Opet laži iz tabloida Vijesti

2
Znaju samo ovako

Danilo Mihajlović, autor odbrane tivatskog dopisnika tabloida Vijesti kao jedinu istinu koristi laži svoga kolege Lukovića, koji je, znajući kako funkcioniše ta “profesionalna“ mašinerija moguć i autor ovoga teksta.

Kako Lukoviću nije poznato što je to istina, sasvim je prirodno da se ni ovoga puta nije mogao drugačije ponašati. Činjenica je, a to je potvrdio i svjedok događaja Bogoljub Arsenijević, scenograf, koji je do detalja opisao grub nasrtaj Lukovića nad Obradom Pavlovićem da se radilo o ozbiljnoj prijetnji zbog koje je i osumnjičen da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

Luković nije imao hrabrosti da prizna učinjeno, pa mu je kolega iz tabloida omogućio da saopšti da je izjava policije o njegovom nedjelu netačna.

Luković ponovo laže da se Obrad Pavlović predstavio kao novinar Skala radija. On je kolumnista ovog radija, stalno zaposlen u kotorskoj čitaonici i biblioteci Kulturnog centra “Nikola Đurković“. Njegovi tekstovi su često sa žaokom, ali nikada bez mjere niti u njima ima laži, uvreda i kleveta kako je to svakodnevno prisutno u tekstovima Lukovića.

Tivatski dopisnik tabloida Vijesti, sitni, mali plaćenik koji mora da radi po nalogu svojih vlasnika vrijeđa Pavlovića i Skala radio iznoseći lažne konstatacije da se radi o članu OO DPS-a koji na najprizemniji način blati sve neistomišljenike vladajuće partije i mediju koji je blizak toj partiji.

Luković, kome pomaže nekakav kolega Mihajlović bezočno laže da je Pavlović poslušnik vlasnika Skala radija. Luković misli da je svako, poput njega samoga uslugao koji nema ni zrnce ljudskosti u sebi.

Ta pusta želja, koju bi on volio, da ga napada vlasnik Skala radija nije više ni laž. To je glupost jer se radi o beznačajnoj osobi kojoj posrnuli tabloid Vijesti daje naloge da plati crnogorske uglednike.

O kakvoj se ljudskoj minijaturi radi, najbolje govori njegova izjava da fizičkim nasiljem mnogo od njega starijem i slabijem Pavloviću prijetio nije. Laže! Prijetio je to da će ubiti Pavlovića. On jadnik nikada nije čuo za izreku “Ne mjere se ljudi peđu no pameću“. On se ipak mjeri peđu.

Tabloid Vijesti je mislio da Skala da se povlači pred agresijom njihovih plaćenika. Neće nikada. Oni mogu državi da duguju milione i da ih zbog toga niko ne dira, ali će od Skala radija za prljavštine koje objavljuje uvijek dobiti žestok odgovor.

Skala radio nikada nije uvrijedio Lukovića, jer to je prosto nemoguće. Niti ga je pokušavala diskreditovati, jer je i to nemoguće. Sve je on to sam sebi uradio davno već.

Luković laže i kada je u pitanju Medijski savjet za samoregulaciju kome se obraćao, iako ga Vijesti ne priznaju. Dobijao je odgovore u skladu sa profesionalnim standardima, ali on pojma nema što to znači.

Obratio se dopisnik tabloida Vijesti, ako ne laže i EU i ambasati SAD. Morao je, u skladu sa klevetanjem i svima ostalima na ovome svijetu.

Uzalud i njemu i njegovom posrnulom tabloidu.

2 KOMENTARI

  1. Izašli ne izašli , pravi su i svaka im čast.Što treba da pušte naručenoga PINOKIJA da izmišlja i lažinja. I ne samo njega. O svemu pišu i imaju svoje mišljenje i zato im vjerujemo.Uostalom zato sui najpopularniji i zato crknite i puknite oni idu dalje.

  2. Preporučujem da par puta pročitate sve svoje tekstove i ne brinite, biće to jedina istina. Što o vama sugradjani misle, o tome nećemo. Ne računam ove bezimene sa vašega portala. Izadjite malo mimo škatule

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].