OO DPS Kotor odgovorio predsjednici kotorske skupštine Dragici Perović

10

Poštovana predsjednice Skupštine opštine Kotor nama je u Demokratskoj partiji socijalista izuzetno drago što Vi mirno i opušteno spavate! Onaj ko odgovorno radi svoj posao i treba mirno i opušteno da spava. Pogotovo kad taj posao obavlja u ime i za račun građanki i građana Kotora!?!

Ono što nas uznemirava jeste činjenica namjernog ne/razumijevanja onog što je napisano u saopštenju OO DPS Kotor od 17.11.2018.g., pa izrečenog u vidu Vašeg reagovanja na dan 18.11.2018.g. na lokalnom javnom emiteru Radio Kotor, pa se moramo zapitati ko, zapravo, radi u ime i za račun građanki i građana Kotora. I da li taj neko zaista mirno i opušteno spava? Ili samo sanja nedoživljeno?

Poštovana predsjednice SO Kotor, mi nikako nismo „udružena brigada“ i u našim saopštenjima ne iznosima „jednu te istu laž“ nego samo potkrepljene činjenice.  Ni u jednom našem saopštenju nismo istakli da ne znate šta radite, znate odlično – radite isključivo u interesu sitnih politikanskih koalicionih dogovora kojima, očigledno, nema kraja a koji za rezultat nemaju pozitivan efekat na svakodnevni život građanki i građana Kotora.  Ili možda smatrate da je uspjeh „nove vlasti“, kako sami sebe nazivate, postavljanje jednog semafora?

OO DPS-a Vas još jednom pita: „Koliko je sjednica SO Kotor odradila tokom 2018. godine? Koliko je, uopšte, održanih sjednica SO Kotor otkad ste Vi na čelu ove institucije? Kad Vam počinju a kad završavaju sjednice (jer bez sopštenja OO DPS-a ni to ne bi znali)? Da li smatrate svečanu sjednicu povodom dana opštine Kotor redovnom sjednicom? Dalje, ne znamo o kakvoj nasljeđenoj „pohari“ govorite kad je kotorska javnost u saznanju da ste otpočeli vlast sa nepunih 5 miliona eura, blokirali ste sva investiciona rješenja po grad Kotor (vjerovatno jer nisu plod Vaše brojno različite koalicije koja trenutno izvršava vlast u Kotoru već prethodne vlasti), a što se tiče inspekcija i sličnih stvari imamo samo jedno pitanje – šta raditi samo sa presudama Osnovnog suda u vezi protivzakonitog imenovanja direktora kotorskog Vodovoda i direktorice Centra za kulturu?…. Tako da nam nemojte spočitavati kako vas sve zajedno želimo svađati! Želimo samo da radite svoj posao!

O idejama i djelima za dobrobit građanki i građana Kotora je suvišno pričati kad na današnji datum svi odbornici SO Kotor imaju Vaš dostavljeni materijal za ???! (čekamo Vaše tumačenje, 16. ili 17. ili ko zna već koje) skupštinsko zasjedanje i gdje, u 32. tačke predloženog dnevnog reda neke već sjednice, imaju materijal u vezi završnog računa Budžeta opštine Kotor za 2017. godinu – jasno se vidi i vizija i realizacija, brojevi ne lažu; ponavljajući „gorući“ materijal u vezi kupovine nepokretnosti u vlasništvu privrednog društva „Jugopetrol“ AD, nazvan kapitalnom investicijom decenije, kao i niz drugih pitanja koji se direktno tiču građanki i građana Kotora.

S ovim saopštenjem OO DPS-a završava komunikaciju sa predsjednicom SO Kotor dok se ne uvjeri da je budna i čita ono što piše u saopštenjima OO DPS-a Kotor, a ne dok mirno i opušteno spava, kaže se u saopštenju Informativne službe OO DPS Kotor koje Skala radio integralno prenosi.

10 KOMENTARI

 1. Je li ziva Prva kuma? Ne dolazi na posao, navodno je na bolovanju otkada je sud odlucio da je nezakonito postavljena na mjesto direktorice Centra.
  Interesantno pitanje: Koja li je dijagnoza boli? To sto je Marija Colpa tuzila? ili je nesto organsko? Onda bi valjalo ispitati na osnovu cega je dobila bolovanje i koji je doktor to prepisao, ne daj Boze da je prepisao samo zato sto je njoj muka da ide na rabotu. Mogla bi doktoru da bude oduzeta licenca sto lazno pise bolovanje za zdrave pored svih bolesnih koji treba da idu na bolovanje…

 2. E Drage Drage uspavana ljepotica ko zna mozda ceka princa da je poljubi pa da se probudi iz dugogodisnjeg sna ! Mada ….sanja ona i dok hoda Kotorom a svaka rijec u ovom dopisu od Dps-a je ISTINITA !!! I dosadasnji komentari stavitr prst na celo pa shvatite ko je sada na vlasti u Kotor i sto oni tel NE RADE !!! BITNO DA MADAM URA POTROSI ZA KICENJE GRADA PO 30000 EURA I DA DA SVOJIM ZA NOVOGODISNJE USLUGE PO 15000 DO 20000 EURA ! A o gospodinu semaforu da ne pricamo jer kumove i kume zaposlio ali ih ne tretira kao sve radnike Opstine vec su na ugovore pojedini sa platama od 800 e i vise sto nikada DPS nije radio a semafor cak svoje ljude oslobada i dolaska na posao ne moraju se ni pojavljuvati sve im pravda kao pa sto to nije problem kada ga neko pita ….eh da ne nabrajam vise dosta o semaforu…a tek o bedemima ..pocelo se svi mislili kako ce biti i sve stalo …kod mosta na Tabacinu jos stoje sipke od skela ali to je turisticka atrakcija direkcije …a kancrlarije komunalne policije su 3 klupa od vrata grada …ma FUJ eto pa GLASAJTE OPET ZA ONE KOJE ZELITE DA TRPITE !

  • …”Vaše plantaže banana-više namjenski madraći u Kostanjicu…Lipci..Eksportbilje-Risan..Jadan Perast…Žičare-Zaobilaznice-Liftovi budale lete u nebo…Privredna zona Grbalj-PD Boka i farme krava-a la Gruda u Konavle…Regionalna deponija-esk hotel FJORD..”umjetnička kolonija-Jugooceanija…mjesno groblje Tabačina-eks presekano poduzeće Jugopetrolje..u Ćemovsko polje-Daj baba…i sve sapeto u dva “crvena broda”-za koji se nezna-ko za koga plovi-radi krade…a glasači DrPiSveto i koalicja njihova žive na visokoj nozi”..čekajući svečano otvaranje “športne hale-Špadola” i “Zimski bazen-u rasadnik Šumske uprave..iz ulice najduže kotorske-“Negoševe”..”ma FUJ eto pa GLASAJTE OPET ZA NAS..KOJI ŽELIMO DA NASTAVIMO-onamo ĐE SE NAJBOLJE KRADE-PLJAČKA..od Veriga do Veriga..i do Deripaskaplatamuda”…evo borami ,brezmalo,trideset januara..?

 3. Kad bi više svi skupa počeli nešto radit za ovaj grad I njegov razvoj umjesto što se toliko prepucavate.
  Isti ste.Kotoru treba pamet I hrabrost potpuno novih ,nepotrošenih I neiskompleksiranih ljudi.

 4. Ako je Dragičin dopis tandara mandara kako je napisala mudro onda je ovo nepismeno trlja prlja kotorskih dps genija.

 5. Problem je što se na sajtu lokalnog javnog servisa, radio Kotora, saopštenje presjednice Skupštine Kotor tretira kao profesionalno saopštenje. a na žalost isto je prepuno političkih i politikanskih izjava i intonacija!!! Ostala saopštenja se tretiraju kao partijska i objavljena su u dijelu – politička saopštenja ???Toliko o medijskim manipulacijama i profesionalizmu, na žalost!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]