Opozicija i SDP se odazvali pozivu kotorskom SNP-u

9
Branko Baćo Ivanović

Sastanku koji je za danas u 18 sati inicirao Opštinski odbor SNP u Kotoru oko pregovora o formiranju vlasti nakon izbora u Kotoru, prisustvovaće svi pozvani, kazao je za Skala radio dr Branko Baćo Ivanović, predsjednik OO SNP-a.

Pozivu za današnji sastanak odazvali su predstavnici Demokrastkog fronta, SDP-a, Demokrata i Građanskog pokreta URA.

Podsjećamo, OO SNP Kotor je upozivu za današnji sastanak koji će se održati u njihovim prostorijama naglasio  da je neophodno obezbijediti diskontinuitet vlasti u Kotoru, insistirati na depolitizaciji lokalne uprave kako bi na odgovornim poslovima radili oni koji imaju znanje potrebno za kvalitetno obavljanje posla, jer i u Kotoru i u Crnoj Gori mora postati važnije šta znate – od toga koga znate i kojoj partiji pripadate.

SNP Kotor potencira transparentnost trošenja budžetskih sredstava i njihovo ravnomjerno ulaganje u sve djelove opštine Kotor.

Tražićemo reviziju poslovanja svih preduzeća čiji je osnivač opština ili u njima ima vlasnički udio, za poslednjih 12 godina poslovanja, s posebnim naglaskom na Luku Kotor.

Efikasnost lokalne administracije, drugačija poreska politika koja će biti pravednija za građane Kotora, a pooštrena za “dobitnike tranzicije“, zaštita i valorizacija, a ne prodaja i predaja opštinske imovine – neki su od ključnih ciljeva koje nova vlast mora ostvariti, navodi se u saopštenju SNP-a.

9 KOMENTARI

 1. SNP na čelo,ostali da diži ruke.Taj fim je bio u Herceg Novom,taj grad se tek oporavlja od takve vladavine,a tek je u toku kultutrna dekontaminacija.

  • …da u ND Montenegro-se ne vrši DEKONTAMINACIJA-među klanovima-klanova na i u vlasti…od Boljara pa do Bara- Herceg Novog-pa na više Šćepan polju još i bliže-Bukovicom pod Kovačom-LEGLOM DPS-a I SESTRE MU BLIZANKINJE-blagorodne SNP-ovke ..za vlast daće zemlju ovu-ka slobodanu gu…svoju-klepetušu…? Razlika je u kumove…drugo im je-deto roto…culo roto..trpi dušo boga radi ?! Kroz tunel-je izlaz vaš..JAOJ ti ga-S’ SNAMA Jevropo ZNAJ…?! PRVA LJUBAV ZABORAVA NEMA…? Osobito ova naša Kotorska-o trošku naroda..koji nikako da ukopča da sem desne ruke i trupa-drugo ništa nemaju…niti im ko traži-a uzeše im sve-pa i dušu kotorsku…koja nesta u arhive-povijesti…!!!!! “Jano more ko te se…” tako Muljani-od pamtivijeka-vele.?!!!

   • Dekontaminacija velje srpske politike,dekontaminacija kultoricida,dekontamicija zagađenog medijskog prostora.U Herceg Novom je dosta od toga urađeno za dvije godine,nema”sunčanih skala”,doveli izložbe Pikasa,operske predstave,ugledna pozorišta gostuju,izložbe,pučke svečanosti ,sve je to bilo za 14 godina vladavine SNP i srpsih satelita misaona imenica u Herceg Novom.

    • ..a da se ne traži od Vardara do Triglava..”veljespski kultorcid-na vrbe”-jerbo su nedovoljne one stotine hiljada njih po Jasenovcima-počev od rieke Kupe-Save-Neretve-Trebišnjice i ostalih ustaških jama za dom spremnih……? Nikad nie kasno..stići do Poljuda…moj mitre-kultnogenocidni potomče..za dom očišćen od Srba-spremni…? Jednom se u životui s’majkom rođenom spava…mitre naš i božiji…?!!!!

 2. Efikasnost lokalne administracije je moguća kroz, kroz izradu novih sistematizacija i oslobađanje od viška bezpotrebne administracije koji se na svu prešu prima u posljednja tri mjeseca, i naravno penzoneri koji su otišli u mirovinu prije 5 godina da idu kući jer takvi nijesu nikakav kadar, no je drže kao antikvar i staroga fosila koji nezna ni kompjuter uključit. Dosta je bilo, što je mnogo, mnogo je, pa ko god došao za predsjednika opštine!!!Postavljanje stručnih i sposobnih lica za rukovodioce, a ne partijskuh vojnika koji ničemu ne služe!!!!(Osim što zapošljavaju svoje poltrone bez obzira na struku i radno iskustvo)

  • Ovo više nije ni za kakav komentar, uz opasku da adm,radio Skale ne briše komentare ničije, dok BEZIMENI, BEZ IDENTITETA I BEZ M,,,,,adm.stranice ovih što bi sa tri odbornika sami da vrše vlast . izbrisa sve komentar koji im ne odgovaraju i na koje nema odgovor, TO GOVORI O NJEMU A NE O NAMA KOJI KOMENTARIŠEMO
   NO COMMENTS VIŠE
   “SVAK JE ROĐEN DA PO JEDNOM UMRE, ČAST I BRUKA ŽIVE DOVIJEKA”

 3. I obustavu gradnje na teritoriji opstine kotor.deagi branko
  Ako ima Boga da se spasi ovaj grad.
  Da ne bude beton beton samo beton

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].