OO DPS Kotor: Milo Đukanović jedini kanditat za predsjednika partije

4

 

Opštinski odbor DPS Kotor počeo je pripreme za VIII Kongres DPS CG. Održane su sjednice Izvršnog odbora i Opštinskog odbora na kojima su se članovi upoznali sa daljim Planom aktivnosti do Kongresa. Nakon toga otpočelo se sa sastancima u Mjesnim organizacijama na kojima se  predlažu  kandidati za predstavnike za VIII Kongres i sa predlaganjem kandidata za organe Partije.

Svi sastanci su kvalitetno pripremljeni i na njima prisustvuje veliki broj članova. Na sastancima se pored predlaganja kandidata za organe partije na državnom nivou razgovaralo i o aktuelnim razvojnim pitanjima grada. Pokazalo se da novo opštinsko rukovodstvo sa predsjednikom Željkom Aprcovićem radi prave stvari.

Pitanja i komentari članova su vrlo konkretni i svi iskazuju zadovoljstvo novim kursom Lokalne uprave. Nagomilani problem se ubrzano riješavaju i to se može osjetiti na svakom koraku.

Na sastancima se predažu najkvalitetniji kadrovi, vodeći računa da se partija podmlađuje i da svi imaju jednake šanse. Na dosad održanim sastancima Milo Đukanović je predložen kao jedini kandidat za predsjednika partije, a Duško Marković za zamjenika partije. To je potvrda ispravne politike naše partije i Vlade koju predvode Đukanović i Marković.

Narednih dana nastavljaju se sastancu u Mjesnim organizacijama, a sve po planu koji je utvrdio Opštinskim odbor, kaže se u saopštenju Informativne služba OO DPS Kotor dostavljenom Skala radiju.

4 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]