Opština Kotor donirala kotorskom Domu zdravlja 5.000 €

2

 

Radovi na rekonstrukciji i adaptaciji prostora izabranih doktora za odrasle u kotorskom Domu zdravlja privode se kraju.

Započeti su početkom decembra prošle, a završiće se u januaru ove godine.

Dom zdravlja je, pred novogodišnje praznike, posjetio gradonačelnik Kotora Željko Aprcović.

On je obišao gradilište, a o rekonstrukciji ga je detaljno upoznao direktor ove zdravstvene ustanove dr Igor Kumburović.

Aprcović je, tom prilikom, kazao da je adaptacija dječijeg dispanzera, otvorene ambulante medicine rada, oftalmološke, internističke i ambulante za psihologa, kao i prostor u kojem je smještena uprava ustanove odnosno menadžment, za svaku pohvalu i da treba da služi za primjer ostalim javnim ustanovama.

Opština Kotor je, kazao je gradonačelnik, pred Novu godinu donirala 5 000 eura Domu zdravlja, a i za 2020. godinu će opredijeliti sredstva za ovu ustanovu, jer građani Kotora zaslužuju najbolju njegu i pristojan ambijent, svi zaposleni, kao i turisti koji posjećuju naš grad.

Direktor Doma zdravlja dr Igor Kumburović je kazao da su sredstva uložena i u nabavku prilično skupe opreme, i da su dva nova lifta ugrađena po svim evropskim standardima.

Nabavljen je i novi agregat, dva mala nova i jedno sanitetsko vozilo.

Dr Kumburović je istakao da je u posljednje četiri godine u kotorski Dom zdravlja uloženo nešto malo manje od milion eura eura.

2 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]