Oprez i pojačana dinamika izgradnje kanalizacionog sistema

0
radovi na kanalizaciji Muo-Prčanj

Velemir Dragić

Velemir Dragić

Radovi na izgradnji kanalizacionog sistema na potezu od Peluzice do hotela “Splendido” na Prčanju ne odvijaju se još uvijek planiranom dinamikom uz produženo radno vrijeme, jer nije uspostavljen rad u dvije smjene, kako je dogovoreno.

Ovih dana očekuje se pojačan tempo, kada izvođač radova preduzeće “Jedinstvo” bude mobilisalo više radnika i mašina na terenu, kazao je za Skala radio u ime investitora Velemir Dragić, tehnički direktor preduzeća Vodovod i kanalizacija Kotor.

On poziva tamošnje stanovništvo na strpljenje, jer se radi o velikom i delikatnom poslu, budući da se kanalizacione cijevi postavljaju trupom priobalnog puta i da se ova investicija radi za period od najmanje 50 godina.

Iskustva sa gradnjom kanalizacionog sistema u Dobroti i problemi koji su se javljali prilikom ovog posla, a sad se saniraju, još više obavezuju na oprez izvođača.

Prema njegovim riječima najvažniji je kvalitet izvođenja radova.

Riječ je veoma teškom i osjetljivom poslu neposredno uz more kojim se moraju sačuvati kuće u prvom redu do samog puta, kao i parapetni zidovi.

O tome će se tokom radova voditi posebna pažnja uz  što je moguće brže izvođenje radova, kako bi život građana ovog dijela kotorske opštine što prije bio olakšan, posebno prevoz, snadbijevanje, ugostiteljske usluge itd, kazao je Dragić.

radovi na kanalizaciji Muo-Prčanj

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].