Opština Kotor sa Ternom Crna Gora donirala kotorskoj Gimnaziji pet prenosivih računara i štampač

0
Gimnazija Kotor

Opština Kotor je, u saradnji sa svojim partnerom Terna Crna Gora d.o.o. Podgorica, obezbijedila Gimnaziji Kotor donaciju pet prenosivih računara i štampač za potrebe izvođenja praktične nastave u odjeljenju ekonomske škole „Gimnazije Kotor“.

Kako se praktična nastava izvodi istovremeno sa dvije grupe učenika u dvije učionice uz koordinaciju dva profesora, ovom donacijom stvoreni su uslovi da preduzeća za vježbu ove škole (koja su po tradiciji među najboljima ne samo u CG već i u regionu što se očitava kroz njihovu međunarodnu saradnju sa preduzećima za vježbu iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Austrije, Francuske, Njemačke i drugih zemalja) budu još uspješnija, a da ekonomska škola (koja je i sada prepoznata kao vrlo uspješna kroz uspjehe njenih bivših učenika na studijama i u radu u zemlji i inostranstvu) doživi svoju punu afirmaciju, kaže se u saopštenju za javnost koje je dostavljeno Skala radiju, a koje potpisije direktor Božo Perović.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]