OO DPS Kotor: Učinak političkih bukača – laži, obmane i prijetnje

3

Opstinski odbor DPS Kotor

Demagozi, populisti i politički bukači iz Demokrata, posebno onih kotorskih, kao što sve čine selektivno, sad bi malo selektivno prihvatali i odluke sudskih organa, onako kako partiji za zbrinjavanje rodbine odgovara i kako ih naopako tumače.

Vjerovatno Jokićev glavni politički kavgadžija i savjetnik još nije smislio dovoljno obmanjujuće odgovore na pitanja čije je državljanstvo lažni predsjednik Opštine Kotor imao kad je stupio na dužnost, kako su na rukovodeća mjesta mimo zakona imenovani sve sami kumovi, rodbina i prijatelji, zašto su sebi povećali odborničke naknade, kome je smetala crnogorska zastava na kotorskim bedemima… I još čitav niz pitanja o lažnim obećanjima koje su Demokrate i njihovi koalicioni partneri iz DF-a davali Kotoranima prije šest mjeseci kada su, na jedvite jade, uspjeli da sklepaju ovu obmanu od lokalne vlasti.

Šestomjesečni učinak na vlasti im se sveo na prijetnje „izvrtanjem“, „nokautima“ i „slanjem u Spuž“, što je jasan odraz u ogledalu Jokićevog glavnog bukača – primitivizam, bezakonje i anarhija. Umjesto što prijete, vrijeme velikih vrućina će bolje iskoristiti ako se posvete pripremi odbrane za prevaru koju su preredili Kotoranima, podmećući im stranog državljanina za predsjednika Opštine, ali i za sve ostale laži i obmane koje im serviraju već skoro godinu dana.

I to je sve po čemu će njihova vlast u Kotoru ostati upamćena. A za DPS neka ne brinu, već smo jednom izvlačili Kotor iz dugova i problema u koje ga je vodela ranija opoziciona vlast, učinićemo to opet., kaže se u saopštenju Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Kotor proslijeđenog Skala radiju.

3 KOMENTARI

  1. Skupio se vjerovatno cijeli Opstinski Odbor DPS-a i poslije sati razmisljanja uspijeli su da sroce ovu sprdnju od saopstenja.
    Realno, za nesto bolje nisu ni sposobni.

  2. ..mi bi smo vam vjerovali o čem zujite..kad bi ste se smjeli poptisati-na ove vAše BRLJE…iz dugova i porblema-što govore dva MONUMENTA-jedan pored drugoga-očišćeni od sVIjIe dugova..a prije toga OPLJAČKANI..rahmetl FJORD i JUGOOCEANIJA..sa dva “crvenka”-u Škaljarski Kašun koji plove diljem “SVEJCIKE SIDRIŠTA”-DOK IM VLADA CRNE GORE VRĆE KREDITE-OLITI DUGOVE..! DA OĆETE ZAMUČATI-LAKO VAM JE RABOTU PREPOZNATI-I DOMETE VAŠE VELJE OD PLANTAŽA BANANA I VAŠIJE DNEVNIJE OBROKA-ODMORA OD TURSKIJE VERIGA DO VERIGA-DO PLATAMUNA..PASA NAM OPŠTINA NA INKNAT-SA I BREZ SVETO-NADZORA…I Jugopetrolja… NA S R C U..U GU…VAŠU?

  3. Jokić je promašaj , definitivno. Međutim pogrešan čovjek na kormilu opštine ne može biti rehabilitacija za DPS niti na nivou opštine niti na nivou države. Najveća greška “nove” vlasti je stopiranje izgradnje pješačkog pothodnika iako su sredstva za taj vitalni projekt bila obezbijeđena. DPS ako želi rehabilitaciju mora očistiti prije svega svoje redove i kritički udariti na tzv. pravosuđe zbog brojnih predmeta u ladicama i skandala sa Marovićima. Kako god ali IZGRADITE tu passarelu šta prije da turisti ne bježe glavom bez obzira iz Boke. Čak i meni koji sam ovdje rodjen vožnja kroz Kotor je noćna mora.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]