Opština Kotor za primjer

0
Kotor

Opština Kotor je od 11 preporuka Državne revizorske institucije datih u konačnom izvještaju o reviziji završnog računa za 2010. godinu u potpunosti realizovala osam, a 3 djelimično.

Državna revizorska institucija je Opštini Kotor dala ukupno 11 preporuka, od čega je šest bilo vezano za finansijsko izvještavanje i po jedna za usklađenost pravnih akata sa propisima višeg reda, upravljanje državnom imovinom, informacije o naplati koncesija, javne nabavke i informacione tehnologije.

Revizijom je utvrđeno da su preporuke uglavnom realizovane i da je i kod ovih, djelimično realizovanih preporuka ostvaren znatan napredak u odnosu na prethodno stanje i da su pokrenute aktivnosti koje imaju za cilj njihovo potpuno ispunjenje.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].