OO DPS Kotor: Strani državljanin Jokić neodgovoran prema građanima

12
Opstinski odbor DPS Kotor

Strani državljanin Vladimir Jokić ne osjeća apsulutno nikakvu odgovornost prema građanima Kotora da makar pokuša da im objasni odakle mu dva državljanstva i dva pasoša, crnogorski i srpski. Ni stida, ni obraza, što bi se reklo.

Pitanje  koje se nakon svega postavlja je da li će Jokić sam povlačiti jedine logične poteze: povući se sa funkcije i izviniti prvo građanima koje je prevario, kao i partiji koja mu je dala povjerenje, ili će čekati da se to obavi u redovnoj zakonskoj proceduri.

Umjesto jasnog odgovora na pitanje: jesi li ili nijesi, jedino što je jasno u salvi njegovih otrcanih optužbi na adresu DPS je da se radi o prepoznatljivoj demagogiji Demokrata. Njihova briga za Kotor, njegov status na UNESCO listi i sve ostalo u vezi sa ovim gradom, proteže se samo  do pozicije člana najuže porodice njihovih funkcionera na nekom od tendera. Sve ostalo je za njih najobičnije politikanstvo.

Jokić je jednu stvar dobro rekao: sve se dobro zna, ko je ko u Kotoru, a i u Crnoj Gori. Zato, Jokiću, pusti praznu priču: jesi li stranac “u rodnom gradu”, ili nijesi?, stoji u saopštenju OO DPS Kotor, dostavljenom Skala radiju.

*  *  *  *  *

Skala radio objavljuje saopštenja koja dobije i ona podliježu političkom marketingu.

Skala radio Jokićev odgovor nije dobio, pa samim tim nije mogao ni da ga objavi.

12 KOMENTARI

 1. Mislim da je trebao da se odrekne srbijanskog drzavljanstva na vrijeme tj nakon srupanja na funkciju predsjednika opstine. Zakon je jasan ko je stekao drzavljanstvo nakin 2006 po automatizmu gubi crnogorsko, i to vazi za sve ! Mislim da sebi napravio nepotreban problem

 2. Može pola radnog vremena da bude gradonačelnik Kotora a druga polovina Žagubice. :)))
  Šalu na stranu….
  Zakon je jasan.Državljanstvo je stekao nakon 2006,automatski tim gubi crnogorsko,a samim tim ne može biti biran na mjesto gradonačelnika Kotora,ili raditi u javnoj upravi.

 3. “Svak se rodi da po jednom umre-bruka i sramota vaša -živjeće do vijeka..(Njegoš)”! Vas po imenu i prezimenu-u rodnome gradu Kotoru…No pođimo redom:

  03/04/ novembra.2013.godine na Potal Analitiku,objavljena tema:”SPC kao lažni moralni bastion”-od autora Ranka Đonovića. Ništa neobično..ali “proceduralno”-radi mnogih tzv.obraza-od kvalitetne goveđe čapre (vratine!)-koji se promiču u “raznim umjetničko-političkim” formama u pasanih 28 godina 5 mjeseci i 14 dana /dvije setemane/ na današnji dan-računajući od 11/13/ siječnja.1989 godine-kad je /sa/siječen u korjenu razvoj grada Kotora-grada među prvih pet gradova SFRJ po stepenu razvoja i dohotka po glavi sretnog tadašnjeg stanovnika-koji je/su naučio/li da ko laže taj i krade(pljačka/ narodna dobra i budućnost potomstva tog istog pokradenog-opljačkanog stanovnika Kotora i nećemo dalje od Topliša i rta Patamuni-“plantaža banana-zaslužnih za njihov razvoj (konzumenti banana sa )Veriga -Dvrsnika-Ubala-Dobrockih strana i Veljega vrha Gornjega Oravca!
  Sjetih se jutros jednog odgovora dr Novaka Adžića-na temu gornju-autora R.Đ.koji odpozdravi…rekoše (nisam siguran)meni…:”Poštovani gos ? ? ? ? Crna Gora je srušena 1989 jer nije imao ko da je brani! Vlast komunista ponajmanje(?) koja je pokazala nesposobnost i neodlučnost -(moj koment:čuvali su vrijeme i svoje gu…za napredovanje do dana današnjega..ZASNOVANOM na krvavom piru od Konavla do Banije-Vukovara-Srebrenica Bosanskije-Kosova-Kaluđerskog laza !)-da pruži institucionalni otpor!…Velikosrpski populizam je CG i pod obladnom tzv AB(moj komment:blejanje-rika i obadanje govedi i magaradi na stotine iljada !)-POKOSIO CG i predao je Miloševiću (stranom državljaninu i njegovoj državi!)! CG su tada rušili Miloševićevi LAKEJI (Momir-Ljubiša-Milo-Sveto-Ivan-Vujica-Žarko-Peđa-Pavle-Zoran…i ostala company sa Crnogorskog univerziteta-vozeći se na “glibosmrdokopače”(nivo vozila primjeren staležu?) fabrike “Radoje Dakić” direktora Draga Šofranca…!)! Mnogi su u toj operaciji učestvovali svjesno i planski zarad velike Srbije (moj koment:Momirova grupa sa Univerziteta-gore pobojani)! Neki su bili nesumnjivo u mladalačkoj zabludi i ZANOSU osobenih gu..- (moj koment:poput mladih zabluđenih Kotorana u rodnome gradu-mladi i mlade zeleni i zelene vedete-miljeja i današnjeg “pulitičkog nivo…”sa dna od dna ondašnjeg Kotora i njegovih osramoćenih pjaca i pjaceta-koje su opoganila obadala goveda i magarad!)-ALI SU vrlo brzo viđeli da su IZMANIPULISANI…”?! Da,da DO/E/M/B/ICILI IZMANIPULISANI…?
  Ljep pozdrav sa istočnih padina planine VRMAC-dođite na njima-i ne idte u Grčku da se grčite-dođite u Prčanj da ve pr…!!! Jer,baš u Kotoru tih godina-sve je počelo-bezazleno od Pr…čanja?!

  • Aug…potpuno pobenavio Jordan…Totalno je išempijao…Śjale ne mo obraza ti puštat ovega,jer se poptpuno popišmanio…greota…i on je stranac,oliti izvanac…te mu fale bekice,i dnevni boravak u torinu,vrg ercegovine…sada ovi izvanci i stranci nam pune glavu…adio te…

   • …pitaj maci mali3… onu DARODAVKU-DJEVICU te te podarila rodu svome-eli i ona dodila na Pr-čanje u trstike na Markov rt..radi vrga-kljuna od opanka… Her-cegovine? Dobro je, e si ti nama živ i normalan za samarenje..a bora mi i da ti znamo darodavca-jerbo kod nas u Pr-čanju vazda je bilo “kravi tele-zli junac dovijeka…a meštru slast…Adio maci mali3-kasniš bre na teferič…Pozdrav tebi i ostalim obiteljskim DO/e/M/b/ICILIMA…od nas IZVANJACA-STRANACA OD CIGLIJE …48,88% + 30,57% = ?…ni malo ni mnogo-ali dovoljno za višak prihoda nad rashodima…dragi maci mali3-ne mrzi jer mržnja-kao što vidiš-u tvojoj glavi stvara komulse-remetiti ritam glave i bliznice…?! Lipi naš sestriću..cipan cio- na “KTITORA”…iz GOSPOŠTINE /HER-CEGOVINE..PREVEDENO SA NJEMAČKOG NA NAŠKI STAROSLOVENSKI…ZA INTERNU UPOTREBU OD PLANINA(Kovača i Čakora) PA DO MORA -Vrmca i Pestin grada..tako biti mora-vele ovizi iz OTAN-STRANCI…za navijek vjekova AMIN AMEN…!!!!!

   • Ća bi reka Petar Preradović…” Ko je doli sad je gori-koje gori doli pada…”? Pisac-ne postoji-nego čitatelj koji čita kako je napisano-u godišnjacima Statističkog Zavoda MONSTAT-naše domovine Crne Gore! Sastavljene od PRETEŽNO” IZVANJACA-STRANACA”….A IMA GI i OVIJE DRUGIJE..PO “MERAKU” STATISTIČARA-PASANIH VJEKOVA…OLITI “PASA MAC.tu tu pa paaa…”? Mržnja nije poželjna na ovim prostorima (sijana jest-ali nikad nije nicala-sušila se( na našu sreću) u korjenu!)-jer ovdje ne žive zvijeri-nego ljucka bića-koja su u potnji kvarat i više od vijeka prošli te “torture neozvijeri-koje se ciklično javljaju-po ovim Crnogorskim portalima-poput maci mali3 i companije bele podrijetla-iz torina-vlasnika škutora-kako gi zovedu primorski Dalmatinci-kad ovi škutori šljegnu na plavi Jadran…? Dragi Prčanj-gledeći na Prčanj od Kotora…đe ste blejajući uskočili u “demokraciju”-na “staru/tada vašu/ srpsku staru godinu-1989…obadajući se po pjacama i pjacetama drevnoga grada Kotora…!!!

 4. Marko,to da svaki drugi u tvoj komšiluk ima i CG i CRO pasoš je čista lažavina jer bi onda po tebi i tvojoj računici onda pola stanovništva u Kotor bilo hrvatske nacionalnosti.A istina je ta da ovi što posjeduju CG i CRO pasoše ,poštuju državu Crnu Goru u koju žive ,za razliku od onih što posjeduju CG i SER pasoše u 95% sličaja ne poštuju već mrze državu Crnu Goru i gotovo uvijek na izborima glasaju za retrogradne nacionalistiško-šovinističke partije koje bi da ukinu državu Crnu Goru i da budu opet na korito beogradsko,zar to nije zlodjelo Marko ?

  • Sveznajući kotoraninu, po malo sa teškim izjavama. Ti si od onih što imaju kristalnu ideju o umu svoje ličnosti. Malo preispitivanja bi ti valjalo, ja to stalno vježbam da ne žbaljajem toliko kao ti.
   Ja ti nisam u prosječnom kotorskom komšiluku već u Škaljare i puna mi je pipa sličnih tebi. Dakle, nije lažotina da u mom uskom okruženju svaki drugi ima CRO pasoš jer ga cijele famelje imaju i ja tu ne vidim ničeg lošeg. Bio sam u Split prije 20 dana, nije kakvi jw bio, ali je meni ostao najljepši grad bivše države. Volim sve normalne ljude, od ostalih zazirem i ne volim ih srst. Adio kotoraninu, nemoj se tako zvat kad ovako ostrašćeno žvrljaš.

 5. Kako Musa dere jarca, a dpsovci ? Potpuno ste trsili. Jokić vam je noćna mora ine znate što bi još izvukli da ga bodete. Zbilja ste smiješni sa tim naslovima koji urlaju u šuplje. Meni svaki drugi u okolini zgrade ima i CG i CRO pasoš pa što? Nije isto a, ovo je Jokiću zlodjelo, a ovima djelo. Kad čitam što pišete kao da vam nisu sve koze na broju. Izmilili ste iz fotelja i to nikako ne podnosite. Da vam objasnim i to da ne izlazim na glasanje. To jeste građanska dužnost, ali u državi koja štiti lojalnog građanina i radnika, a hapsi kriminalce i mutnjake. Popijte po dupli bensedin opštinski odbor dpsa.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].