (a to sam ja) !
     Za takve kao vi nesretni Matija Čenanoviću Amerikanci kažu;
     THE LIGHT IS ON BUT NOBODY HAS HOME !
     Sad se krijete iza imena Sv.Alojzija ,
     Ali vi ste gori i od duševnog bolesnika
     Vi ste SOTONA ,vi ste ANTIHRIST
     Blatite BOGORODICU i samoga ISUSA HRISTA
     U vas obitava SOTONA vi ste prokletnik,
     Vi vrijeđate sve pripadnike Hrišćanske vjere,
     pa tako nije ni čudo što iz vas izbija mržnja,
     netrpeljivost,vi ste rat ,laž, kurvarstvo, teški nacionalista,
     hrvatofob,mrzitelj nacija i država,ljubitelj novca, mrzitelj sirotinje i poštenih ljudi, vi ste sramota pred Bogom i narodom.
     Molite Boga da vam pomogne a teško da će jer ste sami sebi
     u pakao mjesto rezervisali vrijeđajući Boga ,Svetog duha, sina Božjega i Bogorodicu.
     Ne ZBOGOM nego s đavolom odoste nesretni Matija Čenanoviću.

 6. lbum Pripreme / Trening

  Atletski Savez Jugoslavije added a new photo to the album: Pripreme / Trening.
  May 17, 2016 ·

  Matija Ćenanović nam je iz daleke Kanade poslao fotografiju iz svog foto albuma atletičara/bacača AK “Crvene zvezde” iz davne 1965. godine slikanu na stadionu “starog DIF-a” u Beogradu. Na slici s leva Milutin Jegdić (kugla), Aca Milenković (trener), Matija Ćenanović (koplje) i Slobodan Tripunović (koplje).
  See Translation

  Like
  Show more reactions
  Comment
  Share
  Top Comments

  57
  You, Nada Cenanovic Usina and 55 others
  3 Shares
  Comments

  Write a comment…

  Predrag Krizan Stadion “starog DIF-a” u Beogradu. Postojala su dva stadiona koja se mogu podvesti pod DIF-ovim. Jedan je bio u Skerlićevoj, na mestu današnje Narodne biblioteke a drugi je bio u Košutnjaku iznad studentskih paviljiona prema Žarkovu. Taj u Žarkovu je d…See More

  2
  Manage

  Like
  Show more reactions
  · Reply · See Translation · 1y

  Atletski Savez Jugoslavije Evo jos jedne slike Matije Cenanovica sa “starog DIF-a”.
  Manage

  1

  Like
  Show more reactions
  · Reply · See Translation · 1y

  Stevan Lazić TE DALEKE 1971 6 SEPTEMBRA KADA SAM SE POJVIO NA STADIONU MARAKANA PRVI PUT BILISU TRIPUNOVIC,JEGDA I CIKA ACA MILENKOVIC..GOSPODINA CENANOVICA NA ZALOST NISAM UPOZNAO..BILI SU LEPI I MADI…

  5
  Manage

  Like
  Show more reactions
  · Reply · See Translation · 1y

  Dragan Peric Valter Kako dobra fotografija, kakvi su to momci bili, svaka cast za fotografiju!
  Manage

  Like
  Show more reactions
  · Reply · See Translation · 1y

  Ljubisa Gajic A sada su samo lepi…
  Manage

  Like
  Show more reactions
  · Reply · See Translation · 1y

  • Postovani gospodine Cenanovicu! Malo ste precerali sa vasom sportskom biografijom koja je pootpuno nevazna i nebitna . Mozda je vama potrebna, da bi vi nama prezentirali sebe kao nekog velikoga sportistu. Neka to tako ostane za vas, i neka vam bude divna uspomena na mladost. Sto se ostaloga tice navodite sve neke ljude, koji nisu ostvaril nijedan poseban uspjeh, da bi smo ih mi pamtili.Cinjenica je da je A.K. Crvena Zvjezda bio pojam sto se tice za drzavu Jugoslaviju ali za svo vrjeme svoga postojanja, sto se uspjeha tice, to niko i ne prihvata za ozbiljno.
   Ja cu vam spomenuti moga uzora, velikog fudbalera i prije svega postenog i skromnog covjeka, koji je udario fudbalski pecat mome i nasemu gradu, sedamdesetih godina. Pok. JOZO BRGULJAN, tihi i povuceni covjek koji je zario i palio drugoligaskim terenima stare Jugoslavije. Napomene radi trazili su ga veliki timovi, poput Beogradskog Partizana i Celika iz Zenice. Covjek je volio svoj i nas grad, volio je svoje rodno Skaljare, volio je svoju Boku i svoj Bokelj, a mi Kotorani boljeli smo nasega majstora JOZA.
   Sto bi Cenanovicu bilo da je Jozo hvalio samoga sebe, kao sto vi to radite. Covjek skroman i posten, do kraja svoga zivota je ostao uz svoj voljeni grad i svoje Skaljare. Za njega svi mozemo reci da je bio nas fudbalski idol i sto je najvaznine veliki covjek. Tako uz svo postovanj, da me vasa atletska velicina uopste ne zanima, jer u nasemu gradu niste ostavili nikakvi trag. I molim vas ostabite nas vasih uspjeha, sto na sportskom a sto na patriotskom nivou.
   Bolje bi bilo, da se i vi sjetite ovako divnog covjeka, koji je i po cjenu karijere, ostao u svom rodnom mjestu, ne mareci za slavom i bogastvom. Njegov BOKELJ, je bio njegova najveca ljubav, zato i nije mogo ici dalje, kao i vi sto nam pisete hvalospjeve, o vasim sportskim nedostignucima!

    • Moj dobri Martine i covjek i gorostas, koji nije koristio laznu biografiju, nego onu svoju, istinsku od pocetka pa do kraja.Zivot ga nije mazio, ali ostao je veliki do samoga kraja, onako kako treba. Pozdrav tebi Martine!

   • Gospodine “Moj Grad”,
    Izvinite, ali ja sam “anonimno pod pseudonimom” I sasvim uzgred napisao da sam bio “vrhunski sportista” I “poenta recenice nije bila na sportu”.
    Vi ste na to” ne samo posumnjali” vec ste me “veoma GRUBO napali” (Molim Vas, podsetite se I pogledajte vas komentar!?.)

    Ove “2 sportske informacije” sam “direktno” uzeo sa 2 slike “ATLETSKOG SAVEZA JUGOSLAVIJE” I prezentirao netaknute kao ODGOVOR.nazalost bez slika koje nisu moguce na SKALI – To je sve.

    Ako vi niste upoznati sa “ovim imenima najboljih Jugoslovenskih Atleticara tog vremena” radi vremenskog jaza generacija, to ne znaci da moji atletski drugovi nisi bli veliki sportisti u ono davno vreme moje mladosti;

    Aca Milenkovic , savezni tener Jugoslavije za bacacke discipline
    Miodrag Todosijevic , Bivsi rekorder Jugoslavije u skoku u vis, Olimpijac 1968
    Dragan Arapovic, Sampion Jugoslavije I Balkana u skoku sa motkom
    Nada Simic prvakinja Jugoslavije na 400m, ucesnik Evropskog Sampionata 1962
    Milica Rajkov, visestruka Prvakiinja Jugoslavije 800m
    Milutin Jegdic, bacac kugle 2-i u Evropi za veteran koji se jos takmici u starim danima
    Milija Jocovic (nije na toj slici ali je bio deo Jugoslovenskog tima u Pragu 1964), visetruki prvak I rekorder Jugoslavije u bacanju kugle
    Nenad Nenadic reprezentativac u bacanju diska
    Slobodan Tripunovic , omladinski prvak Jugoslavije
    Branislav Munjic, prvak Jugoslavije ,skok u dalj I 400m
    Predrag Krizan (komentator) prvak Jugoslavije , 100m I 200m
    Dragan Peric (komentator) rekorder Srbije I Crne Gore u bacanju kugle 5 u svetu, Olimpijac
    Olga Acic, internacionalini atletski sudija
    itd……..
    Sto se mene licno tice, moji skromni iako znacajni atletski sportski uspesi su nevazni za ovaj Forum, iako sam bio vrhunski sporista u Jugoslaviji I takodje u Kanadi bio Univerziteski Sampion u bacanju koplja I diska I takodje Sampion u teskoj kategoriji u Dzudo-u, itd.itd.itd

    Ja sam u Kanadu otisao na postdiplomske studije I moj prioritet je bila nauka.
    Sport je bio moja ljubav I opsesija celog zivota, ali sekundarna.
    Takodje, danasnji sport je industrija i novac.
    Ja se I dalje bavim sportom uprkos podmakih godina I smatram da je sport veoma slican religiji I otkriva I klese I otkriva covekov karakter.
    U ATLETICI se covek bori protiv Zemljine teze I rezultati su merljivi I jasni. Nema prevare kao u igrackim sportovima.
    Takodje DZUDO zahteva striktno ponasanje ipisano KADOKAN zakonom I borbe su ciste I viteske.
    Uzgred budi receno, vas primer iz fudbala, je irelevantan. Fudbal je divna timska igra, ali veoma prljava po definiciji nezavisno of karakteta igraca.

    Da se vratim na temu “DVOJNOG DRZAVLJANSTVA”!
    Ovo dodajem ka APPENDIX jer naglasavam “moja porodica nema nikave veze sa ovim Forumom”. Ovo je bio samo odgovor na sportsko pitanje koje ste vi nezgrapno naceli.

    Ja sam Srbin I sebe smatram gradjaninom sveta I obisao sam svet, ali nikad nisam izgubio drzavljanstvo moje otadzbine, I imam dvojno drzavljanstvo.
    Takodje , sto je vrlo neuobicajeno, moji 4 dece, iako svi rodjeni u Kanadi, imaju dvojno drzavljanstvo , 2 cerke I madji sin su bili na “Olympic Trials” u plivanju za Kanadu , a stariji sin (visok 6.8″) je veslao za Kanadu na “Commonwelth Games”. (P.S.Nasi novodosli imigranti vec posle nekolko godina u Americi zaboravljaju svoj jezik a njihova deca I unuci govore samo engleski.)

    Moja starija cerka (visoka 6’3″) je sa 16 godina bila PRVAKINJA JUGOSLAVIJE u plivanju u Splitu 1988 I postavila rekord Srbije na 50m slobodno. (Tadasnja rekorderka Jugoslavije Tea Crkvenik, Mornar, it je bila druga)
    – Toliko o patriotizmu I dvojnom drzavljanstvu!
    Ostajte ZDRAVO!

    Matija Cenanovic, Former President … – youtube.com
    https://www.youtube.com/watch?v=Ie2U4r6UoeU

    2009-11-16 · Former University of Toronto Judo Club at HART HOUSE JUDO demonstration

    • Gospodine Cenanovicu… Ja ne blatim, niti vas omalovazavam, sto se vasega Srpskoga drzavljanstva tice. Vi ste to sto jeste i to je vase, i to vam niko ne moze oduzeti. Postoji mali problem sto se atletike toga vremena tice, a to je sto sva ta postovana i spomenuta atletska gospoda koje ste vi nabrojali, nisu postigli niti nijedan paznje vrjedan rezultat na medjunarodnom nivou, pa da bi ostali u sjecanju mladjih generacija. Biti prvak Jugoslavije u atletici pojedi acno osam ili devet puta ili Srbije, je potpuno neznacajno, jer takva takmicenja su postojala samo na republickom ili republickim nivoima, tako da su bili sampioni sami sebe… Niste mi naveli nijedno odlicje ili medalju, kao prvak Evrope ili nesto slicno.Sve do pojave Nenada Stekica i njegovog skoka u dalj 8 metara i 45 cen. Sto je u to vrjeme, bio ako ne grjesim, drugi skok u dalj svih vremena. A sto se tice vasih kcerki i sinova, ja im zelim da postanu svjetski rekorderi!
     Da ste zivi i zdravi!

    • Postovani gospodine Cenanovicu. Umalo da preskocim vasu uporedbu sa drugoligaskim fudbalom u to vrjeme. Vasa atletika i ta vasa imena se ne mogu mjeriti sa fudbalom u to vrjeme. Svi poznati i priznati fudbaleri nisu odmah poceli igrati ni za Real, Bajern, Barselonu ili ako ocete za Zvjezdu i Partizan. Svi oni da nisu nesto valjali ne bi zavrsili u velike Evropske ili tada u Jugoslovenske klubove. Pravite veliku gresku, jer pok.Jozo Brguljan je bio jedan od najvecih i najboljih fudbalera na Jugoslovenskim prostorima, a to sto je on odbio ponude velikih timova je samo ukocilo njegovu fudbalsku karijeru. Da je presao u koji veci klub, o njemu bi se i danas pricalo, sirom bivsih Jugoslovenskih prostora.Nas Jozo nije jedan od hiljadu igraca kako vi to nazivate, nego jedan i jedini neponovljivi majstor fudbala, kojega je Kotor, Boka i cjela fudbalska Jugoslavija uvazavala u to vrjeme. Kako Martin rece, Gromada od covjeka, koji je svoju fudbalsku slavu zrtvovao iz ljubavi prema Kotoru, nasoj Boki i svome malome mjestu po imenu Skaljari, bez obzira sto se na geografskoj karti, ne nalazi u Kanadi, nego u nasoj maloj ali ponosnojCRNOJ GORI!

   • Gospodine “Moj Grad
    KRATAK ODGOVOR (da zakljucimo):

    Izvinite, ali ja sam “anonimno pod pseudonimom” (“HVALISANJE” ne moze biti “anonimno”) I sasvim uzgred napisao da sam bio “vrhunski sportista” I “poenta recenice nije bila na sportu”.
    Vi ste na to” ne samo posumnjali” vec ste me “veoma GRUBO napali” (Molim Vas, podsetite se I pogledajte vas komentar!?.)
    Ove “2 sportske informacije” sam “direktno” uzeo sa 2 slike “ATLETSKOG SAVEZA JUGOSLAVIJE” I prezentirao netaknute kao ODGOVOR.nazalost bez slika koje nisu moguce na SKALI (da me ne bi opet otuzili vi I Vas komanjon “Kotoranin”) – To je sve.
    Ako vi niste upoznati sa “ovim imenima najboljih Jugoslovenskih Atleticara tog vremena” radi vremenskog jaza generacija, to ne znaci da moji atletski drugovi nisi bli veliki sportisti u ono davno vreme moje mladosti;
    Aca Milenkovic , savezni tener Jugoslavije za bacacke discipline
    Miodrag Todosijevic , Bivsi rekorder Jugoslavije u skoku u vis, Olimpijac 1968
    Dragan Arapovic, Sampion Jugoslavije I Balkana u skoku sa motkom
    Nada Simic prvakinja Jugoslavije na 400m, ucesnik Evropskog Sampionata 1962
    Milica Rajkov, visestruka Prvakiinja Jugoslavije 800m
    Milutin Jegdic, bacac kugle 2-i u Evropi za veteran koji se jos takmici u starim danima
    Milija Jocovic (nije na toj slici ali je bio deo Jugoslovenskog tima u Pragu 1964), visetruki prvak I rekorder Jugoslavije u bacanju kugle
    Nenad Nenadic reprezentativac u bacanju diska
    Slobodan Tripunovic , omladinski prvak Jugoslavije
    Branislav Munjic, prvak Jugoslavije ,skok u dalj I 400m
    Ilija Soskic, prvak Jugoslavije u kladivu
    Dragan Peric (komentator) rekorder Srbije I Crne Gore u bacanju kugle 5 u svetu, Olimpijac
    Olga Acic, internacionalini atletski sudija
    itd……..
    Sto se mene licno tice, moji skromni iako znacajni atletski sportski uspesi su nevazni za ovaj Forum, iako sam bio vrhunski sporista u Jugoslaviji I takodje u Kanadi bio Univerziteski Sampion u bacanju koplja I diska I takodje Sampion u teskoj kategoriji u Dzudo-u, itd.itd.itd
    Ja sam u Kanadu otisao na postdiplomske studije I moj prioritet je bila nauka.
    Sport je bio moja ljubav I opsesija celog zivota, ali sekundarna.
    Takodje, danasnji sport je industrija i novac.
    Vase poredjenje sa jednim od 1000 drugoligasjih nesumnjivo vrsnih fudbalera je neumesan u sta ne sumnjam, ali ipak Druga liga zahteva skromnost.i
    U ATLETICI , kraljici sportova , da biste putovali na medjunarodno takmicenje treba da budete mecu prva 2 atleticara u vasoj discipline da bi se takmicili sa najboljima u svetu (bar u ono vreme).- U zemlji of nekih 20 miliona ljudi to nije bas tako bilo lako!
    TO NISU NEPOZNATA IMENA U ATLETICI!!!

 7. Album Medjunarodni susreti

  Atletski Savez Jugoslavije added a new photo to the album: Medjunarodni susreti — with Predrag Krizan and Olga Acic.
  June 10, 2016 ·
  Atletičari Crvene zvezde, pojačani s nekoliko reprezentativaca iz drugih klubova, nastupali su u dvomeču Dinamo : Crvena zvezda u Pragu 1964. godine. Naši predstavnici, tada uglavnom studenti, slikali su se ispred Karlovog univerziteta (Univerzita Karlova), jednog od najstarijeg univerziteta u Evropi osnovanog 1348. godine.
  Na slici Olga Acić, Stanoje Stanojević (lekar), Miodrag Todosijević (vis), Dragan Arapović (motka), Matija Ćenanović (koplje) polazakrinut, Neša Nenadić (disk), Nada Simić (400m), i Milica Rajkov (800m).
  Foto ustupio Matija Ćenanović

  LikeComment
  Top Comments
  Marcel Vučetić, Slavica Obradović, Cvetka Terezija Škafar and 37 others like this.
  Comments

  Predrag Krizan Iza Olge sa naoćarima je poluzaklonjen Kuzmanović, do Olge je sudija Šipotovski, skroz levo je Miško Marjanović, Iznad Arapovića je Dunja Jutronić, do nje sa trakom Nada Simić, sasvim desno Milica Rajkov. Iza Šipotovskog sa naočarima je Stanoje Stanojević.

  1 · January 21, 2017 at 11:53pm · Edited
  Remove

  Nebojsa Panta Panic olga i tad bila stara 🙂 neuništiva 🙂

  June 10, 2016 at 11:31pm

 8. koji bolesnici hehe…jedina istina je da sam rodjen u starom gradu gdje mi se rodio otac ..djed i 3 pradjeda….a imam veze sa skaljarima ka taj djuro kukuuu koja mrznja vonja…..

  • Izrode roda svog!Jadni tvoji roditelji sto su te imali. Sto se stidis postenoga sirotinjskog dijetinjstva i roditeljstva nesreco? Koje lazi izlaze iz tvog uma bolesnoga!Neka je laka zemlja tvojijem stvoruteljima da ne vide i da nijesu bili svijesni sto su na svijet dali.

   • mili…smanji malo..postuj Skalu da ne brljas nekoga sa kim cesto popijes pice kod grge da te ne strefi kakva treska a da ne znas zasto….prenesi to ovim kolegama

  • Sto bi SKALA da nije Ljute! Ostala bi bez najlucidnijeg komentatora!he he koji bolesnik. Jedina istina je da sve lazes.

 9. Glupost je takodje Bozji dar, ali ga ne treba previse upotrebljavati!
  Jedan Kotoranin sam moze biti vrlo glup, ali za “bona fide”- glupost,
  potreban je TIMSKI RAD, kao “Moj Grad”, “Kotoranin”, “SELO MOJE”, “Martin” , “Skaljarin”, itd.
  Ja mogu da budem strpljiv sa glupacima, ali ne sa onima koji su ponosni na svoju glupost.

  • Matija Čenanović kukavica koja se krije još iza imena
   Povremeni Posmatrač,
   Što reći o ovoj izlinjaloj kopiji još jednog Matije ali Matije Bećkovića, isti mentalni sklop,
   Bivši Titov pionir koji je završio besplatne Titove Fakultete sa
   crvenim faculetom oko vrata a poslije sa crvenim pasošem našao posao
   u omrznutu zapadnu zemlju Kanadu da radi za omrznute antisrpske ,antisvetosavske
   kanadske dolare,od čijeg poreza što ga plaća, je finansirano bombardovanje Srbije,
   jer Bože moj Kanada dom Matije je članica NATO pakta zar ne ….
   Priključio se četničkoj emigraciji u Torontu pa počeo da mrzi Tita koji mu je školu dao,
   ovakvu pokvarenost i neljuckost teško je pronaći,
   Mrzitelj svoje zemlje pa onda Hrvata, Hrvatske, Crne Gore ,Crnogoraca,Zapada,
   Ateist koji raspravlja o crkvenim pitanjima,a za svoje naučno djelo-plagijat
   morao je da odgovara na Sudu u Torontu,
   Kaže crni Matija da je Tito buncao na njemačkom,češkom …
   Lijepe sreće za tebe Matija da Tito nije buncao na Srpskom jer bi imao što slušat
   što je sve rekao za nesoje kao ti i tebi sličnima sa kokardama na glavi koji ste smjestili svoje guzice u tople
   kanadske stanove i sprdate se sa iznosom penzija crnogorskih penzionera.
   Ovaj živi dokaz Čarls Davidove teorije, uobličen u liku Matije Čenanovića
   pojavljuje se povremeno kao vremenska nepogoda na ovaj portal, dođe i prođe a posledice nevremena
   završe što u atmosfersku a što u fekalnu kanalizaciju.
   Za laku noć Matija pročitaj o svom srpskom poreklu, brez srpskijeh gena i porekla:
   Ovo je rijetko prezime u Hrvatskoj.Najvjerojatnije je PATRONIMIK,jer je izved.od m.os.imena prvonositelja CENANA(nom.CENAN)(C je mekiznak),koje je od imena KENAN.Ime KENAN -prema onomasticaru prof.dru I.Smailovicu -potjece od ar.rijeci k a n a n=s k r i v e n;z a k l o n j e n,a prema arabisti prof.dru S.Agicu znaci:”1)skriven,sklonjen od pogleda,zaklonjen;udobno smjesten.2)Kenan(Hamov sin).”M.os.ime Kenan prisutno je u Hrvatskoj.Danas u Hrvatskoj zivi oko 100 Kenana,a nose ga i Hrvati,i Bosnjaci i Albanci.Najvise Kenana zivi u Zagrebu(20).-U Hrvatskoj je prisutno i prezime CENANOVIC(na C meki znak),Vecinom bosnjacko prezime,a potjece iz zapadne Bosne.Danas u Hrvatskoj zivi oko 70 CENANOVICA.Ovo prezime je PATRONIMIK jer je izved.m.os.imena rvonositelja CENANA(nom CENAN,od KENAN)):CENAN+posesiv.dodatak -OV+deminutiv.nastavak-IC=CENANOVIC,sto znaci CENANOV SIN.Ovo je vecinom bosnjacko prezime u BIH-u.Bosnjacka obitelj CENANOVIC morala se odseliti iz Banjaluke kada su je okupirali barbari i sljedbenici balkanskog kasapina S.Milosevica 1992.god.–I z v o r:Dr I.Smailovic,Musliman.imena orijental.porijekla u BiH-u,Sa,1990.str.317.;Dr S.Agic,Musliman.l.imena,Chicago,2003,str.57;imehrvatsko.net/namepages/view/first_name/Kenan;www.prezime.net/Cenanovic

  • “Kotoranin” mislim da si falio i da je POSMATRAC “nas” ludi Ljuta – djURA Anfilohijev obozavatelj. Ne mere on o gluposti zborit! On njome isijava! Pljuje po zivima, kad je poceo po pokojnima neka rece sebi KO je i STO je. NISTAVILO jadan Djuro Ljuta iz Skaljara.
   I reka sam ti pazi kad u zutu kucu podjes. Ako imaju protokol ime pa prezime, da ih 2 imena tvoja kao da nemas prezimena ne zabrkaju.

   Mozda mu je u tim Matija valja provjerit. Mali je Kotor a ne Skaljare i sve se zna!

 10. ISPRAVKA STAMPARSKIH GRESAKA
  1.
  “Kotoranine”,
  Takozvani Tito je navodno bio bravar ( I “glasovirista”)
  On nije stvorio Univerzitet u Beogradu.
  – To je ucinio Dositej Obradovic (1808) .
  Tito je stvorio “Nocne krseve za nepismene istomisljenike” da bi sa nama osobodjenima “rukovodili”! Metod je bio komunisticki terror.
  Incidentalno, Univerziteti iz Crne Gore (su mozda Titovi) I to su Univerziteti samo po imenu I ne nalaza sa na Sangajskoj rang listi of prvih 800.
  Univerzitet Crne Gore ima najbolji ranking of 5710 u svetu, a na nekim listama nije ni u prvih 12,000 u svetu!?!.
  Univerzitet Crne Gore
  University Web Ranking
  World Rank : 5710
  Country Rank : 1 (Web Ranking in Montenegro)
  Da zadovoljim vasu radoznalost iznetu grubim jezikom I radi poredjenja sa Montenegro visim obrazovanjem, prilazem sledece:
  Univerzitet u Beogradu je nekad bio u prvih 200 u svetu a sada je rangiran u prvih 400 u svetu , i jos uvek je najvbolji u regionu.
  Univerzitet u Torontu je rangiran 23 u svetu.
  HARVARD Univerzitet je rangiran broj 1 u svetu.
  Druge Univerzitete I naucne institucije necu da pominjem ovde jer nisu tema.
  Na Zapadu se nista ne daje vec se zaradjuje.
  Tema su takozvani “TITOVI UNIVERZITETI”
  2.
  Takodje meni niti mojoj porodici Tito nista nije dao, vec oteo ogromna imanja I posede milionske vrednosti.
  3.
  Autoput “Bratstvo Jedinstvo” su gradili hiljade robijasa nocu (to su cinjenice) , a studenti-aktivisti na radnim akcijama su danju pevali I “prebacivali norme” radi komunistickke indoktrinacije I buduce komunisticke karijere, a studentkinje u kratkim sorcevima uglavnom iz slicnih razloga sa “dodatnim oslobadjanjem licnosti su prebacivale norme nocu sa komunistickim rukovodiocima” .
  Ja sam bio vrhunski sportista I bio sam postedjen te indoktrinacije i nisam morao da idem na Titove radne akcije.
  “Bratstvo” je izmisljeni termin da se prikriju “nekaznjena ustaska klanja I genocide nad Srbima”.
  “Jedinstvo” se pokazalu u zadnjem gradjanskom ratu.
  Jugoslavija se paspala tacno prema savovima I nacrtu Komunistickog Kongresa u Drezdenu 1928 I Ustavom iz 1974, kome je kumovao Tito, kao sto je I kumovaoao svakom 12-om rodjenom detetu na Srpskom Kosovu.
  5.
  Bilo bi fascinantno I interesantno znati kada si ti ili tvoj predak postao “Kotoranin” I uz to “zgoljni Hrvat” koji negira postojanje Srba u Boki I Crnoj Gori, kao I tvoji istomisljenici “Moj Grad” I drugi..
  Za razliku svi znamo iz istoriskih izvora da je u Boki uvek bilo bilo je Srba Rimo-katolika, originalnih od davnina I novih pokatolicenih..
  6
  Kakve veze ima knez(ne kralj) Tomislav I Hrvati uopste sa Svetim Tripunom?
  Cuveni I retko obrazovani Bokelj Dr. Lazo Kostuc I drugi su naucno dokazali sa stotinama referenca da Hrvata u Boki nikad nije bilo. –
  Boka je Srpska Nev(j)esta Jadrana!
  (Naravno to ne znaci da nikad nece biti kraja rasprave, jer se ne radi o egzaktnoj nauci, vec o politici koja upotrebljava takozvanu religiju u svoje svrhe I ja ne zelim da se u to upustam.
  Mozda bi trebalo da zaklucate kapije na gradu I da se glozite kako hocete sami medju kotorskih zidovima, sada imate I novog pokrovitelja sa novom pomorskom zastavom iz Katunske nahije da vas zastupa u UNESCO zajedno sa otetim KOSOVOM za koje je nova vlast glasala. Zelim Vam srecu,m bice vam potrebna!
  7.
  U mojoj mladosti “pravi KOTORANI” su bili veoma vaspitani I uctivi ljudi.
  – Sta se desila sa danasnjim “Kotoranima”?!
  Odgovori

  • Povremeni posmatrac… naziv me asocira na nekog spijuncinu. U poslednja dva dana, javljaju se dva vrsna intelektualca koji u svojim smjesnim tekstovima iznose svoje bljuvotine. Interesantno koliko mrznje ima u vasim iznesenim stavovima. Vrhunski sportista: u kojem to sportu? Za nasu CRNU GORU,sigurno nisi nastupao. Vjerovatno za Srbiju i to u takmicenju, ko ce vise pljunuti po Drzavi u kojoj zivis ti i tebi slicni. Tu ti je medalju vjerovatno urucio pop Risto.
   Kazes, TITO. Kako te nije sram, ostavi se proslosti, ko je tebi sto uzeo, sto si ti ostecen i koliko.ostecen? Spominjes radne akcije i djevojke u sortcevima, koje su barem nesto ugradile u bivsu drzavu, za razliku od tebe nesreco. Sto se Kosova tice, zaboravi ga, gotovo je i vise nikada nece biti vase.Da nisi slucajo kad.je trebalo bio tamo da ga branis? Nisi kukavice, vjerovatno zato sto si bio vrhunski sprtista pa si i od puske bio oslobodjen. Crkni jado od muke, ova drzava se zove CRNA GORA i tako ce ostati dokle je vjeka i svijeta. A tebi i slicnima, ostaje samo bolest koja se zove mrznja.

  • Ne moras oditi kod dotura za sufit! Lako je otkriti tvoj osnovni problem to je KOMPLEKS NIZE VRIJEDNOSTI. Radi toga pljuste od tebe po portalu lazotine o palatama od predaka generacije intelektualaca,a Tito ti je oteo milionske vrijednosti! Za ostale komplekse ipak vizitaj Roganovicku!
   Sto zboris jado?Bio si vrhunski sportas? TI? U vrckavom brzom hodu stisnutijeh noga da se cuvas do PARADE? Ili ko ce vise popit i izest ala maka? Ti ces odredjivat sto su Kotorani! Ti koji mrzis i nemas dostojanstvo i ni mrtve ne stedis od svoje jezicine i mrznje!Umukni jadan jesili svjestan da znamo ko si i sto si u Skaljare i u Kotor!

  • Ad 6 Opste je poznato da je Italija puna Srba Rimokatolika, pa su poneki dosli i u Kotor.
   Ad 3 U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV JE DUH! – Ovaj ga ocito nije ni gledao sport a ne ga upraznjavao ha,ha,ha….

   • “Bravo…sve nesporne cinjenice”
    Nemas providnu taktiku. I jos kazu da si glup!? A ti velicina ljucka pa se osporavas! Uh, z…si nas Ljutice- PROMATRACU

 11. Neko ovde je pomenuo Nobelovu nagradu?!
  Nazalost Nobelova nagrada nije uspostavljena I za ruzan recnik.
  (sto bi rekli vasi nesudjeni sunarodnici “dajte se malo kontrlirat gospon. kaj ne?!)

  Nobelova nagrada je “rodjena slucajno”, kada je “greskom napisan NEKROLOG AlfredaNobela”, 8 godana pre njegove smrti , pod nasovom “Trgovac smrcu je mrtav” .
  (Ustvari umro je tada njegov brat LUDVIG)
  (Kao sto je poznato Nobel je pored drugih patenata izumeo “dinamit” koji ga je napravio bogatim.)
  Taj clanak u francuskim novinama ga je naveo da razmislja I da uspostavi Nobelovu nagradu.

  Medjutim danas Nobelova nagrada je “profanisana”. Cak je I Predsenik Obama dobio Nobelovu nagradu bez ikakvog stvarnog obrazlozenja I valjda kao “za unapred” predvidjeno njegovo bombardovanje 7 zemalja I ubijanje civila sa “dron”-ovima. Andric je zasluzeno dobio nagradu za majstoiju slaganja njegovih reci I misli, ali to ima pozadinu I dobio ju je umesto Tita, koji je tu nagradu indirektno I direktno trazio (kakva “farsa”) , ali je tajno odbijen na osnovu toga sto je usao u listu 10 najvecih masovnih ubica svih vremena (21 masovna grobnica samo u Beogradu I svakom srpskom gradu je dobro poznata Nobelovom komitetu ali ne siroj javnosti u bivsoj Jugoslaviji ali poznatu I Titovom bivsem prijatelju , kriminalcu Genaralnom Sekretaru UN Kurtu Waldheim-u, aka Vaclavik-u, cestom gostu na Brionima).
  Medjutim , nezavisno koliko ja cenim lepo napisanu rec, Andricev doprinos covecanstvu se opet svodi “samo na rec” (ali prost narod trazi nesto opipljivo ;”Hleba, Hleba, gospodaru?!).

  Ja ne pretendiujem da se poredim ni sa kim, ali kada ste vec spomenuli nagrade, patente itd , ja ih zaista imam I to veoma znacajnih (mozete lako proveriti) , ali ja nisam predmet ove diskusije I to je potpuno irelevantno I nevazno, iako vi u nedostaku argumenata okrecete se licnim vulgarnim uvredama, stvar navike I culture I sredine, pretpostavljam.
  Vazno je da ste “vi zadojeni mrznjom prema svemu srpskom” I da vas to odrzava I cini srecnim u vasem mizernom okruzenju u novoj “nezavisnoj” drzavi, iako jos niste prezalili ni onu drugu “neovisnu” drzavu koja vam lezi na levoj strani.
  Nadam se da je Gradonacelnik Jokic iz predostroznosti zadrzao srpsko drzavljanstvo, ako ga je uopste I imao. – Nikad se ne zna, mozda ce zatrebati kao I drugu (gospodinu) Marovicu, bivsem Crnogorcu, koji ga sada koristi u Beograskoj ludnici, ai u luksuznim restoranima sa …na lecenju
  I da sre mi zdravo “Montenegrini”!

 12. Nijesam danima citao komentare na Skali i sada se pitam da li je moguce da po neki ludjaci hodaju slobodno ulicama ovog grada!
  Srdacno pozdravljam Skalu

 13. NE MOGU DA POJMIM DA NEKO SA OVOLIKO MRZNJE NIPODASTAVA BORBU PROTIV FASIZMA, DA NIPODASTAVA TIME POGINULU MLADOST U TOJ BORBI. DA JE SVODI NA NIVO ZLOCINA I USTASTVA! NEMOGU SHVATITI OVAKO GADNO CERENJE PERIKLEU. CERI LI SE OVAJ POTPISNIK KOMENTARA U NALETIMA I PARTENONU NA AKROPOLJU? ZNA LI U CIJE VRIJEME JE GRADJEN I KOME JE POSVECEN ?
  ODAKLE TOLIKO MRSKIH RIJECI, VRIJEDJANJA, ? ZAR TAKVI LJUDI PRODJU MIMO NAS I MOZDA NAM UPUTE I POZDRAV A MI I NE ZNAMO STO U SEBI NOSE?

 14. @Kotoraninu,

  Ponavljam,vi Hrvati ste pocrnogorčeni,asimilovani,ispod 1% ste.To treba da te brine a ne Srbi.Nas po zadnjem popisu ima 30%…..a vjernika Mitropolije preko 50%…
  To što ste bili u LSCG i SDP ste bili jer niste mogli u HDZ.
  Vas Hrvate u Boki smo sačuvali mi,bokeljski Srbi,vaše komšije tih ratnih godina.
  Da smo vas htjeli ugroziti,svi bi ste se iselili,zar ne?Ili ne daj Bože da je bilo nekog plana prema vama kao što je bilo u Hrvatskoj prema Srbima?Ovdje ste osjetili rat koliko i svi ostali Bokelji.Zapamti,mi Srbi,vaše komšije smo vas sačuvali.Časni od vas će to priznati a politikanti i srbomrsci neće.
  Što se ove omladine iz Srbije tiče…..nisam te nešto najbolje shvatio,što je “pjesnik” htio da kaže?Da se loše živi u Srbiji?Pa to znamo!Kako se živi u Crnoj Gori?Kao u Monte Karlu?Koja preduzeća rade u Crnoj Gori?Koliko mladih je napustilo Crnu Goru?Koliko omladine plovi jer nema zaposlenje doma?Koliko mladih je napustilo Hrvatsku?Bugarsku,Rumuniju???Slaba ti je to argumentacija.
  Oni idu na Zapad jer tamo mogu da budu nagradjeni adekvatno za svoje znanje.To o “omrznutom” zapadnom novcu je neka vaša komunistička floskula?
  Loša je politika zapada prema Balkanu,licemjerna…a naši ljudi tamo zarade svaki cent.
  Ovakva Crna Gora nema perspektivu.Gradjena je na antisrpstvu,anti svetosavlju,nema budućnost.Iako tebi i vama ovo sad odgovara,mislite da je za “vijek,vjekova”,nije…10 godina….15…20…Koliko se državnih administracija i politika promijenilo u Kotoru od početka 20.vijeka?
  Zapamti,ova Crna Gora je za jednokratnu upotrebu……

  • A sto sa katolicima koji nijesu Hrvati? Jesu li i oni “pocrnogorceni”? Oni koji su iz zlatnog doba Venecije ostali ovdije? Sto se bavis procentima? Ja uvazavam sve slobodoumne ljude, pacifiste , koji vole rodnu grudu, ljude, zivot! Cime se vi bavite? Procentima i mrznjom? Ajte u Njemacku i tamo radite ako vam je ovdje slabo, ako ovaj kamen i zaliv ne volite.

   • ko pise od mrznji..? Martine NEMA drugih katolika do hrvata u cg po mom gradu kotoraninu i slicnim protuvama… …ti si prvi koji je spomenuo i tu mogucnost……mozda ima spasa za tebe…..mozda …za moj grad.. kotoranina… skaljaruna( ne skaljaraca kojima su elitni Srbi bili preci i vodili crnogorce u pobjednicke ratove od Vucjeg Dola do Mojkovca) zato pusti i drugima da misle svojom glavom a ne odma drvlje i kamenje jer nisu prevrtljivci ka moj grad

   • Koji si ti bolesnik. Izgubio sa volju da ti repliciram, sa obzirom na kolicinu gluposti koje pises i iznosis. Postao si da oprostis, predmet sprdnje, ili bolje receno zajebancije, svih nas koje si naveo. Iskreno te zalim, i savjetujem ti da potrazis pomoc od neke bas dobre medicinske ustanove. Drago mi je sto su mi neke drage kolege sa ovoga naseg portala, objasnile o kakvom se kretenu radi. Hvala im na tome, i jos par interesantnih informacija. Ljepo je znati!

    • samo sam dao Martinu sansu da za njega mozda ima spasa dok za tebe i tkz kotoranina je kasno…adio Mare hehe

  • Bokelju,
   Nešto si se raspisao dobro što inače nije tvoj stil znači dobro te je text pogodio,
   Ti se jedan obični klasični srpski ksenofob koji nije predstavnik Bokelja Srba već samog sebe ,ne kriješ radost zbog procenta od 1% kao i gargamel u javnim nastupima.
   Prvo da ti objasnim,upravo taj procenat od 1% je spasio Hrvate u Boku od progona jer su smatrali srpski nacionalsocijalisti i srpski klerofašisti koje si ti podržavao glasanjem da ne prijeti nikakva opasnost od tih 1 % a da nas je bilo 20% ili više ,ubijeđen sam da bi malo ko ostao-pretekao u Boku !
   I to je jedini razlog što nije bilo organizovanog progona Hrvata iz Boke -Crne Gore kao što je bilo na prostorima bivše Jugoslavije.
   Bokelju,nadam se da su ti neke stvari sada jasnije.
   I pored toga mnoge familije su se iselile za Hrvatsku a najviše iz Tivta a doslelile familije koje nemaju nikakvu vezu ni sa mentalitetom primorja i Boke pa ni sa tvojim,mojim bokeškim mentalitetom.
   Za omladinu iz Srbije ću da ti pojasnim,
   Omladina iz Srbije se seli normalno iz ekonomskih razloga ali nisam primjetio kod njih kao kod vas Srba iz Crne Gore mržnju prema Zapadu koju iskazujete svakodnevno što znači da je najgori srpski nacionalizam u Crnoj Gori on je najekstremniji zato vam se i dešavaju stvari što se dešavaju.
   Pošto smo iz Kotora znamo dobro koliko pomoraca velikosrpskih nacionalista plovi na zapadne kompanije pljuju po zapadnim zemljama njihovim religijama običajima i kulturom ali ne pljuju po zapadnim parama.
   Bokelju ,što ne plove na Ruske ili Srpske kompanije kao pravi patrioti za Rublje ili Srpske Dinare ?
   Ponovit ću ti opet ako treba po stoti put,
   Najpametniju politiku na međudržavnom nivou vodi Milo Đukanović pa ga mrzite koliko god hoćete ,ponovit ću ti na međudržavnom nivou znate vi to dobro samo što ti nećeš to da priznaš,
   Raduje me činjenica što su ga počeli mnogi Srbi Bokelji poštovati ,hvalit i davat mu podršku zbog njegove politike evroatlantskih i evropskih integracija.
   Na državnom nivou mnoge stvari nisu dobre i trebaju da se mijenjaju.
   Bokelju za kraj da te podsjetim,a neće ti biti prijatno da politika na međunarodnom nivou koju vodi Aleksandar Vučić je isto tako najmudrija politika ubrzo ode Srbija u NATO i Evropu pa đe ćete vi ili ti sa takvim razmišljanjima ,razmisli malo.
   Pozdrav Kotoranin

   • koji si ti bolesni fanatik da ne vidis prst pred okom…..koliko je to hrvata iz boke procerano..? oni sto su otisli svi su se brzo vratili iz hrvatske jer ih tamo nisu dobro primili …njima je bilo jasno da oni nisu hrvati nego izdajice …..nisu se vratili neki bivsi srbi koji su prevarili prijatelje za novac i ne mogu se radi toga vrnuti …..kako to da u hrvatskoj zakonom posle 2 generacije postajes hrvat a u cg nikad katolik ne postaje crnogorac?

    • Ljuta mantanjuta,velikosrpski nacionalisto i ksenofobu ako sam još neki slični epitet zaboravio da napišem a što zaslužuješ opraštaj,
     U Crnu Goru se odmah postaje Srbin dovoljno je preći na srpsku vjeru i da te malo gargamel okadi u crkvi Sv.Nikole, i eto Srbina expres, za čas posla ,bez obzira na porijeklo, genetiku.
     Danas imamo u Kotor tragikomičnu situaciju đe su pored Hrvata koji su prešli na srpsku vjeru i odmah postali Srbi ,još prešli austrijanci i romani-italijani i malo je to još nego su uzeli srpske slave, nadam se da znaš o kojim se familijama to radi, radi poštovanja neću im spominjat prezimena.
     Ti austrijanci i italijani srpske vjere a po automatizmu Srpske crkve odmah postaju Srbi i to mi je jasno ,to se uvijek u Boku dešavalo još od doba dolaska Nemanjića kao okupatora na ovim prostorima,
     Ali priznat ćeš čak i ti da je veoma ružno viđet austrijana i italijana kako srbuje zar ne Ljuta mantanjuta, kada ti to radiš navikli smo što ćeš tako si programiran, jedna reinstalacija tvoga ćervela mislim da bi pomogla.

     • Ljuta mantanjuta,
      Zaboravio sam ti napisat na gluposti koje pišeš u vezi priznavanja Hrvatske nacionalnosti Hrvata iz Boke ,
      Mržnja te je zaslijepila pa prdoklačiš svega i svačega,
      Dovoljno ti govori da svako ko donese dokaz da se pisao kao Hrvat u dokumentima ili da mu je jedan od roditelja Hrvat po nacionalnosti i uz izjavu da se osjeća Hrvatom ,odmah dobija državljanstvo,to ti je dokaz nesrećo jedna da Hrvatska priznaje Hrvate iz Boke,
      Nadam se da su ti stvari sada jasnije ,nego ti meni odgovori na sledeće pitanje,
      Da li znaš koliko Srba Bokelja ima Hrvatske pasoše-putovnice,
      sa kojim putuju po Svijetu a Ljuta mantanjuta ?

     • koji si ti promaseni mucak….pa u interesu je hrvatske da daje drzavljanstva samo ako ti je neko nekad( najvise za vrijeme okupacije boke od talijana) od muke i spasa porodice napisao da je hrvat…..Hrvati i za nadbiskupa admirala Andriju Zmajevica danas pisu da je bio hrvat a covjek pisao da je SRBIN sa Njegusa …Ne bih dalje jer je sa tobom i mojim gradom suvisno je bilo o cemu polemisati….razocarani u svoj bezvrijedan zivot i ocigledno lose financijsko stanje napadoste Bokelja bivseg vrhunskog nogometasa u bazenu iz stare bogate srpske porodice..i jos ga napadoste sto mu je tito i titovici oteli porodicno bogastvo…sta dalje reci osim da je Vladika Amfilohije bio u pravu kad je rekao da je danasnja CG puna ????? i ?????

     • Ja poznajem mnogo više Austrijanaca i Italijana koji “hrvatuju”…..složićeš se i da je to smiješno?
      Što se tiče ovih hrvatskih pasoša(putovnica),istina je da su ih uzeli mnogi Bokelji!Istina je i da je Hrvatska davala pasoše Bokeljima izjašnjenim kao Hrvatima “po babine linije” .Ali to je bilo ranije,kad je Hrvatskoj trebalo “puno” Hrvata,nakon rata.Ne vjerujem da je to sada slučaj?Niti vjerujem da su Hrvati iz Boke nakon 2006 uzimali hrvatske pasoše?Ipak oni štuju crnogorsku državu i zakone?Pa barem smo to slušali po ovom portalu i od HGI i radip Duh(x)a iz Tivata,o štovanju i ljubavi Hrvata prema Montenegru?Niti vjerujem da im je crnogorska država to dozvolila a da ih prethodno ili naknadno uskrati za “privilegije” Montenegro državljanstva?

      Ps-Interesira me kakvo je štovanje i ljubav pojedinih Hrvata prema Boki kad je u pitanju status Prevlake?

   • “Prvo da ti objasnim,upravo taj procenat od 1% je spasio Hrvate u Boku od progona jer su smatrali srpski nacionalsocijalisti i srpski klerofašisti koje si ti podržavao glasanjem da ne prijeti nikakva opasnost od tih 1 % a da nas je bilo 20% ili više ,ubijeđen sam da bi malo ko ostao-pretekao u Boku !
    I to je jedini razlog što nije bilo organizovanog progona Hrvata iz Boke -Crne Gore kao što je bilo na prostorima bivše Jugoslavije.

    Kotoraninu,

    Još si sam trebao dodati,da vas nema kao što je bilo Srba u Hrvatskoj pa se drzava Hrvatska potrudila da taj broj dovede na nulu?
    Je li to ta logika?
    Zaoamti,Srbi,vaše komšije su vas sačuvale.
    A to što ste “bježali” za Hrvatsku,na prste se jedne ruke može izbrojati.No,i ti koji su pošli su brzo shvatili da im je ljepše u Boku nego u “lijepu njihovu”.

    • Bokelju, odvjetniče Ljute bivšeg Adio Mare adio pameti,
     Velikosrpski nacionalisto i ksenofobu,
     Ti si Bokelj taman kao što sam ja iz Pariza,još nisi naučio da se kaže iz Tivta a ne iz Tivata,tako pišu polupismeni novinari,
     Prvo, Pravoslavcima u Krajini je Tuđman nudio sve, autonomiju pismo, ćirilicu gotovo sve, to im više niko neće nikad ponudit…
     Ali onaj za koga si ti glasao nacioanlsocijalista Slobodan Smrdošević rekao je NE Srbi trebaju da stvaraju svoju nacionalnu državu u drugoj državi ,
     i ostavio ih na cjedilo…a tvoj idol Arkan došao u Krajinu ne da brani već da opljačka Banku u Knin a i pokoju bogatu kuću krajišnika, znaš to dobro…
     Pa se desilo što se desilo ,
     Pravoslavci iz Krajine se svi vraću u Krajinu samo ne mogu oni koji su bili u vojne postrojbe logično zar ne ,i već su sada većina u nacionalnom smislu u odnosu na Hrvate u Knin pročitaj malo ,znači Bokleju pišeš opet lažavine,
     Ne spradj se sam sa sobom da su Bokelji Srbi spasili Hrvate u Boke ,zaboravio si za spiskove devedesetih Hrvata i Liberala koje ste pravili ,ne kažem da si ti lično ali tvoje gore list, znamo sa svakoga ko ih je pravio neki su i pokojni,
     U Herceg Novom tvoje gore list ,čast izuzecima ,išli su od kuće do kuće i pokazivali prstima Policiji kao u najgorim horor filmovima, u kojoj kući se nalaze izbjeglice civili muslimanske vjeroispovjesti kao i Srbi iz Bosne koji nijesu htjeli da učestvuju u ratovima i zločinima Karađića i Mladića opet tvojih idola.
     Znamo kako su završili …
     Kažeš da je smiješno da hrvatuju austrijani i italijani,
     pa to je logično jer im je mentalit Hrvata blisak, prvo religija,muzika, običaji,
     hrana ,jednom riječju hrvatska kultura a daleko i strana im kultura ove druge tvoje strane ,bliskoistočni i anadolaski mentalitet.
     Što se tiče na prste ih možeš izbrojati:
     Tijekom srpsko-crnogorske agresije na Republiku Hrvatsku 1991.-1995., tijekom koje su udarne agresorske snage pripadale JNA, te četničkim tzv. rezervistima u uniformama JNA u čijim je redovima bilo vrlo mnogo građana Crne Gore, i otvorenim četničkim paravojnim formacijama, Hrvati u Boki kotorskoj bili su tretirani kao neprijateljska zajednica i stoga su lokalni državni organi i vojne vlasti, pripadnike ove zajednice etnički čistili, tako što su ih izvrgavali raznim oblicima diskriminacije, koja je uključivala fizičke prijetnje i nasilno mobiliziranje u JNA i odvođenje u rat protiv Hrvatske, odnosno osvajanje, pljačkanje i paljenje Konavala i Dubrovnika. Ovakvim nasiljem prisiljavali su ih na bježanje, bilo u neokupirane dijelove RH, bilo u treće zemlje. Njihove kuće i posjede bud zašto, ili manje od toga, preuzimali su «kupovinom» ili «zamjenom» srpski militantni i domaći kadrovi. Posebno su na udaru bili svjesni Hrvati, te istaknuti pojedinci iz područja prosvjete, kulture, zdravstva, znanosti i društvenih djelatnosti. Odlazak intelektualne elite težak je gubitak, jer bez nje manjinska zajednica odlazi u asimilaciju. U diskreditaciji Hrvata na vjerskoj osnovi, sudjelovala je i Srpska Pravoslavna Crkva preko svoga crnogorskoga mitropolite Amfilohija Radovića.
     Na području Boke kotorske u razdoblju 1991-2003. useljena su 15 523 stanovnika s područja bivših jugoslavenskih republika zahvaćenih ratnim požarom. Među njima je najmanje Hrvata. S druge strane, ovdašnji Hrvati koji su se iselili, oko 100 obitelji, smanjili su broj Hrvata, a povećali broj nehrvatskog stanovništva» (Milenko M. Pasinović: Hrvati Crne Gore na početku trećega tisućljeća. Hrvatska revija, g. VII., br. 2, Zagreb, 2007., str.23.-24.).
     Pozdrav Kotoranin

     • Da nisi iz Pariza,vjerujem ti.
      Vidim da nisi bio u Boki tokom rata na području bivše Jugoslavije?
      Da si bio,znao bi da ništa od ovoga nije istina što si napisao.Zadojen si mržnjom prema srpskom narodu,citiraš ostrašćena pisanja pojedinaca koji dan,danas žive ovdje,uživaju sve što im pripada.Pišeš o ksenofobiji a sam si ksenofob.
      Pišeš na osnovu pretpostavki o sagovorniku a ja na osnovu činjenica koje su opšte poznate iz dešavanja o Boki minulog rata.
      Ovo Tiv(a)ta je interna šala sa pojedinim “bardovima” tivatske hrvatske politike.

      Ps:Kolika je ljubav Hrvata prema Boki kad je riječ o statusu Prevlake?

  • Ja sam za sebe ostvaren covjek i to mi je sasvim dovoljno. Ovo sto imam ne bi mjenjao sa nicim na svjetu. Tako treba da razmislja svaki normalni covjek, na ovome svijetu. Ocigledno me mjesas sa nekim.Sto se finansijskog stanja tice, zar je bitno kolko para imam da bi bio neko i nesto u sadasnjem drustvu. Steta kad spominjes Amfilohija, da te barem to nije naucio sto je mnogo vaznije nego sve te otrovi koje izlaze iz tebe. Sto se tice “bogatih Srpskih porodica” meni je zao ako su uskraceni za nesto sto je njihovo, ali mi ih je jos vise zao ako si im ti prijatelj, jer takav covjek kao ti nije nikome potreban. Jos jednom te na lljep i kulturan nacin molim, da se ostavis moga Oca koji nije medju zivima, jer u protivnom bicu primoran da obavim jedan razgovor uzivo da tobom. Ja se nadam da bi doslo do nasega susreta da ce mi moje kolege sa portala, sa jos kojom informacijom o tebi pomoci u tome, jer ja iskreno neznam o kome se radi. Samo mi to treba i onda ces shvatiti da bi goli otok bio zlato za tebe, kada me upoznas. Sto da radim, ti ljudima ne ostavljas druge mogocnosti. Zalim zbog toga!

   • Koja i kakva gimnazija kretenu.Uocljivo je da pises iz nemoci ono sto ti pane na pamet. Kad di se rodio, vjerovatno su tvoji postovani roditelji, zaboravil da ti stave Krstic ili mali kriz pod glavu, nego ti vezali crveni konac oko ruke. Posljedice su uocljive i ostale su do dana danasnjeg. Svrati do Marine, da ti prepise nesto jace.!

 15. Takodje, interesantno bi bilo znati (sa naucnog I politickog stanovista sa posebmim paralelnim osvrtom na drzavljastvo Gradonacelnika Kotora gospodina Jokica ) da li je bivsi vladar Crne Gore “Lazni ” car Scepan Mali imao dvojno ili trojno drzavljanstvo I kakvo je bilo misljenje o tom pitanju glasaca Katunske nahije?!

  • Gospodine Matija, Vi savršeno znate da američki i svi zapadni main stream mediji već četrdeset godina demonizuju Srbe kao parije i ljudoždere. Sve je to bila programirana priprema i unaprijed targetiranog krivca za građanski rat koji će Ujka Sem pokrenuti na prostoru koji se nekada nazivala Yuga.
   Danas je ta antisrpska kampanja nešto splasnula na Zapadu. Zato je srbomrzačka kampanja pokrenuta u čitavom prostoru koji okružuje Srbiju. Na veliku radost i prećutnu podršku tog istog Zapada.
   Na žalost i sramotu, zvanična Crna Gora prednjači u izlivima mržnje prema svemu što je srpsko. Idu “niz dlaku” Ujka Semu, jer ljigavci znaju šta on voli. Nije problem da crnogorski državljanin ima deset državljanstava. Ne smije samo imati srpsko. Srbi nijesu u modi. To su “mali Rusi” – reče Ujka Sem. A želja Ujka Sema je Zakon!
   Primijetili ste koje sramotne uvrede pišu komentatori na ovom portalu protiv Nj.V.P.Amfilohija. Istovremeno neće ni jedan srbožder na ovom portalu napisati nešto protiv onih imama koji u medžlisima harangiraju vjernike da čine bestijalne zločine protiv hrišćana po evropskim gradovima.

   • Sram te bilo. Tvoja i vasa mrznja prema nasoj drzavi je nesto sto se prema nicemu ne moze mjeriti. Crnogorci ljigavci… Sram te bilo, vidi se da ti je Risto mentor. Ni posteni Srbi vas vise ne je.. Ti si ljigavac, pokvareni kretenu. Mozes gnjido licno da mrzis nekog ili nesto, ne diraj casne i postene ljud koji su izabrali svoju Drzavu, “CRNU GORU”
    Zalud se trudis da nas blatis. Vi ste rodjeni gubitnici, veliki junaci, za sve sto ste se borili vi ste to izgubili. Bog vam je tako presudio, a ujka Sem ovjerio. Zivio ako Bog da zbog toga sto godina!!!

    • Grad nije tvoj!-Sindrom je tvoj!

     Kotor je nekada za razliku od “Titograda” bio grad obrazovanih I kulturnih Srba.
     Dok su Titogradjani gradili “Crnogorsku naciju” , Boka je okupirana of crnogorskih neplivaca koji su postali waterpolisti I Srbenda guslara koji su sada postali Crnogorci koji vjeruju u Crnogorsku Crkvu I koji su nekad
     p(j)evali::

     “Gradicemo prugu,
     to nam nije dosta,
     gradicemo Titograd,
     nek bude ko Moskva!”

     Znacenje reci ti je ocigledno nepoznato, zat evo:
     Sindrom je u klinickoj medicini, psihijatriji I klinickoj psihologiji, skupmeedjusobnp povezanih simtoma koji cinejednu koherentnu nozolosku celinu. Crnogorski sindrom je patoloski kombinovan of vise sindroma koji se javljaju zajedno kod poluobrazovanih primitivaca koji negiraju svoju proslost, svoje predake, svoj jezik, itd, itd – To je bolest!

     • Seljacino jedna. Dobro mi je tvoj kompjuter raznjasnio sto u medicini, predstavlja rjec “SINDROM”
      Otvori ga jos jednom, pa vidji tamo koje i kakvo znacenje ima rjec”KOMPLEKS”
      To je tvoja dijagnoza, jer smjesno je koliko si nevjesto prepisao ovaj tekst.
      A uvod ti je bio sjajan.

     • Šeljacina – Po novom dukljanskom pravopisu?!
      Ja nazalost nisam seljak I poticem iz porodice intelektualaca vise generacija, a sindrom je davno definisan pojam, ali sa pridevom Crnogorski je nova bolest.
      U drzavi Montenegro , gde si “ti gradjanin” (Moj grad), privilegija bi bila biti seljak, cist vazduh bez onog gradjanskog vonja, koji se oseca vec kod Tabacine. Istina ima nedostataka za seljake, jer imaju karakter isklesan prirodom I neki Dukljanski akademici tvrde da je “gradjanski mozak cistiji jer se cesto menja , kao pelene”, a po potrebi se ispira novim (politicke ideje, drzavljanstvo, jezik , veru, itd. )
      P.S. Kada nameravas da dignes “rodnu kucu” u “tvom gradu”?

     • Tvoji roditelji bili su posteni ljudi niskog obrazovanja. Kakvi intelektualci vise generacija! Da si normalan ne bi imao kompleks od toga. Lijeci se.

     • NE ZNAM SKALJARINU SPIS LI TI ALI OVAJ GA BOLESNIK NE SPI. BOLIJEST MU JE PREDALEKO PASALA. NEKA MU SE FAMELJA POZABAVI JERBO JE VEC KASNO. EVO JOS JE I AVA GARDNER POSTAO U 3 UJUTRO A IZA PONOCI SE KAO LJUTICA OGLASAVA.
      JESU LI MU NOVCI PAMET POPILI ILI JE OD OVE PITOMINE IZLUDIO JER TO JE NJEGOV NEPRIRODAN OKRUG !

    • Kakav crni intelektualac. Takvi kao ti su i nagrdili ovo drzavu i ovo drustvo. Ti potices iz loze intelektualaca… vidi ti se po karakteru, jer da sto vrjedis ne bi to ni spominjao. A sto, da nisi ti i ta tvoja porodicna intelektualna loza uradili nesto dobro za ovaj grad ili za ovu drzavu. Kao mi smo prema tebi niko i nista. Da nisi slucajno nagradjen” Nobelovom nagradom, ili ti Andric po svojti dodje nesto? Vjeru ne mjenjam, pricam ovako kako pricam, a sto se kuce tice, ne mogu je podici, jer nisam materijalno potkovan kao ti. Vjerovatno je tvoja velelepna i zaradjena prema zaslugama, jer ste se vi fals intelektualci dobro omrsili u nekim proslim vremenima. Moja statisfakcija je ta sto sam rodjen u mome gradu KOTORU, i to mi je sasvim dovoljno. A sto se “vonja ili smrada tice” najvise se osjeca, taj vas pokvareni “”INTELEKTUALNI SMRAD”

     • Grade Moj, kakvi intelektualni – bilo sto ! Kao sto vidis to je bolesnik kojemu je pala maska,a on to i ne osijeca. On je sebi navodno VAZAN, VELIK, a jadan je mizerija po svemu. Radi roditelja mu sirotih odje ime ne navodim. A vise od po Skaljara znadu i ko je i sto je. NISTICA, iliti NULA od covijeka! Zna li ti zena i dvije sceri sto odje lajes jado? U Skaljare se slusa Skala i izrodi se otkriju posebice kada su lustri.
      Pozdravljam Skalu i posebice Dubravku

     • NE DIRAJTE G…. JER VISE SMRDE. CIJELO SKALJARE MU ZNA I KO JE I STO JE I LOZU VAJNU I PRIJE I POSLIJE NJEGA!

    • moj grad..?
     da si sto valjao i bio radan imao bi bar kucu…. ovako vidimo da si jedna najobicnija petljavina kojoj su svi krivi sto si cio zivot bio nesposoban…
     sad se ovde praznis sto je dobro da ne pobijes u svom rastrojstvu cijelu porodicu jer ti i oni smetaju i okrivljujes ih za sve svoje neuspjehe…kukuuu pazi se da ne puknes?

     • Ljuta moram ti odgovoriti jos jednom, ili bar da pokusam, pa te molim da ovo najozbiljnije shvatis. Prosli put sam te upozorio da ne diras ljude koji vise nisu sa nama. Sada mi direktno udaras po porodici, na tako brutalan i uvrjedljiv nacin, jer si nesposoban da napises bilo sto na moj racun licno. Moja porodica nema veze sa mojim i tvojim odnosom na portalu. Ja tvoju ne spominjem i ne vrjedjam, i opet cu im pozeljeti sve najbolje u zivotu. Sto se kuce tice, ona nije mjerilo postenja i dostojanstva bilo kojega covjeka na ovome svjetu. Da zivim u sator, ili na ulici, u svakom slucaju bi bio veci covjek nego ti, jer to nije tesko biti kada si ti u pitanju. Nemam namjeru da ti odgovoram na nasilnicki nacin, jer ja bi posao lako zavrsio sa tobom, ali molim postovanog Urednika cjenjene SKALE, da barem upozori osobu pod nazivom “Ljuta” da mi ne dira u Porodicu, jer smatram da se malo predaleko poslo, kad su te stvari u pitanju. Meni licno moze mnogo toga da kaze, jer i ja dosta puta napisem njemu neke neprimjerne stvari, ali hvala Bogu tu smo da razmjenjujemo stavove i to je sasvim u redu. Smatram da ce svi dobri ljudi sa ovoga portala podrzati ovu moju kritiku, koja se odnosi na ovu izgubljenu dusu, pod nazivom Ljuta!
      Mojoj i nasoj Skali, srdacan pozdrav!

    • koji si ti promaseni mucak….pa u interesu je hrvatske da daje drzavljanstva samo ako ti je neko nekad( najvise za vrijeme okupacije boke od talijana) od muke i spasa porodice napisao da je hrvat…..Hrvati i za nadbiskupa admirala Andriju Zmajevica danas pisu da je bio hrvat a covjek pisao da je SRBIN sa Njegusa …Ne bih dalje jer je sa tobom i mojim gradom suvisno je bilo o cemu polemisati….razocarani u svoj bezvrijedan zivot i ocigledno lose financijsko stanje napadoste Bokelja bivseg vrhunskog nogometasa u bazenu iz stare bogate srpske porodice..i jos ga napadoste sto mu je tito i titovici oteli porodicno bogastvo…sta dalje reci osim da je Vladika Amfilohije bio u pravu kad je rekao da je danasnja CG puna ????? i ?????

     • Ljuta mantanjuta,
      Mislio sam da imaš dva grama mozga,
      ali si me opet razočarao,
      Napisao Ljuta da se neko pisao da je Hrvat za vrijeme okupacije od Italijana da se time spasio,kakve budalaštine ,pa napisao bi da je Talijan
      a ne Hrvat ,bezmozgoviću, da bi se spasio.
      Nego ne odgovori mi kako su italijani i austrijanci postali Srbi i to velikosrbi u Kotoru gradu i Boki, i još slave srpske slave,
      malo je i to nego su postali velikosrpski nacionalisti i ksenofobi baš kao i ti Ljuta mantanjuta.
      I to sada za vrijeme i neki od prije okupacije Crne Gore od strane SPC ,Amfilohija i njegovim talibana, debelog zadriglog Džomića i ostalih…pravljenje srpskih crkava đe ih nikad nije bilo…
      Tradicija od doba kada su Nemanjići došli kao okupatori na ovim prostorima ,pravljenje instant-expres Srba za čas posla,
      kao vještačke juhe iz kesice ,10 minuta i eto juhe za čas.
      Ljuta, kuku ti upamet.

    • koliko si plitak i neznaven da je to stvarno preslo u sprdnju….moram priznat da si pajdan mome gradu( Srpskom Dubrovniku) cudi me da ocigledno pismeni ljudi kao Matija i Veljko uopste obracaju paznju vas i na ponavljanje vasih bljuvotinja….to je razlika izmedju vas i njih….oni nikad jednu ruznu rijec napisali osim sto iznose svoje stavove …i ko je bolestan?
     Adio prevrtaci…

     • Kotoraninu…zaboravi da je NDH bila ortak talijankom okupatoru…imas valjda mozak pa ga ako mozes upotrijebi bar ponekad…Adio?

     • Ljuta mantanjuta, bivši Adio Mare adio pameti,
      velikosrpski nacionalisto i nesoju , kukavice,
      Pošto se potpisuješ sa Ljuta morao bi znati za ploču u Orahovac,
      Na njoj piše:
      Dana 14 IV 1944.god u GORNJI ORAHOVAC
      opkoljeni od četničkih izroda
      junački su poginuli:
      Miroje Jovanovič, sekretar OKSKOJ
      Veljko Ćatović, član SKKPJ
      Jovo Radulović ,sekretar
      Ja ću još dodati od tvojih četnika- kukavica kao i ti nesoju od nesoja.
      U Jasenovac najgore zločine su počinili :
      Max Luburić-porijeklo Srbin iz Pive
      Ljuba Miloš – Srbin
      Dominik Mandić -Srbin
      Srbin, general Đuro Grujić, osoba od najvećeg Pavelićeva povjerenja, glavar glavnog stožera Hrvatskih oružanih snaga je na procesu pred Vrhovnim vojnim sudom u Beogradu, u septembru 1945 godine izjavio: ”Veliki broj Srba pravoslavaca je bio visoko pozicioniran u Hrvatskoj vojsci, a veliki broj civila, pravoslavaca i Srba svoju su obvezu prema državi odrađivali na druge načine. Dr Savo Besarović, pravoslavac, je bio ministar u vladi Nezavisne države Hrvatske. Desetak Srba – pravoslavaca zauzimali su itekako osjetljive pozicije u toj Vladi i toj hrvatskoj vojsci.” (Arhiva Vrhovnog suda FNRJ, Grujić i ostali, 1945, 2298/45)
      Visoke položaje u vojsci Nezavisne države Hrvatske imali su i slijedeći Srbi: general Jovan Iskrić, general Mihajlo Lukić, general Miroslav Opačić, ustaški krilnik i general Dušan Palčić, general Milan Desović, zrakoplovni general Đuro Dragičević, te zrakoplovni general Milan Uzelac.
      Od onih takozvanih „sitnijih riba “ mislim da svakako treba spomenuti poznatog ustašu-koljača Marka Šarca. On je do Drugog svjetskog rata bio Srbin sa dna kace, a od nastanka Nezavisne države Hrvatske ustaša sa još dubljeg dna kace. Taj notorni koljač je bio ustaški tabornik u Tornju i Pakracu, a kasnije logornik u Pakracu. Bio je čovjek od osobnog povjerenja pukovnika Maksa Luburića, u stvari njegova desna ruka za područje Pakraca, Lipika, odnosno Zapadne Slavonije. (Dane Pavlica, Stratišta oko Papuka i Psunja, Zavičajno udruženje Slavonaca, Beograd, 2007)
      Ljuta -Adio Mare jel ti dosta nesoju ?
      Ili ti treba još nesoju ?

   • Postovani “Kapurica”. Vas opis je tacan I siroko poznat!
    . Mislim da je samo pitanje vremena kada ce se
    pored prideva “CRNOGORSKI” dodati rec “SYNDROM”,
    nezavisno da li se radi
    o drzavljanstv ili jeziku ili…

   • A što napisa crni Kapurica-ne brukaj poštene oravčane ,dok si plovio za Američke Dolare nijesi ovako prdoklačio,
    Kapurice-oravčanine što nisi plovio na Ruske ili Srpske kompanije za Rublje ili srpske dinare a junače ? Nego za omrznute američke dolare !
    Da ti nije miroslav lazanjski što u svojtu da nije dolazio ljeti u Orahovac kod tebe kad ovakve nebuloze pišeš što bi mi kotorani rekli, prdoklačiš ?
    Kada su četnici bježali poslije poraza po njih nesretnog završetka Drugog Svjetskog rata u Ameriku-SAD tada vam je valjala a Kapurice-oravčanine ?
    Amerika je primila svu četničku bagru, Popa Đujića,i ostale i nikad im nije suđeno za zločine počinjene na ovim prostorima,živjeli su u Americi osnovali familije i zarađivali Američke dolare a danas njihovi potomci i štovatelji četničkih ideologija pljuju po toj državi ali ne i po zapadnim novcima, Američkim Dolarima i Eurima ,
    Sram vas bilo sve skupa malo je reći.

    • zato sto su tadasnji amerikanci znali ko se borio za otadbinu i kralja…zato je general Draza dobio order americki za tu borbu…englezi nas izdali i tada i sada ali mi imamo pamcenje tkz lijevih skretanja odnosno zlocina komunjara zato je i trebalo unistiti titovu tvorevinu stvorenu najgorim zlocinima gorih od ustaskih

     • LjUTA imbecilu ! Ja vijerujem da si ti jedan od onih koji je uzdizao Tita dok je bio ziv. Vijerujem da i sada to radis tamo gdje treba. Vijerujem da si licemijer bez konkurencije u komentarima na Skali.

 16. Sprdnja . Slagao i izio vuk magarca.A onda isti on, takozvani ili samozvani predsjednik opštine Kotor sa svojim umnim glavama dijeli lekcije o moralu, pravdi, istini, čovjekoljublju i poštenju .

  • koliko vas je puta izlaga milo pa ga ljubite u dupe…..na zdravlje moj grad..kotoranin.
   martin i slicni …kukuuu nikad pameti kod volova

 17. Interesantno je da se ovo glasilo toliko bavi slucajem drzavljanstva jednog rodjenog kotoranina. Sta je cilj ove hajke?! Kakva bi reakcija bila da doticni funkcioner ima americko drzavljanstvo kao neki drzavnici ili drzavnice u jednoj bivsoj republici (citaj , Hrvatskoj)?
  Citatelji bi mogli da se pitaju retroaktivno takodje sledece za fukcionere koji su bili ili su na visem polozaju of jednog malog gradonacelnika jednog sraog istoriskog grada, Kotora, sa nesto vise of hiljadu stanovnika od kojih mnogi nisu rodjeni Bokelji:
  -Ispravka
  Gde je rodjen I koje nacionalnosti I koje drzavljanstvo ima Predsednik danasnje Crne Gore Filip Vujanovic Ako je rodjen u Beogradu, kao sto jeste. to jest u Srbiji, da li je Predsednik Vujanovic stranac u Crnoj Gori na polozaju predsednika ili je samo “naturalizovan Crnogorac” I da li se odrekao srpskog drzavljanstva?
  -Sta radi bivsi Crnogorski visoki funkcioner sada u drzavi Srbiji? Da li on ima srpsko drzavljansvo?
  -Koje drzavljanstvo (ili drzavljanstva) je imao takozvani Tito?!
  Koje nacionalnosti je bio takozvani Tito, koji nikad nije naucio nijedan juznoslovenski jezik (iako su novinari prepravljali njegove govere na neku vestacku “jekastinu I kajkavstinu”) I koji je pred smrt u komi buncao na nemackom, ruskom I cak ceskom jeziku u bolnici u Ljubljani?

  • Volio bi da je , po tebi “tzv TITO” jos ziv, pa da se krv nije razlila Jugoslavijom, a ti bi tu jezicinu morao drzat za zubima.
   Tito je znao kako treba sa ovim narodom, kojim u vecini vladaju nabijene negativne emocije , a ne razum i ljubav.
   Tito ce ostati legenda u povijesti, a ti jadove mis koji cvili iz tamne rupe.

  • Da ti je TITO ziv, ne bi pisao ovo sto pises, nego bi sa pjesmom odio na radne akcije sa ostalim drugovima da rabotas, gradis i stvaras. Mozda si mlad, da bi se bavio vremenom u kojem smo svi zajedno zivjeli u miru i ljubavi, pa neznas sto zboris. U svakom slucaju tekst ti je neumjesan i bezobrazan.Ostavi se tih vremena jer su daleko ispred ovih danasnjih, rusiteljskih i takvih rusitelja, kao sto si ti. Eto jedina slicnost, izmedju tebe i tog vremena je “Crvena boja” posto je ocigledno da i ti nosis crvenu kravatu!

   • ti si bio na sve radne akcije….mozda ti je tata bio cuvar na Golom Otoku pa odatle ova tvoja mrznja..kukuuu ko sve ne zivi u Kotoru

    • Prvo sto cu ti reci, ljuta ali ozbilno. Moj pok. Otac je bio castan i posten covjek. U nijednom mom tekstu, namjenjenom tebi, tvoje roditelje nisam spominjao bas iz razloga neznajuci da li su zivi. Ako jesu, ja im zelim od srca da to jos dugo potraje.Meni licno mozes da napises sto ti je drago.
     Na radne akcije nisam nikada bio i moram ti reci da mi je zao zbog toga.Mnogo dobrih i postenih ljudi,od kojih danas mnogi i nisu zivi, ugradili su dio svojih zivota u tim radnim akcijama, vjerujuci u ljepsi zivot generacija koje ce doci. Na njihovu zalost, nisu znali sto ce se desiti posle sezdeset godina. Nemas postovanja prema nikom, ali iluzorno je to ocekivati od tebe i jos ponekih istomisljenika na skalinom portalu, koji vrjedaju drzavu u kojoj zive.
     Pitanje za sve vas koji tako mislite? Zasto ne idete tamo dje vam je bolje, dje ce te svi imati posao,sansu za obrazovanje, uopste za bolji zivot?
     Ja cu ti odgovoriti. Svi vi dobro zivite, i ovo sto imate u tudoj drzavi (jer je vi ne priznajete) ne biste imali nidje. Zato budite sretni i uzivajte, jer naravno vi kao takvi vise nista ne mozete promjeniti!
     Postovanog urednika “Skale” molim , da barem donekle obrati paznju na pojedine tekstove, barem kad su najblizi u pitanju. Mislim da nije ukusno prozivati neke ljude, koji vise nisu sa nama. Sto se mene tice, moze da napise sto ga je volja!
     Srdacan pozdrav za “SKALU”

     • Izvinjenje za Moj grad. Skala nastoji da pusti sve komentare jer su oni odgovornost ali i slika onih koji ih pišu.
      Upozoravamo sve da vode računa i da ne vrijeđaju jer takve komentare nećemo puštati.

     • Slazem se. Imati NULU ljudskosti kao ova kretencina sto odje bljuje zbilja je bazprizorno. Jeli te stid kroz Skaljare proc glupane izlajani?
      Provalili smo te, tj sam si sebe provalio.

     • ja napisah MOZDA ti je bio…….sto ti je to toliko zasmetalo? ….ti rece da nije bio cuvar na Golom Otoku ? ne vidim sto si se pomamio ako nije istina…samo istina boli…?

     • A sto se izvinjavate ovom mom gradu a zivi na selo…niko ne pokusava da vrijedja ka taj maloumnik….ima li 1 njegov normalan komentar….?
      Bog ga je kaznio cim ni stan od drzave nije zaradio …koju pamet takav moze imati?

 18. Interesantno je da sa ovo glasilo toliko bavi slucajem drzavljanstva jednog rodjenog kotoranina. Sta je cilj ove hajke?! Kakva bi rekcija bila da doticni funkcioner ima americko drzavljanstvo kao neki drzavnici ili drzavnice u jednoj bivsoj republici (citaj , Hrvatskoj)?

  Citatelji bi mogli da se pitaju retroaktivno takodje sledece za fukcionere koji su bili ili su na visem polozaju of jednog malog gradobacelnika jednog sraog istoriskog grada, Kotora, sa nesto vise of hiljadu stanovnika od kojih mnogi nisu rodjeni Bokelji:

  -Gde je rodjen I koje nacionalnosti I koje drzavljanstvo ima Predsednik danasnje Crne Gore Filip Vujanovic Ako je rodjen u Beogradu, kao sto jeste. to jest u Srbiji, da li je Predsednik Vujanovic stranac u Crnoj Gori na polozaju predsednika ili je samo “naturalizovan Crnogorac” I da li se odrekao srpskog drzavljanstva?
  -Sta radi bivsi Crnogorski visoki funkcioner sada u drzavi Srbiji? Da li on ima srpsko drzavljansvo?
  -Koje drzavljanstvo (ili drzavljanstva) je imao takozvani Tito?!
  Koje nacionalnosti je bio takozvani Tito, koji nikad nije naucio nijedan juznoslovenski jezik (iako su novinari prepravljali njegove govere na neku vestacku “jekastinu I kajkavstinu”) I koji je pred smrt u komi buncao na nemackom, ruskom I cak ceskom jeziku u bolnici u Ljubljani?

  • Poštovani g.Čenanoviću,

   Najmanje šest ministara u Vladi Crne Gore ima dvojno državljanstvo.
   Medju njima,ima i Kotoranin,ministar sporta ,koji ovih dana edukuje roditelje i djecu za koju reprezentaciju treba da navijaju i igraju?!?

   • Ma neka bude svako sto god oce i Srbin i Crnogorac i Hrvat, ali Bokelju ti ces uvjek ostati jedno zastidje ove nase divne Boke i Drzave “CRNE GORE”
    Drugim rjecima, “IZROD”
    I molim te ako zelis da nam otkrijes tajnu, jesi li ti, “SRBIN ILI CRNOGORAC” Ili i ti imas dvojno drzavljanstvo? Ovo sam te nekoliko puta pitao, ali si precutao gnjdo ljudska!

    • Moje selo,

     Ja sam Srbin iz Boke,imam jedno državljanstvo.
     Tebe ne pitam što si jer mi nemaš što odgovoriti.

     • Dobro je makar tvoje slovo vidjet. Procitas ovako dvije prostoprosirene recenice i oplemenis se.
      Sjedi budalo i ne lajinjaj nego natakni kokardu pa na Pjacu od sata! Neka svi znaju sto si!

     • “IZRODE” znao sam ja sto si ti, nego ne treba ti to “iz BOKE”
      Jadna nasa Boko sa tobom, i Srbima, sa takvim Srbinom!

    • ministar sporta ima hrvatsko drzavljanstvo i nikoga nije briga da li ima jos neko….ali moj grad koji ocigledno ima isto to drzavljanstvo pali se na zaliv srpskih svetaca cim ga neko spomene…180hiljada gradjana cg su se izjasnili da su Srbi dok hrvata jedva 2790 bez onih iz rozaja i gusina…i opet smradovi kao ovaj moj grad mrze sebe od ujutro a roditelje pokatolicene cio dan..uzalud..mrznja se usadila duboko..

     • Kukavce i kukumakalo, jadni li su tvoji roditelji bili zivi ili ne. Ako vrjedjas kako god se pojavis odje sto icije roditelje diras nesreco? Kakvi pokatoliceni roditelji kakva mrznja prema njima kretenu na dvije noge. Neko ce ti ih nedje slomit jado ukriveni. Jezik pregrizo kakav si.

    • ljepota Boke bar dok sam zivio u njoj je bila ljepota u ljudima….svi smo bili jedno, a danas imbecili tipa moj grad skaljarin…kotoranin…martin..mili..uzimaju za pravo da se samo oni kratke pameti nazivaju bokeljima …ene!

   • Ministar sporta možda i ima dvojno državljanstvo možda ,znam na koju državu i državljanstvo misliš Bokelju, ali je interesantno da svi koji imaju to državljanstvo na koje ti ukazuješ su za Crnu Goru i podržali su i glasali za nezavisnu Crnu Goru za razliku od onog državljanstva koji svi i isklučivo svi redom su protiv države Crne Gore ,mrze Crnogorce, Hrvate, Albance itd.i glasali protiv nezavisnosti Crne Gore baš kao i ti Bokelju.

    • Prijatelju,

     Ti si srbofob.
     Nisu “ti sa tim drzavljanstvom” za Crnu Goru.Oni su za sve ono što čini štetu srpskom narodu.Tada im(vam) je odgovaralo da bude nezavisna isključivo iz vaših ličnih razloga,ne zbog ljubavi prema Crnoj Gori.Ne volite vi Crnu Goru,tako mi te vaše ljubavi prema Crnogorcima!
     Što se Hrvata tiče,za ovih 11 godina crnogorske nezavisnosti,došli ste na statističku grešku ispod 1%.To vas treba da brine,asimilovaše vas.

     • Bokelju,
      Istina boli zar ne ,Hrvati iz Crne Gore su skoro svi bili u Liberale i za SDP ,tada jedine dvije svijetle tačke u Crnoj Gori.
      Vi ostali ste bili za retrogradne snage ,Nacionalsocijaliste Slobodana Smrdoševića i klerofašističke Šešelja i Arkana.
      A najvrijednija vrijednost tada kada su glave padale devedesetih godina za mene je što je bilo na tvoju žalost bilo Srba u Liberala ne mnogo ,a mnogo više u SDP,a Hrvati iz Crne Gore gotovo svi.
      Na našu sreću a vašu nesreću Milo Đukanović prihvata i realizuje program i cilj Liberalnog saveza ,čiji program su gotovo svi Hrvati iz Crne Gore podržali i glasali za tu opciju.
      Najmudriju politiku na međunarodnim nivoima vodi Milo Đukanović znate to i vi dobro ali nećete to da priznate.
      Hrvati u Crnoj Gori nestaju i sve ih je manje to je istina i raznoraznih razloga o kojima neću sada, ali tebe treba kao Srbina Bokelja da više zabrine odlazak na desetine hiljada školovanih i neškolovanih mladih iz Srbije u Zapadne zemlje da rade za zapadni novac njima ne omrznuti zapadni novac i njime ne kao vama Srbima iz Crne Gore ,omrtznue zapadne zemlje.

    • eto koji ludan potvrdjuje bokelja komentare…kafanski odgovori….pisa uz vjetar…..Marija vise seksa manje mrznje…mora da ti muz bjezi kod druge cim si takva….cus slomiti noge..hehe

    • Ne znas ti u koju si drzavu i opasan si po okolinu. Iz svake tvoje recenice to izbija. Krusevac je osiromasen u ovom ratu kao vecina gradova. Spiljari su lijepo selo u zaledju Kotora. Ti si zreo za zutu kucu poodavno!

  • Buncao buncao dobro da nije buncao na srpskom jeziku jerbo vi imali što slušat,
   vi kojima je dao besplatne škole i fakultete, koji ste bili Titovi pioniri sa crvenom maramom,
   vi koji živite u Zapadne zemlje kao na primjer u Kanadi, primate omrznute antisrpske antisvetosavske, zapadne Kanadske dolare,
   Vi iz četničke emigracije koji ste udobno smjestili svoje guzice u tople kanadske domove punanijeh džepova Kanadskih Dolara, koji imate dvojna trojna ko zna koja sve državljanstva ,sa crvenim Jugoslovenskim Titovim pasošem našli zaposlenje u Kanadi,Sram vas bilo malo je reći.

 19. Nisam sudski ekspert, ali kad je drzavljanstvo Gradonacelnika Kotora u pitanju taj slucaj je odavno Drzava trebala rjesiti. Tu je Jokic najmanje kriv i zato neka stoji tu dje jeste. Kako ce rjesiti pitanje njegovog drzavljanstva, kad oni ne mogu rjesiti i najsitnine (ali krupne stvari za nas gradjane)probleme kao sto su buka, pucnjava itd. Zato Jokicu uzivaj i sprdaj se sa nama kada ti se moze. Je li Bog dao!

  • kad moze da se sa vama sprda kascelan suzic i aprcovic sto ne moze i Jokic.. .pametniji je i obrazovaniji bar od ove trojke iako nije nikad bio radikal kao ova trojka niti mu je Arkan bio idol kao aprcovicu

  • preko 2 vijeka Kotorom je vladala srpska dinastija Nemanjica…moj grad ima malo gena njihovih konjusara ocigledno…kukuuu

   • Vjeruj mi da sam posle nekih tvojih komentara ostao bez rjeci.Zao mi je zbog toga, jer smatram da svako od nas, pa bilo koja tema da je u pitanju, mora zadrzati malo dostjanstva,kada razmjenjujemo misljenja,bez obzira sto su razlicita. Poceo si vrjedjati, sve i svakoga, sljep si od mrznje, tako da ti toplo preporucujem da se obratis za nekome za pomoc. “TI IZABERI KOGA”

    • Moj grad? nikad nije ljuta prva nikoga vrijedjala niti ikoga vrijedja…procitaj tvoje odgovore ne samo meni…kunes nas ko ljuta kukavica ali se uvrijedis kad neko tebe takne…..da si bolestan jesi..da sve srpsko mrzis je istina…da zelis da budes pametan ti ne ide…a da si niko i nista tj jedan beznacajni cimbenik jesi…zato pamet u glavu i procitaj prije nego posaljes komentar jer ne cini drugome ono sto sam ne zelis da ti drugi ucini….Ivo Andric napisa da onaj ko umisli da nije bolestan ne moze se ni izlijeciti…Sto se mene tice pjevao sam ispred stanice milicije 70tih godinna sa 2 druga Lipu nasu i bio zatvaran radi toga…pjevao sam i partizani crni dani teski su vam dosli dani i takodje sam sa par drugova zatvaran….i onda odoh iz lipe nase boke….u koju se povremeno vratim kao turista i vidim da je Boka unistena u svakom pogledu od takvih kao sto je moj grad ..kotoranin i slicni…unistili ste sve sto je valjalo medju ljudima …????????

     • Hohoh vidi pa Ljuta nam je nacrtao i clanove porodice na kraju. Prva mu zena, druga mu kcerka a sesta druga kcerka – zmija prasica i koza su fine zivotinje. Ovo izmedju bice njegove podjeljene licnosti xD

      blago nama kad nam TI o pameti pises a glup si ko K*, da prosti dama urednica milog mmi radija. Nije ni cudo da si bas TAJ citat zapamtio kad potsvjesno znas da ti odgovaraa, vec si se ljecio ranije, kao mali si odavao znake povecih komplexa a godinama ti to narasta kao kvasac. .

      Znas sto je tuga, sto se ludilo nece s tobomm ugasit, ona ko musko sto je je ista ko tatica po svemu nastavlja bolesne gene, mada jopet mozda se nece ona razmnozit (po svemu sudeci i nece jadna vec godinice stizu a nikog ne zanima, al za svaki slucaj treba joj vrecu dureexa svaki rodjendan kupovat jer se za te rabote vazda moze nekko nac)
      Ona druga ne znam jeli kompleks al je zato glupa po tebi. Lijepo im ostavi ti u nasljedje sto ce one greeote krive nisu. Al valjalo bi sasjec sirenje splacina u korijenu. Kad su rodjendanii valjalo bi ostavit paketic navrata, vrata znam dje su no bi bilo lijepo datum potrefit..?.. Pomozi tajo baci datume, za dobrobit gradjana Kotora i Skaljara….

     • oooo ljuboooo svaka ti se zlatila, sad znam o kom govnetu pricas pa to je splacina prvosvjecka, pretpostavljao sam od prije al nisam bio siguran. da postoji titula u kotor za najvece go.no, on bi bio najuza konkurencija. a zna ti moj sin tu sto je ko musko iso je s njom u razred ista pasta kao tata, nisu je mogli podnjet u razred, a jos lijena ko guzica. ima je on na fejzbuk pa cu pitat za taj rodjendan hah dobra ti je ideja prijatelju! valjalo bi sprijecit to potomstvo hah ne sjekirajte se vi ostali kad ovaj ljuta blati po roditeljima i pise svakakve lazi, znajte da komentar potice od najvece barabe i kompleksasa. a sad mi je milo da znam odo ljubo tebi uzdravlje jednu popit!

     • Ma sto zboris Ljuta -Djuro da su tebe zatvarali a ti se svoje sijenke strasis. Strasno si “jak” kad mislis da imas masku i da vrijedjas necije roditelje mozda i pokojne,kako bi samo cinjeo covijek sa dna od moralne ljestvice. Poso si iz Boke kazes. Bice ti onda brata blizanca srijecem u Skaljare skoro svaki dan.Gledam da ga zaobidjem da mi ne baksuzira dan.Kad neko stoji iza “Moj grad” ja bi odma pomislio da ga taj voli a ne unistava.Ti si Djuro jado unistenje dje god se pojavis.Valjalo bi da od zbilje iselis iz Kotora i Crne Gore bice cistiji vazduh bez tebe.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]