OO DPS Kotor pita lokalnu vlast zašto je pod okriljem noći uklonila transparent kojim DPS građanima čestita Dan nezavisnosti

7
OO DPS Kotor

Svim Kotoranima i Kotorankama, svim građanima Crne Gore, želimo Srećan Dan Nezavisnosti.

Ovaj veliki praznik čestitamo i lokalnoj upravi Opštine Kotori i koristimo priliku da ih pitamo – zašto ste ponovo uklonili transparent kojim se sasvim pristojno, u skladu sa današnjim datumom, građanima čestita praznik?

Da li je vaš problem u tome što DPS čestita građanima ili je ipak temelj problema u samom prazniku na koji se još niste navikli.

U oba slučaja je neprihvatljivo.

Transparent je tradicionalno stavljen juče poslije podne, da dočeka praznik i čestita građanima.

A potom, skinut u noćnim satima, iza ponoći, što opet mnogo govori o onome ko je to učinio.

Najprije, to je neko ko ima ozbiljnu dilemu oko samog praznika.

Zatim, to je neko ko se već otvoreno plaši uticaja DPS-a u gradu, u paničnoj želji da se stekne utisak da DPS-a nema.

I to je, na poslijetku, neko ko odlično zna kako užasno izgleda prizor uklanjanja transparenta koji čestita Dan Nezavisnosti, pa ga zato i uklanja noću, kukavički i licemjerno.

A licemjerje posebno dolazi do izražaja kada propise i zakone sprovode oni koji ih najviše krše, koji preskaču procedure gdje god im se ukaže prilika, od dana kada su, vjerujemo kratkoročno, stupili na vlast u Kotoru.

Počevši od masovnog zapošljavanja po kriterijumima kumstva i članskih karata, bez referenci i bez ikakve ozbiljne i dobre namjere, pa do raspoređivanja finansijskih sredstava, tako da samo oni u tome vide korist. Kotorani, svakako, ne.

Isti oni danas odlučuju da se oprobaju u upražnjavanju pravila, tako što u ponoć skidaju čestitku sa gradskih zidina.

Ovaj čin nas ponovo vraća na pitanje – kome i zbog čega smeta Dan Nezavisnosti i čestitka ovim povodom?

Ipak, počinioci moraju znati da glas nije moguće ugušiti samovoljom.

I što više budu na ovako mizeran način pokušavali da zatru kulturu proslave današnjeg datuma, gotovo sasvim ga ignorišući, više će se buditi svjest među građanima kojima postaje jasno sa kim imamo posla.

Još jednom – svim Kotoranima i svim građanima Crne Gore, od srca čestitamo Dan Nezavisnosti, uz obećanje da nećemo dopustiti da se suština i važnost današnjeg datuma ikada dovede u pitanje.

Neka je vječna država Crna Gora!

Saopštenje prenosimo u cjelosti.

7 KOMENTARI

  1. Dan Nezavisnosti nije partijska prćija,niti eskluzivitet odabranih.Toj je dan svih koji poštuju i vole svoju državu.
    Rade časno,pošteno,odgovorno i bez interesa za dobro svih,svoje domovine.Ako neko treba da barjači,diže bilborde,transparente to je LSCG izvorni crnogorski patriotski.U tom danu prihvatamo sve,svakog kome je Crna Gora na srcu.Nije dan reklamerstva i interespatriotizma.E Viva!!!

    • ..za inters vašije dupeta-dražesni ŠKASLJAR 2…Zato smo danas tu đe su nam preci bili-/zahvaljujući DrPiSveto Marović i vi ostali šišnjjari… na dan 1.decembra.1918-u krvavo ropstvo-svjeckijeh moćnika..nesoja?!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].