OO DPS Kotor: Trgovac državljanstvima i dalje ćuti

11

Predsjednik opštine Kotor još uvijek nije odgovorio na pitanje da li je 16. oktobra 2016. godine bio državljanin Srbije.

Skrivajući se iza dokumenta za koji ga niko ne pita, Jokić još uvijek nije kazao da nije imao državljanstvo u vrijeme kada se kandidovao za izbore, čime je višestruko prekršio zakon.

Potvrda kojom dokazuje da nije državljanin Srbije je iz 2017. godine i time ništa ne dokazuje, već pokušava da izbjegne pravi odgovor.

Ako je tačno, a tačno je da je 16.10 2016. imao državljanstvo Srbije onda je na prevaru došao na javnu funkciju. Jokić je upisan u knjigu državljanstva u matično područje Novi Beograd za 2013. godinu pod brojem 1661.

Ovaj podatak nikad i nikako ne može demantovati. Nakon toga su i mediji objavili  izvod iz matične knjige državljana Srbije od 12. maja i kasnije ponovo u julu 2017., gdje se jasno vidi da je Vladimir Jokić i tada imao državljanstvo druge države.

Međutim, Jokić bezuspješno pokušava da se odbrani napadima na DPS, govoreći da ne želi da odgovara na naša pitanja?!

Zamislite taj demokratski kapacitet jednog, evo vidimo lažnog predsjednika Opštine, koji javno saopštava da ne želi da daje odgovore izabranim predstavnicima građana.

Pa i da nije riječ o predstavnicima DPS-a, kvazi-predsjednik Opštine Jokić kao javni funkcioner i samoproklamovani legalista mora da shvati, kad već do sada nije, da mora da odgovara na sva pitanja javnosti, ali i nadležnih organa koja se tiču njegove javne funkcije, svidjelo se to njemu ili ne.

Očekujemo i od državnih organa Crne Gore da se konačno oglase po ovom pitanju.

Neprihvatljivo je da ovakvi slučajevi čekaju dugo razrješenje. Snaga zakona i efikasnost institucija moraju biti jednake za sve., kaže se u saopštenju OO DPS Kotor dostavljenog Skala radiju.

11 KOMENTARI

 1. SAD BI TREBAO TEXT DPSa…ZASTO TUZILASTVO CUTI U VEZI SRPSKOG DRZAVLJANSTVA GRADJANIMA CG?
  KORUPCIJA…NESAVJESNOST…ILI PRIKRIVANJE ?

 2. Milicka tuzioc kotorskog tuzilastva jos ceka…vjerujem da bi dpsovcima dala vremena za cakule kojima prikrivaju svoje grijehe

 3. Sto si se druze Jokasu uznemirio? Objasni ljudima od kada si ti poceo da se KRSTIS I KUNES U SVETINJE. Brzo si se druze Jokas preobrazio u poboznika i poceo krstiti. Kako si samo brzo zaboravio onaj tvoj vojnicki pozdrav. A da znas ljepo ti je pristajao, a Bogami i valjao.

  • ..Sretan ti dan lažova-uzleta u “vječnost”16.listompadoste.2016 godine…! Daleka-predalka bre.. li je listompadoste-2046 godina…! Rekoše specijalisti veterinorolozi-da vas treba liječiti, godina koliko ste bolovali-od gastronomije( a la maca!)..upražnjavajući vlast-iskubenu od naroda na ulice-đe najčešće abitavaju uličari..made in Montengro-svije boja,lakova,vjera,pasmina…dražesni “Moj grad…”nagrđeni..u pasanih bezmalo tridest ljeta-koja zobljete ožalošćena obadala goveda i magarci-od planina pa do mora…noseći u srcu VAŠEG IDOLA-kaspina i grobara sa Dedinja!

 4. Taman malo da odmorite od mene kad ono opet se oglasio potomak Njegosev zvani Jole. Dosadio si covjece vise sa tim tvojim jezikom, pisi kao covjek da te svi razumijemo.
  Nekada kad si bio na peluzici, pozive koje si slao svi smo jasno razumjeli, tako da svi znamo.ko kakvo mjesto zauzima u ovome danasnjem vremenu. Sreca Jokasu sto su ovi mladi pa nisu imali prilike da te upoznaju.Batali se fantazija vise i pisi normalno. Eto toliko od mene Jokasu!

  • ..pa uždi po drugome-koji ime svoje ne krije! A da niko ka vi-koji od našega grada Kotora-napraviste kasabu-trkalište za prasad koji korita prevrćete! Zbog toga ti ne odgovara govor istine! Nije u pitanju “gramatika”-no uobičajno tvoje-vaše blejanje-rokćanje evo brezmalo tri decenije-u kontinuitetu od kad vas je na ulicu kasapin sa Dedinja izveo-da rokćete i prevrćete-tuđu muku-imovinu-opljačkanu od planina pa do mora od Ulcinja do Novoga-koje ne poznaje “GRAMATIKA”-od kad vam je ujna prasica repicu iskrivila..”dražesni ..nagrđeni grade”…bezimeni gudinu-grmatički obrađen..breobraćen !!! I da imaš-što nemaš niti si imao od koga naslijediti-ti nebi u ove tvoje svinjarije…uplitao najveću Crnogorsku Svetinju -NJEGOŠA!

 5. Što rade državni organi više? neka se oglašavaju da znamo je li mali tamo ili ovamo. Bogomi će biti da je prije bio tamo jer se od njih ne bi moglo živjet.

 6. …Da u kasabi-zvana Kotor..žive i oni koji imaju svoju glavu svoje noge i ruke-svoje tijelo-za razlku od vas i vaših fanova-(PASANE VLASTI-POD UPRAVOM EKS EMIRA ĆETKA JOVA IVOVA-iz ULICE LAZE LAZAREVIĆA)… koji od svega-pored imovine stečene svojim RADOM-(često gladujući-do umira… za svojom-teško-osvojenom vlašću u onom ABlejanju-kontrarevlociji-na staru srpsku godinu-1989 …)-IMATE samo trup brez glave i utrobice..pa u stimi zaboraviste-da je pitanje “trgovine sa državljanstvom”-u isključivoj nadlešnosti Osnovnog Državnog Tužilaštva u Kotoru-ulica Benovo be be..nad “INFOMBIRO ZAVODOM ZA NEZAPOSLENE-ĐE VAS ČEKA SUDBINA MAJKI SA TROJE I VIŠE ĐECE…naši dražesni-pokajnici-brojni ĐORĐINI… znatiželjnici..?

 7. I mučaće na ovu temu jer mu ne odgovara a demokratije mu puna usta.
  Na temu državljanstva ni zuc ali mu zato odana ULIZ družina FEJSBUKAČA ne patiše.
  Jadan li je to presednik.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]