OO DPS Kotor: Šest mjeseci nemate odgovor na jednostavno pitanje: da li ste na dan izbora bili stranac?

5
OO DPS Kotor

Umjesto što politikantskim i demagoškim frazama pokušava da obmane građane, Vladimir Jokić treba da se suoči sa nespornim činjenicama i javnosti objasni zašto se kao stranac pojavio na prošlogodišnjim izborima i u tom prevarnom statusu postao predsjednik Opštine Kotor.

Činjenica je da je Jokić 12.05.2017. bio građanin Srbije i da je javnost imala prilike da vidi dokument koji o tome svjedoči. Takođe, činjenica je da i, dva dana nakon što je Jokić panično pokušao da maše nekim papirom, 06.07.2017, državni organi Republike Srbije su izdali potvrdu na kojoj stoji da je Jokić i dalje njihov državljanin. Ovo nas navodi na sumnju da je Jokićev papir sumnjivog porijekla i da je nabavljen u strahu da se ne otkrije prevara koju je Kotoranima organizovala Jokićeva družina.

Činjenica je da Jokić nikad javnosti nije odgovorio na pitanje da li je u vrijeme održavanja izbora, on bio stranac. To njegovo izbjegavanje odgovora je nečasno, nemoralno i kukavičko.

Činjenica koju smo prezentovali javnosti uz sve dokaze, je da je ovaj stranac, izabran za predsjednika Opštine tako što su odbornici interesne koalicije glasali za njega po diktatu, i kontrolisano: svaka odbornička grupa morala je posebnim simbolima i bojama da zaokruži ovog stranca.

Dakle, Jokić je uhvaćen u sumnjivim i nezakonitim radnjama. Niti jedan dokaz nije pružio javnosti, već šest mjeseci ponavlja ono što ga niko nije pitao, i što je potpuno nevažno. Pošto kukavički prozivate ljude koji pred Tužilaštvom jedni za drugim, dokazuju da ste manipulanti, i da ste ih oklevetali, od funkcionera Demagoga očekujemo da javnosti i Tužilaštvu pokažu da u vrijeme održavanja izbora, 16. oktobra 2016. nisu bili stranci. Svako drugi potez sem ovog koji građani od vas čekaju već šest mjeseci, jasna je manipulacija i pokušaj prikrivanja prevare, navodi se u reagovanju OO DPS Kotor na saopštenje Demokrata.

5 KOMENTARI

 1. “OO DPS Kotor: Šest mjeseci nemate odgovor na jednostavno pitanje: da li ste na dan izbora bili stranac?”
  —Građani očekuju da DrPSveto bar poslije 30 godina objasni zašto je lupeštinu podigao na pijedestal društveno prihvatljivih i poželjnih aktivnosti??
  Životni moto vaše OKG je: “Malom lupežu skidaju glavu, a velikom – šešir.”
  Ne možete se braniti otrcanim frazama – “Ja sam pošten, a svako individualno odgovara za eventualna nepočinstva koja lično počini.” Ako pojedincu režim sistemski i sistematski omogući bezobzirnu krađu narodnih dobara, uz unaprijed saznanje da neće krivično odgovarati, ili da će odgovarati na način da samo vrati djelić olupežanog, onda nije isključiva krivica u lupežu, nego i u OKG i pravnom ustrojstvu koje je izglasala glasačka mašina u Parlamentu.
  U ime Oca i Sina, Brata i Strine!
  Alelujah!

  • Molitva ti je stvarno na nivou! Vidi se koliki i kakav si vjernik… Nije ni cudo, imao si od koga i nauciti. Dobro nisi spomenuo “UTROBU I MATERICU”

  • Apsolutno se slazem! I mene interesuje ko cuti i zasto cuti? Ciji su interesi u pitanju? Nesto mi ti “VONJA”

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.