Opštinske službe i privatna preduzeća zajednički u saniranju posljedica jučerašnje elementarne nepogode

2
odron blokirao magistralu

Jaka kiša koja je padala gotovo 48 sati bez prestanka nanijela je velike probleme kotorskoj opštini.

Poplave i odroni, prekidi na putnim saobraćajnicama zahtijevale su pojačanu aktivnost svih službi.

Kako nam je kazao načelnik kotorske Komunalne policije Zoran Vučinović, nakon poziva od načelnika OB Kotor Igora Popovića, u vezi velikog odrona na dijelu magistralnog puta u dužini od oko 500 m u blizini stovarišta “Montera”, Komunalna policija je pozvala privatna preduzeća “Tujko“, “Braća Magud“ i “Deki Trade Magud“ koja su se odazvala pozivu za pomoć.

U saniranju posljedica elementarne nepogode pomenuta preduzeća su stavila na raspolaganje svoj vozni park i tešku mehanizaciju kojom su vlasnici lično upravljali.

Zahvaljujući velikom naporu pripadnika OB Kotor, predstavnika kotorske Službe zaštite spašavanja i mehanizaciji pomenutih grbaljskih preduzeća i njihovih vlasnika, uklonjen je veliki odron koji je blokirao obje kolovozne trake, i sanirao dio puta koji je bio pokriven vodom od preko jednog metra.

Više od četiri sata trajala je borba da se proširi odvodni kanal i omogući nesmetano odvijanje saobraćaja nakon višesatnog zastoja.

Načelnik kotorske Komunalne policije Zoran Vučinović nam je kazao da je bio u stalnoj komunikaciji sa potpredsjednikom opštine Brankom Nedovićem.

On je zahvalio svima koji su pružili nesebičnu pomoć, dali lični doprinos i pokazali građansku odgovornost u saniranju elementare nepogode koja je juče paralisala cijelo primorje.

voda preko metra

2 KOMENTARI

  1. Svaka čast ovim ljudima iz Grblja!…za ljudsku pohvalu,jer sam bio u auto i vidio sve…Svaka čast i policiji,bili su i svi rukovodioci,mokri i gazili su vodu da bi se regulisao saobracaj.Svaka čast i ovizijem komunalnijem pulicijotima,bili su tamo viđeli smo ig,i nisu se steđeli za trazliku od ovijeg opcinskijeg funkcionera te su jaredni samo za lentravanje sa ambasadorima,uz falsi osmjeh i nakoštrsenu
    Frizuru,ala pjombo…a da ne pričamo o direktorima javnijeh Dooo i m..dooo preduzeca te im je to posao,a đe su bili???!!!Broji solde i plate direktorske neđe oko 1700 i 1800 euricag…e greote..e žalosti…
    E tako da je više kao vijeh dobrijeh ljudi privatnika,pomaga bi nam svijema dragi bog..

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]