Opština Kotor: CTG aparat uručen kotorskoj Opštoj bolnici

0

JZU Opšta bolnica Kotor ima izuzetnu saradnju sa Opštinom Kotor na čelu sa predsjednikom Željkom Aprcovićem koji je prepoznao potrebe Ginekološko-akušerskog odjeljenja za nabavkom savremene medicinske opreme, saopštavaju iz Opštine Kotor.

Predsjednik Aprcović je u više navrata istakao važnost participiranja lokalne uprave u pomoći ovoj ustanovi, te je sa svojim timom uspio da obezbijedi novčana sredstva i realizuje nabavku CTG aparata za praćenje trudnoće koji će u velikoj mjeri podići nivo pružanja zdravstvenih usluga pacijentkinjama iz Kotora, Tivta, Herceg Novog i dijela Budve.

CTG aparat AVALON FM20 je aparat savremene medicinske tehnologije koji će, na zadovoljstvo ljekara Ginekološko – akušerskog odjeljenja omogućiti kvalitetniju uslugu pacijentkinjama.

“Kolektiv JZU Opšta bolnica Kotor se zahvaljuje Opštini Kotor, gradonačelniku Željku Aprcoviću i njegovim saradnicima koji su, u trenutku kada zdravstvu zaista treba pomoći našli načina i uložili maksimalan napor kako bi obezbijedili bolje uslove budućim majkama, a njihovim mališanima sigurniji dolazak na svijet”, kazao je direktor Opšte bolnice Kotor Davor Kumburović.

Ukupna cijena za nabavku CTG aparata iznosi 4.840,00 eura sa PDV-om.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]