Opština Kotor obezbjeđuje besplatne udžbenike za učenike prvih pet razreda osnovne škole

17

 

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Kotor sa velikim zadovoljstvom podržava inicijativu lokalne samouprave na čelu sa predsjednikom opštine Kotor g-dina Željka Aprcovića.

Za školsku 2019/20. godinu lokalna samouprava će obezbijediti udžbenike za sve učenike prvih pet razreda osnovne škole na teritotiji opštine Kotor. Ovo je veliki korak i napredak za naše sugrađane, jer sličnih inicijativa je bilo i u proteklom periodu, kada su udžbenici bili obezbijeđeni samo za đake prvake.

Svjesni činjenice da je septembar „težak“ mjesec sa  finansijskog aspekta za mnoge kotorske porodice, radujemo se činjenici da se konačno spozna realnost uloženog i vraćenog. S obzirom na činjenicu da građanke i građani Kotora u najvećem dijelu učestvuju u realizaciji lokalnog budžeta, sa punim pravom imaju i očekivanja od istog.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Kotor bezrezervno podržava ovaj plemeniti gest, i ubuduće biće inicijator mnogih aktivnosti od vitalnog značaja za naše sugrađane.

Naš cilj je da svako dijete na teritoriji opštine Kotor ima obezbijeđena školska sredstva, naši đaci su naša najveća nada i mi želimo da im obezbijedimo uslove za njihovu bolju budućnost, kaže se u saopštenju OO DPS-a Kotor dostavljenom Skala radiju.

17 KOMENTARI

  1. Danas su se putem FB i portala obavjestili roditelji o tome da će Opština obezbjediti knjige za djecu do V og razreda. Primljeno sa puno pohvala i zadovoljstva .
    Neka Opština nastavi sa ovakvim uspješnim akcijama , jer ona i služi gradjanima . Svaka olakšica je dobro došla na zadovoljstvo gradjanstva

  2. Bravo za Zeljka predsjednika!
    Pocetak odlican!
    Samo ustroji disciplinu i postovanje etickog kodeksa ( oblacenje, nosenje uniformi), odnosno da ih po tvom nalogu sekretari i rukovodioci sluzbi dovedu postovanju radnog vremena i rada.

    • JE LI MILON ILI MELEON ŠTO BI OVI TVOJI REKLI… A MORALO JE MALO PARA PRETEĆ OBZIROM DA SU SAMO IŠLI NA SLUŽBENA PUTOVANJA A U GRAD NISU ULAGALI… NEGO NEMA IH VIŠE…A TI VIĐI SA OVIM TVOJIMA JE LI MELEON OSTAO

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.